Sexvakantie in Spanje

Beoordeling+1

Sam was in Spanje op vakantie. Ze had last minute een midweekje zon geboekt omdat ze enorm toe was aan wat rust en ontspanning. Maar al tijdens de eerste dag aan het zwembad van het all-inclusive hotel werd duidelijk dat ze als knappe single op aardig wat mannelijke aandacht kon rekenen. Zo begon haar ontspannende tripje al snel meer te lijken op een sexvakantie.

De eerste avond zat ze te dineren met een koppeltje dat ze die middag bij het zwembad had leren kennen. De man stelde haar al snel voor aan een man die aan een andere tafel zat. Het was een single man genaamd Carlos die zij kenden van een avondje uit de week ervoor. Carlos was geen onknappe kerel, maar ook niet iemand die Sam zelf uitgezocht zou hebben. Maar het was leuk om met hem te praten en hij bleek over veel humor te beschikken.

Tegen de tijd dat ze het dessert hadden gehad was Sam al erg gecharmeerd geraakt van hem en ze ging dan ook met plezier in op zijn uitnodiging om een avondje uit te gaan. Carlos bleek een goede danser en Sam begon hem naarmate de avond vorderde steeds leuker te vinden. Toen ze na enen in alle rust terugliepen naar het hotel vroeg Sam of Carlos zin had om nog even mee te komen naar haar kamer. Dat nam hij gretig aan en zo eindigde dag 1 van Sam haar sexvakantie in het hotel met Carlos.

Sexvakantie

Toen ze eenmaal op de niet al te comfortabele bank van haar hotelkamer zaten maakte ze hem eerst duidelijk dat hij niet op iets serieus hoefde te rekenen. Toen duidelijk was dat hij dat ook niet zocht begonnen ze al snel lekker met elkaar te zoenen. De vele drank maakte Sam veel losser dan gewoonlijk en ze zat al snel lekker sletterig met hem te tongen alsof ze weer een tiener was. Zo voelde ze zich ook, jong, vrij en een beetje onbezonnen. Want dit zou ze thuis in Nederland echt niet zo snel gedaan hebben!

Zonder condoom neuken ook niet, maar zo gebeurde het wel. Ze liet zich meeslepen in alle opwinding en voor ze het wist werd ze diep door hem geneukt. Ze was aan de pil en vertrouwde hem op zijn woord dat hij geen enge dingen had. En zonder was het zoveel lekkerder!

Carlos wist wel wat lekker neuken was en Sam werd passievol door hem genomen. In allerlei standjes werd ze wel een uur lang door hem geneukt. Ze kwam achter elkaar wel drie keer klaar en toen nog een vierde en een vijfde keer, tot alle orgasmes leken samen te smelten en ook hij tenslotte eindelijk klaarkwam. De hele wereld duizelde voor haar ogen terwijl ze toekeek hoe hij zijn zaad over haar borsten spoot. Uitgeput viel ze meteen in een diepe slaap.

Toen ze weer wakker werd was Carlos verdwenen. Het was inmiddels al elf uur in de ochtend en ze schoof een uur later maar meteen aan bij de lunch. Ze voelde zich tot niet veel meer in staat dan wederomn relaxen aan het zwembad onder een parasol. Ze ontdekte Carlos die geen oog meer had voor haar maar bezig was twee blonde snollen uit Duitsland te versieren. Het maakte haar weinig uit want ze had haar pleziertje al met hem gehad en wilde niet het risico lopen zich helemaal in hem te verliezen. Vakantiesex was lekker, maar een vakantieliefde zat ze niet op te wachten!

Tegen het avondeten raakte ze weer aan de praat met het stel dat Carlos aan haar had voorgesteld. De man maakte opmerkingen die erop duidden dat Carlos ze wel het een en ander had verteld over hoe de avond en de afgelopen nacht waren verlopen. Ze vroegen of ze weer met hen wilde dineren en in de hoop dat ze weer een nieuwe gebruinde bedkampioen voor haar hadden ging ze meteen akkoord.

vakantie sex

Deze avond hield het stel haar echter voor zichzelf. Ze bleken Daniel en Bernette te heten en uit Frankrijk afkomstig te zijn. Ze kwam veel over ze te weten, bijvoorbeeld dat ze achter in de 40 waren en goed hadden geboerd met een heus kartonimperium. Ze hadden met het vervaardigen van verpakkingen een aanzienlijk vermogen bij elkaar verdiend, zoveel werd wel duidelijk. Saai natuurlijk, maar geld is geld. En daardoor hadden ze nu regelmatig met elkaar een vakantie zoals deze. Even weg van alles en genieten van elkaar. En van anderen, zei de vrouw er knipogend achteraan, net als jij Sam.

Daniel en Bernette vroegen of Sam mee wilde naar het casino. Dat wilde ze wel, want het was een tijd geleden dat ze een gokje had gewaagd. Voor haar ogen verloor het stel zonder te knipperen met hun ogen in een uur tijd meer dan 5.000 euro. Dat waren voor Sam meer dan twee maandsalarissen. Zelf hield ze het dus bij 25 euro die ze verbraste bij de blackjack tafel.

Aan het eind van de avond, het was een stukje na twaalven, liepen ze met zijn drietjes weer terug naar het hotel. Sam had weer net wat meer gedronken dan ze normaal gedaan zou hebben maar het smaakte haar goed en ze wilde er van genieten. Toen haar twee metgezellen op een spannend vervolg van de avond begonnen te zinspelen ging ze er dus ook in haar opwinding lekker ver in mee. En zo eindigde de tweede dag van haar sexvakantie op de hotelkamer van het koppeltje.

Ze hadden de beste kamer die er te krijgen was. Groot en voorzien van bubbelbad en kingsize bed. Op de luxe bankstellen begonnen ze lekker wat aan elkaar te zitten. Bernette kon niet van Sam afblijven. En ook al had ze nog nooit met een vrouw wat gedaan, deze dame was zo lekker dat Sam er lekker in mee ging. De man keek toe hoe ze met elkaar zoenden en hoe Bernette steeds meer van Sam haar kleren uittrok.

Op een gegeven moment zat Sam helemaal poedelnaakt op de bank. Bernette duwde haar benen uit elkaar en begon haar kutje te likken. Ik heb heel wat gemist dacht Sam bij zichzelf, want de sexy dame befte haar poesje zo sensueel en heerlijk intens dat ze het gevoel had nog nooit zo lekker bevredigd te zijn. Ze voelde hoe haar kutje helemaal leeg stroomde en ook al was het een beetje spannend om met een vrouw sex te hebben, ze liet het allemaal met veel plezier gebeuren. Mijn God, dacht Sam, dit is echt een 100% sexvakantie.. wat heerlijk!

Daniel man had zich inmiddels ook van al zijn kleding ontdaan en ook al was hij niet zo’n hunk als Carlos, hij zag er toch sportief uit en had bovendien het soort dikke onbesneden pik waar Sam wel pap van lustte. Toen de vrouw haar eigen kleren eindelijk uittrok had Sam dus de kans om die dikke genotsknots eens lekker diep in haar mondje te stoppen. Nu keek de vrouw een tijdje genietend toe. Ze streelde ondertussen haar kutje en ook al had Sam geen zin om haar terug te gaan beffen, zien hoe de vrouw zichzelf verwende was toch wel erg spannend!

“No condom?” vroeg de man aan haar. Die Carlos had blijkbaar heel wat details overgebriefd! Ze schudde haar hoofd. Nu ze zich door Carlos onveilig had laten neuken kon deze lekkere dikke piemel er ook nog wel bij. De man kreunde al zachtjes bij het vooruitzicht, maar liet zich nog wel een tijdje heerlijk door Sam pijpen. Tot het moment dat ze zelf die grote lul wel eens in haar wilde voelen. Dus ging ze achterover zitten op de bank en kon de man voor haar gaan zitten. Hij duwde zijn dikke eikel meteen ver voorbij haar natte schaamlipjes en Sam kreunde luid. Haar kutje was nog maar amper bijgekomen van de geweldige beurt van de nacht ervoor en kreeg nu alweer zo’n dikke knots te verwerken.

Gelukkig deed deze kerel het een stukje rustiger aan met haar dan Carlos. Hij neukte haar met trage diepe slagen en liet haar uitgebreid wennen aan zijn bovengemiddelde omtrek. Al snel raakte haar kutje weer in een roes en spoorde ze hem aan om haar dieper te neuken. Zo neukte hij haar dus steeds sneller en sneller terwijl de vrouw genietend toekeek. Die vingerde haar eigen kutje nu lekker met twee vingers tegelijk en ook dat vond Sam een eindeloos opwindend gezicht.

De man had niet het uithoudingsvermogen van de atleet Carlos. Hij probeerde het zo lang mogelijk te rekken en nam steeds vaker een pauze. Zijn ogen stonden dronken van genot iedere keer wanneer hij zijn lul opnieuw in haar poesje duwde. De vrouw hield het ook niet meer uit en kwam nu luidkeels klaar. Dat was het signaal van haar man om diep in het kutje van Sam te blijven en kreunend zijn zaad diep in haar poes te sproeien. Ze voelde met elke straal zaad zijn lul opspringen in haar poesje. Snel bewerkte ze nu haar eigen klitje en toen de man al een tijdje was klaargekomen maar nog steeds in haar zat genoot ze van haar eigen orgasme. Haar heftig orgasmerende kutje duwde zijn halfslappe pik eruit met de ene guts zaad na de andere. Hij had haar echt tot de rand toe gevuld.

Op dag 3 van haar sexvakantie moest Sam bijkomen. Ze wilde niet eens meer neuken, zelfs als Brad Pitt nu voor haar zou staan zou ze hem afpoeieren. Ze moest echt even bijkomen en vooral bijslapen. En dus was dag 3 de enige dat dat Sam een gewone vakantiedag (en nacht) had met alleen maar ontspannen en eten.

Dat stond in schril contrast met dag 4. Het triootje werd toen namelijk uitgebreid met vriend Carlos, die beter bevriend was met Daniel en Bernette dan Sam had vermoed. Om beurten werden Sam en Bernette nu door beide mannen genomen. Tot Daniel zijn zaad weer als eerste had verschoten over Sam haar gezicht en Carlos nu beide vrouwen aldoor aan zijn genotsstaaf reeg.

Bernette kwam al net zo makkelijk klaar als Sam en beide vrouwen werden wel zes of zeven keer klaar gereden door dekhengst Carlos. Net zolang totdat ze niet meer konden en Carlos zijn grote lul over ze heen leeg trok. Zittend op de vloer en elkaar lekker loom en geil zoenend voelde Sam de stralen zaad over hun gezichten spuiten waar het zich met dat van Daniel vermengde.

Dag 5 werd weer aan het zwembad doorgebracht, nu met zijn viertjes en in alle rust en ontspanning die natuurlijk komt als je met elkaar zulke heerlijke sex hebt gehad. Die avond vloog Sam weer terug naar Nederland. Eenmaal thuis realiseerde ze zich dat er van haar voornemen van lezen en zonnen weinig terecht was gekomen, maar dat ze toch zelf zo ontspannen was geweest als na deze heerlijke sexvakantie!