Ontmaagd op het strand

Aanbiedingen score+8
Aanbiedingen score+8

Het is half elf op zondagochtend en Sanne ligt met haar ouders en broertje op het strand van Playa de Las Canteras op Gran Canaria. Het is de laatste keer dat ze op vakantie is met haar ouders, belooft ze zichzelf, maar voor nu wil ze er wel gewoon van kunnen genieten. Ze is tenslotte al 19 jaar, dus eigenlijk vindt ze zichzelf te oud geworden om met haar ouders en snotirritante broertje op vakantie te zijn. Maar haar ene vriendin wilde werken deze zomervakantie en haar andere vriendin is op een trektocht door Tsjechie. Beiden spraken Sanne niet aan en daarom ligt ze nu hier te bakken in de zon.

De hele zondag brengt het gezin door op het strand, op de boulevard, in restaurantjes, cafeetjes en winkels tot het donker wordt en ze hun hotelkamer opzoeken. Sanne ligt bij haar broertje op de kamer en haar ouders op een eigen kamer. Het is heet op de kamer en Sanne kan de slaap niet vatten. Ze ligt te dromen over de jonge knappe mannen die ze vandaag op het strand heeft gezien. Ze is nog maagd en wil zo graag weten hoe het is om seks te hebben…

De volgende dag gaan ze weer op het strand liggen. Dit keer komt er na een tijdje een vriendengroepje uit Frankrijk naast ze liggen. Eerst schaamt Sanne zich een beetje omdat ze met haar ouders is, maar wanneer ze merkt dat een van de Fransozen haar wel leuk vindt vergeet ze dat al snel. De knaap heeft een sexy kop met diepbruine ogen en een wilde bos halflang bruin haar. Sanne is meteen vakantie verliefd. Hij heet Pascal en zegt 22 jaar te zijn. Ze praten af en toe met elkaar, in het Frans, Engels aangevuld met gebarentaal. Aan het eind van de middag gaat de vriendenclub weg, maar niet voordat Pascal aan Sanne heeft gevraagd of hij haar de volgende dag weer zal zien. Ze spreken af elkaar al voor het middaguur te treffen. Het lijkt Sanne wel leuk om even met Pascal alleen te kunnen zijn. Die avond slaapt ze veel sneller in, maar niet voordat ze stiekem onder de lakens zichzelf een orgasme bezorgt terwijl ze aan het gebruinde gladde bovenlijf van Pascal denkt.

De volgende ochtend wandelt ze met hem over de boulevard. Het is nog rustig en ook niet meer zo heet als het was. Ze kijken en lachen veel naar elkaar en kletsen weer zo goed en zo kwaad als het wil. Verliefdheid laat zich echter niet door een taalbarriere tegenhouden en Sanne voelt inmiddels de vlinders volop door haar buik fladderen. Op een gegeven moment pakt Pascal haar hand en zo lopen ze zwijgend genietend door de straatjes van Las Palmas. Sanne voelt zich helemaal happy, ze heeft een vakantievriendje! Ze spreekt af dat ze wanneer iedereen slaapt uit het appartement zal sluipen en naar Pascal toe zal komen.

De rest van de middag kruipt voorbij en ook de avond wil maar niet overgaan. Pas om half twaalf gaan haar ouders slapen. Zodra ze haar vader in de kamer naast zich hoort snurken sluipt Sanne muisstil naar buiten en snelt zich naar Pascal. Die zit zoals beloofd te wachten bij de fontein op het plein naast de boulevard. Ze kussen elkaar en Pascal neemt haar hand om haar mee te leiden naar het inmiddels in duisternis gehulde strand. Daar vleien ze zich aldoor zoenend op het zand.

Het is zelfs nu na middernacht nog meer dan 25 graden buiten. Dus hoeven er maar weinig kleren uitgetrokken te worden voor ze naakt naast elkaar liggen in het zwakke schijnsel van de maan. Sanne kan maar net het wit van zijn ogen zien en het lijkt erop dat hij naar haar kleine borstjes kijkt. Zou hij ze sexy vinden? Zelf vindt ze ze wat te klein maar ze heeft gelezen dat sommige mannen daar juist gek van worden. Ze hoopt dat Pascal zo’n man is. Hij aait ze liefkozend en zoent haar kleine tepels. Ze worden stijf van zijn aandacht, en ondanks het feit dat de zenuwen nog steeds door Sanne haar keel vliegen. Ik ga ontmaagd worden, denkt ze aldoor. Zou het pijn doen?

Hoe langer Pascal haar streelt des te meer ze zichzelf op haar gemak begint te voelen. Ze kijkt naar de maan en laat ondertussen haar vingers voor het eerst over zijn lichaam gaan. Wat voelt hij lekker, als een man. Hij heeft stevige spieren op zijn armen maar een hele zachte huid. Met twee handen begint ze hem overal te bevoelen waar ze maar bij kan. Innig zoenend voelt ze hoe zijn opwinding daardoor steeds groter wordt. Er duwt een hard voorwerp tegen haar been. Sanne laat haar handen er naartoe dwalen en voor het eerst raakt ze de stijve penis van een man aan. Hij voelt lekker en heel anders dan ze zich had voorgesteld. Zijn piemel voelt ook gewoon heel zacht aan. Zou die echt zo’n pijn doen in haar kutje?

Ze zal er snel achter komen, denkt ze, want Pascal hijst zich omhoog en spreidt haar benen met zijn sterke hand. Hij zoent uitgebreid haar slanke dijen en likt dan plotsklaps aan haar kutje. Sensueel beweegt hij zijn tong door haar natte spleetje en voor het eerst voelt Sanne hoe het is om gebeft te worden. Het kriebelt eerst een beetje maar hoe langer hij haar likt, hoe lekkerder het wordt. Hmmmmmm ja, denkt ze na een tijdje, hier zou ik wel aan kunnen wennen denk ik. Ze begint te hijgen, gossie dit is wel serieus fijn hoor. Ze zegt niks, ze kreunt alleen en geniet met haar ogen dicht.

Pascal houdt op met haar te likken en komt weer overeind. Sanne voelt ineens zijn stijve pik, nog harder dan zojuist, tegen haar schaamlipjes aan duwen. Zonder een moment van twijfel duwt hij hem ineens bij haar naar binnen en Sanne voelt direct een scherpe pijn. “Auw!” roept ze luid en kijkt hem geschrokken aan. Ze ziet dat hij haar recht in haar ogen staart en zich even rustig houdt. Zijn lul zit nog niet zover in haar poesje, maar hij wil haar even aan het gevoel laten wennen. Als de pijn weer weg is getrokken ontspant ze in zijn armen en begint hij weer heel rustig te bewegen. Sanne is even bang dat de pijn weer terugkomt maar dat is niet zo. Ze voelt helemaal niks en begint van opluchting en emotie te snikken. Ze lacht snel haar tranen weg en zoent Pascal op zijn mond. Ze realiseert zich dat ze nu echt ontmaagd is en voelt zich geweldig.

Ze begint te genieten van het gevoel dat Pascal haar bezorgt met zijn fluweelzachte roede. Hij voert het tempo namelijk steeds verder op en ze merkt dat hij helemaal wild begint te worden van genot. Af en toe gromt hij als een gekweld dier in haar oor, maar ze gaat er maar vanuit dat het een goed teken is. Ze spreidt haar benen zo ver als ze kan en zoent hem constant op zijn mond. Hij tongt met haar en zij met hem, totdat ze voelt dat zijn pik nog veel harder wordt. Hij spant al zijn spieren aan en komt wild pompend en luid grommend in haar klaar.

Sanne ligt trots als een pauw op haar rug na te hijgen met het bezwete lijf van haar jonge Franse god bovenop zich. Die lijkt helemaal van de wereld te zijn en ze denkt even dat hij meteen in slaap is gevallen. Maar na nog een paar stille momenten slaakt hij nog wat Franse kreten die ze niet begrijpt en rolt dan van haar af. Ze staren nog een tijdje naar de sterren en duiken dan nog in zee voor een nachtelijke zwempartij. Dan trekken ze hun kleren weer aan en nemen langdurig zoenend afscheid voor ze weer stilletjes naar hun eigen hotelkamer gaan.

De volgende dag vertrekt Pascal weer naar huis. Sanne heeft hem na die vakantie ook niet meer gezien of zelfs maar gesproken. Een vakantieliefde kan beter in je vakantie blijven, dat snapt Sanne heus wel. Want hoe kun je het aan houden als je duizenden kilometers uit elkaar woont? Toch denkt ze nog wel eens aan hem terug. Hoe zou het met hem gaan? En zou hij er volgend jaar ook weer zijn? Weet je wat, besluit ze, ook als je 20 bent kun je nog gewoon met je ouders op vakantie naar Gran Canaria. Dus misschien ziet ze hem volgend jaar wel weer..

Seksverhalen
Logo