Groepsex in het bos

Aanbiedingen score+4
Aanbiedingen score+4

Anja is 42 en single. Ze houdt van hardlopen en dan vooral over mulle padden in het bos. Zo kan het gebeuren dat ze vandaag een groep mannen treft in het bos. Ze loopt langs ze en een paar fluiten haar na. “Zeker zonder de vrouw op stap?” roept ze terwijl ze door blijft rennen. Een paar van de mannen lachen luid om haar reactie.

Als ze bijna klaar is met haar rondje komt ze de heren weer tegen. Het zijn er een stuk of 12 varierend in leeftijd van begin 20 tot eind 50. De groep blijkt een heuse leider te hebben die haar in het voorbijgaan zijn excuses maakt voor het onbehoorlijke gedrag van eerder. “Ze zijn iets te enthousiast” zegt hij. “Nou ja” zegt Anja “Als het bij fluiten blijft gaat het nog wel hoor.” Een van de andere mannen roept meteen dat het een compliment was. Enkele anderen lachen maar knikken ook instemmend.

“Vrijgezellenfeest” zegt een man die vlakbij haar staat, alsof dat alles moet verklaren. Eigenlijk is het allemaal wel aandoenlijk vindt Anja. Al die mannen die de hele week onder de plak zitten bij hun eigen vrouw of vriendin, die eenmaal los van un wederhelft helemaal door het lint gaan.

“Is er ook geheel in stijl een goedkope stripper gepland?” vraagt Anja aan de man die overduidelijk de verantwoordelijkheid heeft voor zijn kompanen. Voordat hij kan antwoorden roept een jonge gozer “Ik dacht dat jij dat was!” De snotneus begint meteen te blozen terwijl anderen griniken. Anja kijkt hem aan en bijt hem met een glimlach toe dat hij dan wel de maagd zal zijn van de groep. Alle mannen, behalve de knul zelf, beginnen te bulderen van het lachen.

“Wat doen jullie hier zelf dan?” vraagt ze. Ze vertellen dat ze op weg zijn naar een ritje met een quad. Anja weet dat je die inderdaad kunt huren aan de andere kant van het bos. “Dan zitten jullie niet goed” zegt ze. Ze moet zelf toch nog uitlopen en ook die kant op, dus neemt ze de mannen op sleeptouw.

Ze zijn best wel geschikt vindt Anja, nu ze aan ze gewend begint te raken. En de meesten zien er best wel lekker uit. Ze krijgt een spannend ideetje. Wanneer ze langs een picknicktafel komen op een open plek in het bos loopt ze er naartoe en gaat ze op de tafel zitten. De mannen komen bij haar staan. “Ik wil de bruidegom een cadeautje geven” zegt Anja en hij wordt door de andere mannen naar voren geduwd in haar richting.

Sex in het bos

Hij moet van haar op de tafel gaan liggen waar ze zijn broek naar beneden doet en onder het gejoel van de andere mannen begint ze hem te pijpen. Alle mannen staan er nu omheen en kijken toe hoe ze hem aan het pijpen is. Hij heeft wat moeite om stijf te worden door alle prangende blikken van zijn vrienden maar na een tijdje wordt hij toch lekker hard in haar mond.

Ze staat op en doet haar hardloopshirtje uit. Ze gaat weer verder met pijpen terwijl ze de andere mannen ondeugend aan kijkt. Die betasten nu haar tieten en haar rug en overal waar ze maar bij kunnen. Na een tijdje wordt ze opgetild door twee mannen waarna een derde haar broekje en slipje ook uit trekt. Nu ligt ze helemaal bloot op de tafel en wordt ze door nog meer warme handen bevoeld. Ik wacht af tot er iemand eindelijk mijn natte kutje gaat vingeren.

Nu willen alle mannen wel lekker met ze meedoen. Anja ziet dikke bobbels verschijnen in de broeken om haar heen. Een enkele man haalt zijn dikke pik al tevoorschijn en rukt daar lekker aan. Maar voordat ze hen daarmee wil gaan helpen wil ze de bruidegom-to-be lekker laten spuiten dus pijpt ze hem net zo lang totdat hij zijn zaad kreunend in haar keel spuit.

Dan komt ze overeind en gaat op het bankje zitten van de picknicktafel. Nu kan ze de mannen allemaal pijpen, ook gewoon twee tegelijk. Haar handen gaan op zoek naar nog meer stijve lul en vinden die al gauw. Het is nu een hele kluwen geile mensen en wie er nog niet bij kan kijkt toe met zijn dikke pik in zijn hand. Ook de bruidegom is ondanks zijn orgasme van net nog lang niet met Anja klaar, want hij heeft zijn lul nog steeds keihard in zijn hand en doet er net een rubbertje omheen. Hij mag haar zo als eerst gaan neuken besluit ze. Hij is tenslotte het feestvarken!

Na een tijdje heeft ze alle heren zover dat ze een tijdje om beurten diep in haar keeltje hebben gezeten. Ze klimt dus weer op de tafel waar de bruidegom al op haar ligt te wachten. Anja laat zijn dikke snikkel meteen lekker diep in haar kutje glijden en rijdt op hem op en neer, aangemoedigd door de geile mannen om haar heen. De mannen die condooms bij zich hebben delen die inmiddels rond totdat iedereen er eentje om zijn pik heeft zitten.

Anja gaat net zo lang door met rijden totdat ze hem in mijn kutje voelt verstijven en hij zijn condoom volspuit. Een geil gevoel waardoor Anja alleen maar meer wil. Ze wil iedereen nog zijn rubbertje vol doen spuiten terwijl hij diep in haar poes begraven zit. Eentje gehad, nog 11 te gaan!

Ze gaat op het randje van de tafel zitten. Haar geile kut zit nu aan het hoofd van de tafel en de eerste man staat al klaar als haantje de voorste. Hij duwt zijn pik diep in haar poes en begint haar meteen wild te neuken. Ook hij wordt aangemoedigd en al snel spuit hij wild pompend zijn condoom vol met zijn zaad.

Het is alweer de derde die haar nu vol stopt. Hij heeft een grote lul en neukt haar heerlijk hard en diep. Van beide kanten staan er nu mannen in haar tieten te kneden en hun pik al rukkend goed stijf te houden. Maar de groot geschapen man weet nog even van geen ophouden en blijft haar nog een tijd heel erg lekker neuken. Anja gooit alles in de strijd om het hem zo moeilijk mogelijk te maken. Ze zet haar geilste blik blik op, masseert haar borsten vraagt hem smekend om haar zijn lekker sperma te geven. Hij voert het tempo op en ja hoor, ook hij spuit haar lekker diep vol.

Zo komt elke man aan de beurt totdat alleen de bruidegom zelf nog over is. Hij heeft zijn lul voor alweer de derde keer stijf gekregen en krijgt het laatste woord. Anja wil nog iets voor hem doen wat hij niet licht zal vergeten. Ze gaat nog verder achterover liggen en spreidt haar billen voor hem. Ineens zijn alle mannen weer helemaal bij de les en kijken joelend toe hoe de aanstaande bruidegom haar kontje binnendringt.

Achterover liggend laat Anja zich nu anaal nemen terwijl ze haar eigen klitje hard richting climax wrijft. Ze komen tegelijk klaar en terwijl Anja nog steeds aan het komen is valt de bruidegom uitgeput op de grond. Hij wordt door zijn vrienden weer op zijn benen geholpen en ook Anja wordt nu door een paar mannen van de tafel getild en op het bankje neergezet. Dat was een vrijgezellenfeest wat niemand snel zal vergeten!

      Seksverhalen
      Logo