Lesbische sex met een dubbeldong

Beoordeling+2

Al vier jaar heb ik een relatie met Geralda. Ze is mijn lust en mijn leven en ik vind het heerlijk om met haar te vrijen. Elkaar beffen en vingeren vinden we heerlijk maar ook speeltjes gebruiken we regelmatig, want niet alleen hetero vrouwen vinden het lekker om af en toe lekker geneukt te worden natuurlijk! Ook lesbische chickes zoals Geralda en ik kunnen daar gewoon erg van genieten hoor.

Nou hebben we sinds kort een nieuwe badkamer laten plaatsen, met daarbij een extra groot bad. We vinden het namelijk heerlijk om samen in bad te gaan en dan lekker met elkaar te vrijen. In het oude bad was daar maar weinig plek voor, daarom hebben we met opzet een extra grote badkuip laten plaatsen. Daar zijn we nu al een paar keer in geweest en afgelopen woensdag kreeg Geralda het geile plannetje om een keertje in bad te scharen.

My God wat was dat lekker! We hadden super veel schuim in het bad gedaan en gleden al snel lekker over elkaar heen. Mijn linkerbeen onder haar rechterbeen en vice versa paste prima in het nieuwe bad. En zo ontmoetten onze kale kutje al snel in het midden. Meteen toen we tegen elkaar aan begonnen te rijden voelde ik dat het geweldig zou worden. Het was zo zacht en glibberig, heerlijk!

Lesbische sex

Ik kon het niet laten en wilde haar kutje ook voelen, dus liet ik mijn handen onder water naar haar toe zweven en begon dat heerlijke gleufje te vingeren. En meteen haar lekkere strakke kontgaatje erbij, want ik ben helemaal dol op dat geile sterretje. Ik vingerde wellustig haar beide gaatjes en voor ik het door had kwam ze daar al hard van klaar.

Toen was het mijn beurt maar ik wilde dat ze mij ging beffen. Dus kwam ze naar voren en hield ik mijn kutje telkens net boven water. Mijn klitje stak telkens net boven water uit en zo likte ze die heerlijk naar een orgasme met haar wangen onder het badschuim. Ik kneep lekker in mijn met schuim bedekte tepels tot ik helemaal was klaargekomen.

Toen zijn we uit bad gegaan en zijn we in bed gewoon verder gegaan. Ik had zin om haar in me te voelen dus ze ging mijn nog natte poesje lekker met haar vingers verkennen. Toch wilde ik meer dus pakte ik de dubbeldong uit het nachtkastje. Dat is onze extra lange dildo waarvan beide kanten elk in een lekker gaatje kunnen. We hebben ook een strap-on, maar de dubbeldong blijft toch mijn eigen favoriet.

Ze begon zich te vingeren tot ze zelf ook weer lekker nat was en liet toen ‘haar’ eigen deel van de dong in haar poesje glijden. Nu was het mijn beurt en kreeg ik van haar het andere stuk in mijn kutje geduwd. Oh ja, wat was dat een lekker gevoel. Ze mocht alles met me doen en me lekker neuken nu. Ze hield haar kant dus stevig in haar poesje verankerd en begon me daar heerlijk mee te neuken.

Oh my god wat werd ik nu lekker diep opgevuld door haar. Ik kreunde zo luid, ik kon het gewoon niet helpen! Ze wist precies wat ik lekker vond en neukte me heel traag en diep, maar dan weer ineens heel oppervlakking en snel. Een heerlijk ritme wat me keer op keer weer in extase bracht alsof ik voor het eerst door haar werd genomen.

Ze begon het zelf nu ook steeds lekkerder te vinden want dat dikke speeltje liet ook haar eigen nauwe kutje niet onberoerd. Dus gingen we weer tegenover elkaar liggen met de dong als verbinding tussen onze natte kutjes. We richtten ons beiden op zodat we naar elkaar toe konden stoten. Nu neukten we elkaar en genoten van het uitzicht dat we hadden op elkaars glimmende poesjes.

Zo wilde ik weer klaarkomen dus wreef ik rondjes over mijn harde klitje terwijl ik toekeek hoe Geralda hetzelfde deed. Het duurde maar heel kort voor ze kreunde dat ze ging komen en ik zelf ook klaarkwam. Mijn kutje kneep de dikke dubbeldong lekker hard af en ik duwde mezelf er zo diep op als ik kon om van elke heerlijke pulserende golf van mijn poesje te genieten. Het was zo lekker dat het bijna pijn deed. Ja ik wist weer precies waar ik als lesbienne zo kon genieten van lekker diep te worden opgevuld!