Sex in het bos vind ik opwindend

Aanbiedingen score+25
Aanbiedingen score+25

Ik ben Katja, 26 jaar en single. Ik vind sex in het bos heel opwindend. Ik ben een echt buitenmens en hou bijvoorbeeld erg van wandelen. Als het mooi weer is dan neem ik weleens spontaan een dagje vrij van mijn werk en ga ik er op uit. Ik hou van wandelen langs de kust, door de velden en over de hei, maar het leukste van alles vind ik wandelen door het bos omdat je daar van die spannende dingen kunt doen.

Vorige week vrijdag was het weer lekker warm weer. Ik vertrok al om 7 uur met de trein en ging van Utrecht (waar ik woon) naar Apeldoorn. Het was nog koel toen ik de stad uit liep direct het bos in, in de buurt van Paleis het Loo. De Veluwe is prachtig en hoe verder je van dorpen en wegen verwijderd bent hoe rustiger het wordt. Je ziet soms een wild zwijn of een ree maar verder hoor je bijna alleen de vogeltjes.

Het was ook vandaag weer heerlijk in het bos dus ik ademde diep in en versnelde mijn pas. Het doel was Nunspeet, via een meer dan 30 kilometer lange route die ik zelf de avond ervoor nog had uitgestippeld. Ik wilde mezelf niet opblazen dus hield een rustig tempo aan. Maar daardoor hoorde ik al na een paar kilometer voetstappen achter me. Ik keek om en zag dat een jongeman me achterop kwam lopen. Hij zag er op het eerste gezicht leuk uit. Daar zou ik wel raad mee weten!

Toen hij naast me was groetten we elkaar vrolijk en liep hij al snel een stukje op me uit. Hij had ook een lekker kontje. Ik kreeg er zin van om weer eens lekker stout te doen. Zonder te aarzelen vroeg ik met verheven stem of hij me ergens mee kon helpen.

“Ik ben bang dat ik verkeerd ben gelopen” zei ik met geveinsde bezorgdheid in mijn stem. Zo stonden we even later naast elkaar onze routes te vergelijken. Ik op mijn telefoon, hij met een ouderwetse papieren kaart. “Wil je anders een stukje met me mee lopen?” vroeg ik hem toen we tot de conclusie waren gekomen dat ik gewoon op de goede weg was. “Ja hoor!” zei hij vrolijk en zo liepen we even later zij aan zij.

Ik vroeg hem honderduit en probeerde zo goed mogelijk als ik kon te flirten, ook al ben ik daar best wel slecht in. Ik vraag het liefste gewoon direct een man om met me te neuken en de meesten zeggen dan ook wel gewoon ja. Waarom zou je moeilijk doen? Maar ik had het gevoel hier toch met een iets gevoeliger type te maken te hebben, dus begaf ik me uit mijn comfort zone en probeerde hem maar zo goed mogelijk uit te horen.

Na tien minuten ongeveer wist ik dat hij single was, graag op wandelvakanties ging, vroeger basketbal had gespeeld en op dit moment in Nijmegen studeerde. Nog vijf minuten later was ik erachter dat hij een zus en een broer had en nog maar twee vriendinnetjes had gehad. En voor er een kwartier voorbij was had ik via slinkse wijze aan hem de uitspraak ontlokt dat hij nog het fenomeen onenightstands niet zo goed begreep en dat die hem niks aan leken. Wat natuurlijk wel een beetje jammer was…

“Ook nog nooit geprobeerd dus?” vroeg ik schoorvoetend. “Nee” zei hij “nog nooit”. “Ik vind dat je het een keer moet proberen hoor” begon ik weer. “Gewoon zodat je dan zeker weet dat het echt niks voor je is snap je?” Hij wist niet wat hij met me aan moest, zoveel was wel duidelijk, maar geïntrigeerd was hij wel had ik het idee.

“Het is anders” gaf ik toe. “Anders dan met een vriendje, of in jouw geval vriendin, maar… wel lekker en extra spannend. Echt hoor.”. We liepen een paar minuten zwijgend door en ik was bang dat ik hem helemaal had afgeschrikt. Tot hij ineens vroeg. “Wat stel je voor dan?”

Mijn hart maakte een sprongetje. Ik keek om me heen, genoeg plek hier om stilletjes en helemaal ongemerkt met hem te kunnen vozen. Bovendien hadden we al de hele tijd geen andere mensen gezien in het bos.

Ik trok hem maar gewoon aan zijn hand met me mee door het bos tot we een heuveltje over geklommen waren en in een soort duinpan terechtkwamen. Met allemaal heuveltjes om ons heen waren we nu vakkundig aan de blikken van willekeurige voorbijgangers onttrokken. Zolang we niet al te hard tekeer zouden gaan was er geen enkele kans om hier ontdekt te worden.

In het midden van dit discrete paradijsje lag een omgevallen boom van enorme proporties. De wortels hadden een groot gat in het zand getrokken toen de boom omviel en daar Joris mee naartoe. Ik verspilde geen tijd en nadat ik mijn rugzak in de grote zandkuil had gelegd begon ik al mijn kleren uit te trekken. Hij keek schaapachtig om zich heen en had overduidelijk wat hulp nodig. Dus trok ik hem de kuil in en ritste alvast zijn broek open.

Zijn lul was er nog niet helemaal klaar voor want ik haalde een nogal slap geval uit zijn broek. Ik kon mijn favoriete bezigheid dus flink op hem los laten en begon hem uitgebreid te pijpen. Al snel raakte hij voelbaar meer op zijn gemak en nam ook de omvang van zijn piemel toe. Hij groeide zelfs zo groot dat ik hem amper nog in mijn mond kon krijgen. Wat een lekkere grote snikkel had deze gozer zeg! Daar wist ik wel raad mee.

Met mijn linkerhand om de basis van zijn schacht begon ik hem gulzig steeds dieper te pijpen. Ik bewoog mijn tong over zijn eikel en kneedde met mijn andere hand zijn grote ballen. Hij begon er steeds meer zin in te krijgen want ik proefde zelfs al een beetje voorvocht en hoorde hoe hij steeds luider begon te kreunen. Ik was heus niet van plan hem al meteen te laten klaarkomen, want ik was zelf ook reuze geil inmiddels.

Ik ging achterover liggen in het zand en hij stopte zijn hand tussen mijn benen om op zoek te gaan naar mijn kutje. Hij liet een vinger in mijn natte gleufje glijden en ik sabbelde rustig verder op zijn pik terwijl hij me lekker begon te vingeren. Al snel duwde hij ook een tweede vinger in mijn natte poesje en aaide met zijn duim ondertussen zachtjes over mijn klitje. Dat deed hij verrekte lekker en al snel lag ik zelf ook te hijgen en puffen van genot. Tijd om die grote leuter van mijn mondje naar mijn kutje te verplaatsen vond ik.

Ik duwde hem met zijn billen in het zand zodat hij met zijn rug tegen de wortels van de omgevallen boom zat. Zo ging ik op zijn schoot zitten en liet zijn lul langzaam in mijn natte kutje glijden. Hoe glibberig mijn kutje ook was, het kostte nog best wel veel moeite om meteen helemaal over hem heen te glijden want hij was echt heel groot en dik.

Ik deed het even rustig aan want we moesten duidelijk even op adem komen. Ik omdat hij me verder oprekte dan ik ooit was opgerekt en hij omdat hij al op het punt stond mijn nauwe kutje vol te spuiten. Dus bleef ik een minuutje of zo alleen maar zitten, met zijn pik diep in mijn poes. Af en toe gleed ik een beetje op hem heen en weer om hem wel lekker stijf te houden daar diep in mijn gleuf.

Toen we weer tot rust waren gekomen begon ik meer te bewegen. Langzaam liet ik zijn pik een stukje uit me glijden en ik zag hem gebiologeerd toekijken hoe ik hem dan ook weer langzaam in me op nam Het ging allemaal in volledige stilte. Af en toe keken we elkaar veelbetekenend aan, waarna hij al snel weer zijn blik verplaatste naar mijn kruisje om toe te kijken hoe zijn lul wederom diep in me verdween.

Ik zoende hem nu voor het eerst. Ik was zo geil dat het eerder nog niet eens in me op was gekomen om dat te doen, maar het voelde zalig. Met mijn lippen op de zijne ging hij met zijn handen op zoek naar mijn billen en begon die zachtjes te masseren. Ze pasten perfect in zijn grote handen en ik werd hoegenaamd nog geiler dan ik al was. Ik voerde het ritme van mijn heupen op en dat liet hij zich kreunend welgevallen. Nu was alleen het soppen van mijn kutje te horen, telkens als ik mijn natte snee weer diep aan zijn pik reeg.

Hoe lekker het ook was om zo de controle te hebben over ons beider genot, toch wilde ik ook nog lekker door hem geneukt worden. Met lichte tegenzin stond ik op en ging uitnodigend voor hem zitten op de rand van de kuil. Hij kwam overeind en zoende mijn billen en rug voor hij zijn stijve piemel diep in me schoof. Mijn hemel wat was dat weer een geweldige sensatie. Ik maakte mijn rug hol en stootte mijn billen naar achteren om hem duidelijk te maken dat ik nu helemaal voor hem was.

Zijn terughoudenheid van eerder was inmiddels allang verdwenen. Hij pakte me van achteren bij mijn tieten en duwde kreunend zijn pik diep in mijn poesje. Ik moest echt moeite doen om niet keihard het hele bos bij elkaar te krijsen, zo lekker vond ik het hoe hij me aan het nemen was. Hij haalde zijn dikke piemel af en toe bijna helemaal uit mijn kutje om daarna weer diep toe te steken.

“Oh hou maar op met plagen hoor” kreunde ik, want ik wilde nu heel graag klaarkomen. Hij deed precies wat ik hem vroeg en bleef zijn lul nu in een vast tempo in en uit mijn kutje bewegen. Om het tempo te kunnen bepalen ontmoette ik hem telkens een stukje door mijn kont naar achteren te bewegen. Mijn billen kletsten zachtjes tegen zijn heupen bij elke stoot.

Zo voerde ik het tempo steeds verder op en het orgastische gevoel in mijn kutje zwol steeds verder aan. Ik was al ver voorbij het point of no return toen ik zijn vingers stevig op mijn klitje voelde en zo kwam ik zalig klaar. Ik betrapte mezelf erop dat ik net iets te hard kreunde om niet door een willekeurige passant gehoord te kunnen worden, maar het was zo’n zeldzaam lekker orgasme dat ik het echt niet kon helpen.

De laatste stuiptrekking was net door mijn lijf getrokken toen hij zijn nog keiharde lul uit mijn kutje trok en zich naar me toe draaide. In een reflex pakte ik zijn pik beet maar het hij was al begonnen met spuiten. Het zaad spoot in grote stralen recht omhoog over mijn tieten en dijen. Hard trok ik aan zijn pik en nog steeds bleef hij spuiten. Zoveel had ik een man nog nooit zien klaarkomen, en ik had er toch al heel wat naar een hoogtepunt gekregen.

Pas na vier of vijf enorme stralen begon het af te nemen, maar er gutste nog steeds heel veel zaad uit zijn paars aangelopen eikel. Ik bleef hard rukken tot ik er alleen nog maar een paar druppels sperma uit wist te knijpen, waarna hij volledig uitgeput naast me in de kuil zakte. Zelf kon ik me ook nog amper bewegen, hij had me helemaal laveloos geneukt met die lekkere lul van hem. Ik wist nu al dat ik die nog ging missen als ik die avond in mijn bed zou liggen. En wandelen, dat ging toch niet veel meer worden nu.

Hij had maar weinig overredingskracht nodig om bij me te blijven liggen en toen we na een half uurtje weer wat waren bijgekomen liepen we terug naar station Apeldoorn om daar de trein te pakken naar Utrecht. Daar aangekomen nam ik hem meteen mee naar mijn flatje en daar zijn we tot de volgende ochtend gebleven. Hij heeft me nog twee keer heerlijk klaar geneukt en zelf heeft hij ook nog een keer zo mooi gespoten, al was het wel iets meer ingetogen dan in het bos.

Nu zit ik weer alleen thuis en zit ik dit te typen. Maar ik hoef niet te treuren en alleen maar even geduld te hebben. Want volgend weekend hebben we alweer afgesproken. In het bos natuurlijk…

      Seksverhalen
      Logo