Groepseks avontuurtje in de parenclub

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Ik ben Annette en ik ben een getrouwde moeder van drie volwassen kinderen. Mijn man en ik zijn inmiddels al 35 jaar getrouwd, wat het seksleven helaas niet spannender maakt. Ondanks dat onze seks niet erg spannend meer is, wilt dit niet zeggen dat ik niet dol ben op mijn man. Mijn man had het zelf natuurlijk ook wel door dat onze sex steeds minder werd. De sleur zorgde ervoor dat de seks niet alleen minder werd qua spanning, maar ook dat we nauwelijks nog seks hadden met elkaar. Natuurlijk spraken we er weleens over, maar eigenlijk viel het na de gesprekken alweer snel in het oude patroon. Inmiddels had ik mezelf erbij neergelegd dat seks niet meer in mijn leven zou passen.

Een avond vol wilde fantasieën

Mijn man en ik waren samen naar een verjaardag van vrienden gegaan. We waren op de fiets gegaan, zodat we beide konden drinken. We hielden ons daarom ook niet in en dronken net iets teveel voor ons doen. Eenmaal thuis aangekomen raakte mijn man en ik in een dronken gesprek over seks. Wanneer we beide dronken waren, dan waren we altijd veel meer open over ons wensen en verlangens. Tijdens het gesprek liet mijn man vallen dat zijn wens was om eens te mogen deelnemen aan een orgie.

Toen ik de volgende dag wakker werd, stond het gesprek nog steeds in mijn geheugen gegrift. De avond ervoor deden we er lacherig over, maar eigenlijk vond ik het idee ook wel heel erg geil. Misschien zou het wel een boost geven aan ons seksleven en zo niet, dan hadden we wel een super geile ervaring mogen meemaken.

Een bezoek brengen aan een parenclub

Mijn man had het er inmiddels niet meer over, maar ik wilde hier werk van maken. Ik besloot om op onderzoek te gaan achter zijn rug, zodat hij niet later kon terugkrabbelen. Na een beetje speuren op het internet, had ik al snel een parenclub gevonden bij ons in de regio. Het was wel een paar dorpen verder gelukkig, want ik wilde niet dat iemand ons zou kunnen herkennen.

Het was op een zaterdagavond, een paar weken later. Ik vertelde mijn man dat hij zichzelf op zijn best moest kleden omdat ik een verrassing voor hem had. Zelf had ik een mooie jurk aangedaan, met een sexy bodystocking. Ik zette de navigatie aan en ik begeleide ons richting de parenclub die ik gekozen had.

Voor de deur van de parenclub stond mijn man met mond open te kijken, dit zag hij zeker niet aankomen. Toch zag ik ook een brede grijns waardoor ik wist dat ik de juiste keuze gemaakt had. Vol spanning liepen we naar binnen, we wisten immers beide niet wat we konden verwachten van ons bezoek. Eenmaal binnen settelde we ons aan de bar en namen beide een drankje.

Contact met andere koppels in een parenclub

We waren beide aan het genieten van een drankje aan de bar, toen we in gesprek kwamen met een ander koppel. Ze vertelde dat ze ons nooit eerder gezien hadden en of dit ons eerste bezoek was. We vertelden dat we echte groentjes waren en dat we ook niet echt zeker wisten wat we allemaal konden verwachten. Dat was een goede keuze want dit koppel besloot om ons wegwijs te  maken in de parenclub. Zelf waren ze namelijk vaste klanten en ze wilde ons graag tonen waarom een parenclub zo geil was in hun ogen.

De rondleiding eindigde in een donkere kamer met een enorm latex bed. Het koppel ging op bed liggen en begon heftig te zoenen. ‘Durven jullie erbij te komen liggen?’, vroeg ze. Mijn man en ik trokken onze kleding uit en gingen in onze lingerie langs hun liggen. Mijn man keek me direct verrast aan bij het zien van mijn sexy bodystocking. We lagen langs het koppel en we begonnen net als hun aan elkaar te voelen en te frunniken. Ik voelde al snel de penis van mijn man enorm hard worden. We zoenden nog een beetje verder en kwamen al snel heerlijk in de stemming.

Seks met een ander koppel

De vrouw van het andere koppel vroeg ons of ze misschien ook mijn man mocht aanraken. Ze vond hem namelijk erg sexy en ze zou het spannend vinden als we met zijn allen konden genieten van elkaar. Mijn man keek me met verlangende ogen aan en ik stemde dus al gauw toe. Voor ik het wist waren mijn man en de andere dame hevig aan het zoenen met elkaar. Zelf was ik bij haar man gaan liggen, die met zijn handen over mijn borsten aan het strelen was. Ik voelde een extase geilheid door me heen gaan en mijn verlangen naar meer werd steeds groter.

De man trol mijn bodystocking uit en ik lag poedelnaakt langs hem. Mijn man was inmiddels ook geheel naakt met de andere dame. Ik keek om me heen en ik zag dat we inmiddels wat publiek verzameld hadden. De dame was inmiddels mijn man aan het pijpen en ik hoorde hem zachtjes kreunen van verlangen. Zijn ogen keken me vurig aan en ik zoende mijn man, terwijl hij gepijpt werd door de dame. De man van het andere koppel stak ondertussen twee vingers bij me naar binnen en ging op en neer in mijn natte kutje. Een ander koppel in het publiek trok de stoute schoenen aan en vroeg of ze mee mochten doen, we stemde allen in hiermee.

Een orgie in een parenclub

Inmiddels waren we met zijn zessen en de spanning laadde al snel enorm op. Mijn man werd inmiddels verwend door twee dames. Beide waren ze om en om zijn penis aan het pijpen en zijn ballen aan het zuigen. Zelf werd ik betast door twee mannen. Eén man was me aan het vingeren, terwijl de andere man druk bezig was met het verwennen van mijn borsten. Zelf kon ik ook mijn handen niet thuis houden. Beide mannen zaten geknield langs me, waardoor ik ze perfect tegelijkertijd kon aftrekken. In beide handen had ik een pik vast, die ik hevig aan het trekken was.

Ik wilde meer, veel meer. Ik keen naar mijn man en ik zag dat hij inmiddels één dame op zijn gezicht had zitten en de andere dame hem women on top aan het neuken was. Mijn man likte gretig aan haar kutje, terwijl hij hevig geneukt werd. Ik keek de mannen aan met vuur in mijn ogen en ze wisten al snel dat ze mijn verlangen ook moesten vervullen. De eerste man zette mij op een hondjes positie en liet zijn stevige harde pik in mij glijden. De andere man stak zijn penis in mijn mond. Mijn tong likte over zijn eikel en zoog zachtjes eraan. De man kreunde van genot en pakte mijn haren stevig vast. Hij duwde mijn hoofd op en neer, waardoor zijn penis soms net te diep in mijn keel kwam. De man die mij hard aan het neuken was, die begon met zijn vingers over mijn clitje te wrijven, waardoor ik al snel een explosie van geilheid door me heen voelde gaan.

Drie mannen en één vrouw hebben seks

Er stond een tijdje een man toe te kijken hoe wij met zijn allen seks hadden met elkaar. We keken elkaar aan en het leek ons spannend als deze man ook deel zou nemen aan ons seksspel. Dat hoefde we geen twee keer te vragen. De man kwam erbij en vroeg of ik al eens twee pikken tegelijkertijd mezelf had laten neuken. Ik knikte nee en hij vroeg of ik double penetration mee wilde maken. Wat mijn man en de andere dames ondertussen aan het doen waren, dat kreeg ik niet meer mee, zo geil was ik inmiddels.

De derde man ging onder me liggen en de twee man ging achter me zitten. De onderste man liet zijn penis met glijmiddel in mijn anus glijden. Ik voelde een extase die ik nog nooit eerder had mogen ervaren. Ik zat met mijn rug richting de onderste man, waardoor hij mijn tepels masseerde, terwijl hij mijn anus neukte. De tweede man liet zijn dikke penis in mijn kutje glijden. In het begin voelde het een beetje gek om dubbel gevuld te worden door twee grote pikken. De derde man begon mijn clitje te masseren, terwijl ik dubbel geneukt werd door de andere twee mannen.

Je kunt jezelf wel voorstellen dat het niet lang duurde voor ik een exploderend orgasme kreeg via mijn clitje. Mijn kutje werd enorm strak door het orgasme en was uiteraard super nat geworden. Ik had nauwelijks tijd om bij te komen want ik werd nog steeds gevuld door twee gretige harde pikken.

Een overload aan cumloads

Ik keek richting mijn man en ik zag dat hij bijna aan zijn orgasme kwam. Ik was niet de enige die dit zag, de drie mannen en mijn mannen zorgde ervoor dat ik en de andere twee dames op ons knieën op de grond plaats namen. Mijn man en de andere drie mannen gingen in een kringetje om mij en de andere dames heen staan. We hadden inmiddels een publiek opgebouwd van ongeveer tien personen. De mannen begonnen stevig aan hun penis te trekken, terwijl ik en de andere twee dames met onze mond open zaten te wachten op een cumload aan sperma.

Het gekreun van de drie mannen tegelijkertijd was zo geil! Het duurde niet lang voor de eerste man zijn hele cum over onze gezichten spoot. Ik kreeg de eerste druppels sperma op mijn oog gespoten, waarna ik het van mijn wimpers af voelde druipen. De twee man stond recht voor me en spoot al zijn sperma over mijn gezicht en borst. De derde man opende mijn mond en de mond van de andere dames. Hij spoot al zijn cum in onze mondjes, wat ik gretig doorslikte en van mijn lippen likte. Toen was het de beurt van mijn eigen man. Hij richtte zich enkel op mij. Hij stak zijn penis in mijn mond en wilde dat ik hem tot de laatste druppel leeg zou zuigen. Ik pijpte zijn harde penis en voelde al snel zijn warme zaad in mijn mond spuiten. Ik slikte het door, waarna ik hem direct een heerlijke zoen gaf.

Voldaan besloten we met zijn zessen om met zijn allen onder de douche te stappen. We kletste nog wat na en de andere koppels vroegen of we misschien vaker wilde gaan komen. Mijn man en ik keken elkaar aan en stemde volmondig toe. Inmiddels gaan we ongeveer één keer per maand naar de parenclub toe met zijn tweeën. Ons seksleven heeft een echte boost gekregen en inmiddels hebben we ook bijna drie keer per week zelf weer spetterende seks. We proberen sinds kort alles uit wat ons geil lijkt, waardoor we net weer twee geile pubers zijn. Wanneer we weer naar de parenclub gaan? Morgen..

Seksverhalen
Logo