Gay verhaal

Aanbiedingen score+1
Aanbiedingen score+1

Gay verhaal

Het was een zwoele zomeravond in augustus. Ik was al een hele tijd single, waardoor ik ook al zeker twee jaar geen seks gehad had. Natuurlijk wist ik nog steeds hoe mijn rechterhand werkte, maar daar was de spanning en lol ook wel heel erg snel vanaf. Het was niet eens dat ik niet voldoende aandacht kreeg van andere mannen, maar ik had tot die tijd nog nooit seks gehad met iemand, zonder er een relatie mee te hebben. Ik vond het een beetje ordinair en ik kon mezelf niet voorstellen dat je kon genieten van seks met een vreemde. Natuurlijk wist ik toen nog niet, wat ik nu weet!

Op het terras met vriendinnen

Mijn leven was in die tijd helemaal niet zo spannend, dus ook die dag niet. Ik werkte als verkoper in een modewinkel, waar het heel de dag erg rustig was. Natuurlijk ook niet zo gek want het was een dag midden in de hittegolf. De klanten hadden wel wat beters te doen dan kleding te shoppen. Na een lange werkdag sprong ik onder de douche en sprak met wat vriendinnen af om te gaan borrelen in de stad. Even lekker op het terras bijkletsen en genieten van de heerlijke zomeravond. Mijn vriendinnen hadden allemaal een relatie, dus ik was de enige single. Soms konden ze daarom ook nog weleens hun best doen om mij te attenderen als er een knappe man in de kroeg zat.

Ik vond het altijd spannend om op mannen af te stappen, stel je voor dat ik mezelf vergiste of ze wel echt gay waren. Je weet helaas nooit wie je tegen het verkeerde been aantrapt. Daarom stapte ik nooit snel op een man af. Afijn, we zaten dus op het terras te genieten van de avond. Een paar tafels van ons vandaan zat er een man, rond de dertig, die steeds oogcontact met mij maakte. Ik merkte al snel dat het niet zomaar oogcontact was, maar dat het echt een manier van flirten was.

Flirten met een onbekende man

De man zat op het terras samen met een vrouw. Het leek er voor mij op dat ze een koppel waren, maar ik wist het niet zeker. Ik vond het daarom ook nogal spannend om zelf oogcontact terug te maken. Stel je voor dat hij mij voor een andere reden aankeek, want hij zat natuurlijk niet voor niets met een vrouw op het terras.

Na een paar spannende blikken van hem en drie wijntjes verder, besloot ik het toilet te bezoeken. De wijntjes waren door de hitte al een stuk sneller op mijn hoofd geslagen en ik werd dus al snel wat losser in mijn doen en laten. Ik kwam het toilet uitgelopen en ik botste bijna tegen de vrouw op die bij hem hoorde. Ze keek me aan en zei: ‘Sorry als ik nu erg onbeschoft overkom, maar jij bent volgens mij gay of niet?’. Ik schrok van haar directe vraag, maar besloot toch om eerlijk antwoord te geven op haar vraag. Ze vertelde na mijn antwoord dat haar man biseksueel was en nog nooit met een man intiem was geweest. Haar man was namelijk dol op haar en het gezin en deed daarom niets met zijn seksuele gevoelens richting mannen. Ze zag hoe hij steeds naar me keek en dat hij zichzelf echt aangetrokken voelde tot me. Ze wist dat hij nooit zelf op mij zou afstappen en daarom wilde ze hem toch een handje helpen. Ik vroeg of ze dan geen vorm van jaloezie had als ik met hem in contact zou komen. Ze vertelde dat ze het niet erg vond omdat ze wist dat hij zich seksueel aangetrokken voelde tot mannen, maar nooit een relatie zou beginnen met mannen.

Mijn telefoonnummer geven aan een onbekende man

‘Ik weet dat hij zelf niet op je af zal stappen, kun je niet op een subtiele manier je nummer aan hem geven?’. Normaal gesproken zou ik hier nooit mee akkoord gaan, maar de wijntjes zorgde ervoor dat ik een stuk losser werd. We hadden afgesproken dat ze na tien minuten zou doen of ze ging bellen, waarna ik een briefje met mijn telefoonnummer aan hem zou geven.

Na tien minuten was het eindelijk zover. Zijn vrouw verliet de tafel en ik liep naar hem toe. Ik gaf hem een briefje met mijn nummer en ik vertelde hem dat ik het leuk zou vinden als hij me zou appen. Hij vroeg of ik even aan tafel kwam zitten bij hem en zijn vrouw, gewoon voor de gezelligheid. Ik wenkte naar mijn vriendinnen en die stemde natuurlijk enthousiast in. Zijn vrouw zag me aan tafel zitten en kwam terug van het bellen. ‘Schat, de kinderen hebben me nodig, niks ergs hoor, geniet nog van je avond en maak het niet te vroeg’, zei ze. Daar zat ik dan ineens met een hunk van een man, in mijn eentje aan tafel. Ik voelde mezelf kwetsbaar, maar ook direct geil en heet van binnen.

Bij mij thuis een drankje drinken

We raakten de hele avond niet uitgepraat. We kletsen een heleboel en we hadden verschillende raakvlakken. Mijn vriendinnen waren inmiddels naar huis en het café zou zo sluiten. We waren allebei een beetje aangeschoten en hadden nog wel zin in een borrel.  Ik vertelde dat ik niet ver van het terras een appartement had en vroeg of hij zin had om nog een borrel te drinken bij mij thuis.

Voor ik het wist zaten we samen op de bank bij mij in huis. We zaten langs elkaar op de bank en we keken elkaar aan. Ik durfde de eerste stap te zetten en ik gaf hem een tongzoen. Hij drukte zijn lichaam op me en hij lag boven op mij op de bank. We zoenden nog even verder, waarna hij mijn shirt uittrok. Ik trok zelf ook zijn shirt aan, waarna we samen met onze huid op elkaar lagen. Ik voelde een geile tinteling door mezelf heen en voelde mijn penis direct groeien. Niet alleen mijn penis was aan het groeien, maar ook zijn penis werd al flink hard. Ik voelde namelijk al snel zijn harde penis door zijn broek heen.

Ik trok zijn broek uit en voelde zijn harde penis door zijn boxershort heen. Ik streelde met mijn hand over zijn boxershort, waarna ik zijn boxershort omlaag trok. Zijn harde penis kwam al snel in volle glorie tevoorschijn. Hij had een heerlijke penis, waarbij zijn gezwollen eikel goed naar voren kwam. Zijn eikel was vochtig en was aan het glimmen van het heerlijke voorvocht.

Ik nam zijn grote penis in mijn mond

Ik drukte zijn gespierde lichaam van me af, waarna ik hem achterover op de bank duwde. hij had zijn benen lichtelijk gespreid, waarna ik plaats nam op mijn knieën tussen zijn benen. Ik nam zijn penis in mijn mond en begon er zachtjes aan te zuigen. Ik rolde met mijn tong over zijn eikel en zoog zachtjes aan zijn eikel. Ik keek hem diep in de ogen en zag zijn ogen zwart worden van verlangen. Ik streelde met een vinger over zijn ballen en zachtjes richting zijn anus. Ik hoorde hem kreunen van verlangen en zijn handen verdwenen dominant in mijn haren.

‘Heb je al eens wat in je kontje gehad?’ vroeg ik hem. Hij vertelde me dat hij nog nooit iets in zijn anus gevoeld had, maar het wel erg geil zou lijken. Ik besloot om het daarom nog een tikkeltje spannender te maken. Ik deed mijn vinger in mijn mond, zodat mijn vinger een beetje nat werd. Ik bewoog mijn vinger rond zijn anus en ik streelde er zachtjes omheen. Ik stak mijn vinger naar binnen, in zijn anus. Ik hoorde hem kreunen en hij keek me vol opwinding aan. Ik ging zachtjes met mijn vinger op en neer en bewoog mijn vingerkootje in zijn anus terwijl ik hem ondertussen aan het pijpen was.

‘Ik wil je in me voelen, echt in me voelen’ zei hij. Duidelijker kon hij natuurlijk niet zijn. Ik haalde mijn vinger uit zijn anus en haalde wat glijmiddel tevoorschijn. Ik deed glijmiddel op mijn vinger en stak mijn vinger opnieuw in zijn anus. Dit herhaalde ik een paar keer zodat zijn anus goed glibberig werd van binnen.

Ik was de eerste die zijn kont mocht neuken

Niet alleen zijn anus voorzag ik van het nodige glijmiddel, ook mijn penis smeerde ik er ruim mee in. Ik zette hem in een hondjes positie tegen de bank en ik opende zijn benen. Ik ging achter hem zitten en drukte het kopje van mijn penis zachtjes in zijn anus. Ik hoorde hem kreunen en ik strak mijn penis steeds iets dieper. ‘Trek zachtjes aan je penis, terwijl ik de mijne in je duw’, zei ik hem. Hij begon zachtjes te trekken en het gekreun werd steeds luider.

Rustig aan duwde ik mijn hele penis in zijn kontje. Ik ging zachtjes op en neer in zijn anus en ik kneep met mijn hand in zijn billen. Ondertussen trok hij zich steeds sneller af, waarna hij zei: ‘ik kom bijna klaar, maar ik wil nog niet klaarkomen, ik wil jou ook neuken’. Ik was zelf ook al behoorlijk geil door het neuken van zijn strakke kontje en ik vond het idee dus ook direct geweldig.

We ruilden al snel van positie, waarna hij zijn penis in mijn kont liet verdwijnen. Hij wist dat het niet mijn eerste keer was en dat hij dus niet heel voorzichtig te werk hoefde te gaan. Hij stak zijn penis diep in me en stootte hard op en neer. Hij begon met het spanken van mijn billen en ik hoorde hem luid grommen en kreunen. Mijn billen begonnen te tintelen van het spanken en mijn kontje was gevuld met een maagdelijke lul. Ik kreunen van genot en begon steeds harder te trekken aan mijn eigen penis.

Hij spoot mijn anus vol met zijn sperma

‘Ik kan het niet meer houden, ik ga heel je kont volspuiten met mijn sperma’ zei hij tegen me. Ik smeekte hem om me vol te spuiten en het duurde ook niet lang tot zijn warme sperma mijn hele kontje volspoot. Ik voelde het sperma uit me lopen, waardoor ik nog veel geiler werd. Nu wil ik dat jij lekker klaarkomt, zei hij tegen me.

Hij nam mijn penis in zijn mond en begon er lekker aan te zuigen. Hij likte over mijn eikel en ging gretig op en neer. Ik wil je sperma in mijn mondje proeven en doorslikken. Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen. Mijn orgasme kwam als een explosie en vulde zijn mond en gezicht. Mijn warme zaad liep van zijn gezicht, waarna hij mij een tongzoen gaf.

Moe en voldaan kropen we samen op de bank. We lagen nog even naast elkaar, waarna hij besloot om weer naar huis te gaan. ‘Zie ik je nog eens of was dit eenmalig’ vroeg ik hem. Hij vertelde me dat hij zeker vaker wilde afspreken en meer wilde experimenteren samen met mij. Inmiddels zie ik hem ongeveer één keer per maand, waarbij we stomende seks hebben. Een relatie zit er niet in voor ons beide en dat willen we ook niet. Zo nu en dan elkaar helemaal volspuiten met ons sperma, dat is voldoende voor ons.

Seksverhalen
Logo