Parkeerplaats sex

Aanbiedingen score+3
Aanbiedingen score+3

Ik zag dat veel mensen hun geile verhaal hier deelde, dus ik besloot om dit ook maar eens te doen. Ik heb namelijk een enorm geile ervaring gehad, die ik graag eens met andere wil delen. Ik zal daarom ook eerst wat over mezelf vertellen, zodat je mijn ervaring wat beter kan begrijpen en inbeelden. Ik ben een 24-jarige meid die tot voor kort in een relatie zat. Mijn relatie is op een beetje een lullige manier uitgegaan, maar dit zorgde wel direct voor de geilste ervaring uit mijn leven.

Hoe mijn slechte dag ineens een geweldige dag werd

Het was een koude winterse zaterdagavond, ergens in december. Op dat moment had ik dus een relatie met een jongen van mijn eigen leeftijd. We hadden op dat moment al drie jaar een relatie en eigenlijk was het helemaal niet meer zo leuk samen. Ik had al vaak eraan gedacht om het uit te maken, maar toch hield iets mij tegen. Als je al een lange tijd samen bent, dan neem je natuurlijk niet zo makkelijk afscheid van elkaar. Toen gebeurde er ineens iets, waardoor de stap direct een stuk gemakkelijker werd.

Mijn vriend ging stappen met zijn vrienden in de stad. We vonden het belangrijk om beide ons eigen leven te behouden en dus ook zonder elkaar op stap te gaan. Ik was met mijn ouders uit eten geweest, niet ver van de club waar mijn vriend met zijn vrienden heen ging. Mijn ouders vertrokken naar huis en ik vertelde dat ik later met de trein naar huis kwam. Ik wilde mijn vriendje verrassen in de club want ik had hem al een week niet gezien. Ik kwam de club binnen en ik kwam direct op het juiste moment binnen. Mijn vriend stond namelijk te zoenen met een andere dame. Ik ben langs hem gaan staan en tikte hem op zijn schouder. ‘Je begrijpt wel dat het uit is, hé?’ zei ik tegen hem. Ik liep weg en beval hem om mij niet achterna te komen.

Ik koos voor een taxi richting huis

Na alles wat ik gezien had, had ik echt helemaal geen zin meer om met de trein te gaan. Ik zag het niet zitten om tussen het uitgaansvolk in de trein te zitten, terwijl ik er even helemaal doorheen zat. Ik vond het namelijk verschrikkelijk wat ik gezien had, maar daarnaast had ik ook het gevoel dat er een last van mijn schouder viel. Ik koos dus voor één van de vele taxi’s die in een rijtje stonden te wachten bij het station. Ik tikte op het raam om een prijs te vragen en al snel ging het raampje open. Ik kwam direct oog in oog met één van de knapste mannen die ik ooit gezien had. Hij was rond de 35 jaar oud, had felle blauwen ogen, zwarte haren en een getinte huidskleur.

Zijn felle en prachtige ogen keken diep in mijn ogen. Hoe duur is het naar mijn adres, vroeg ik hem. ‘Voor een prachtige meid zoals jou, is het 20 euro’. Niet alleen de prijs was perfect, ik kon ook niet wachten om bij deze man in de taxi te stappen. De rit zou ongeveer een half uurtje duren.

Ik raakte met hem aan de praat en ik vertelde hem wat me deze avond overkomen was. Ik vertelde hem dat het een last van mijn schouder was, maar ook dat het toch wel pijn deed. We kwamen tijdens het gesprek naast een carpoolplek gereden, waar hij de taxi stopte. ‘Niet schrikken hoor, ik stop de taxi even omdat ik je in de ogen wil kijken als we het hierover hebben’.

Samen met de taxichauffeur op een carpoolplek

De taxichauffeur, Tariq genaamd, stond samen met mij stil op de carpoolplek. Hij vertelde me dat het mijn vriend zijn verlies was en dat ik er alleen maar beter van zou worden. Het was tijd dat ik eens met echte mannen in contact zou komen in plaats van een kinderachtigere kerel zoals mijn inmiddels ex.

We keken elkaar in de ogen en ineens gebeurde het. Wie de eerste stap zette, weet ik niet meer, maar voor ik het wist zaten we heftig te tongzoenen voorin de taxi. Tijdens het zoenen verdween zijn hand onder mijn topje en onder mijn beha. Tariq speelde zachtjes met mijn tepels en kneep er zachtjes in. Ik kreeg een heftige en enorm geile rilling door mijn lichaam. Een gevoel die ik nooit eerder zo heftig ervaarde. Gaat dit echt de parkeerplaatssex worden die ik stil aan genoeg over gefantaseerd had?

‘Wil je stoppen of wil je een echte man ervaren’ vroeg hij met een zware stem aan me. Ik wilde niets liever dan verder gaan met hem. Hij had een geil gevoel in me aangewakkerd wat niet zomaar gestild kon worden, daar had ik hem sowieso bij nodig.

Samen op de achterbank van de taxi

Ik vertelde hem hoe graag ik hem wilde en we besloten al snel om onszelf te verplaatsen naar de achterbank. Ik had een rokje aan met een topje en een zwarte panty. Hij legde me op mijn rug op de achterbank en hij scheurde mijn panty in mijn kruis open. Hij zat zelf half buiten en hij trok mijn onderlichaam richting de deur van de achterbank. Hij duwde mijn string aan de kant en met zijn tong likte hij zachtjes over mijn schaamlippen. Zijn tong kwam steeds dichter richting mijn clitje, waarna hij mijn clitje heftig begon te likken. Hij maakte allerlei soorten bewegingen met zijn tong, wat een heftige explosie van geilheid bij me naar boven bracht.

Tijdens het likken aan mijn clitje stak hij een vinger bij me naar binnen. ‘Wow, wat ben je heerlijk nat, ben je zo nat voor mij geworden?’, vroeg hij me. Ik kreunde van genot, waarna hij twee vingers bij me naar binnen stak. Zijn vingers gingen gretig op en neer en ik kon bijna mijn orgasme niet meer inhouden. Ik kreunde steeds luider. ‘Kom maar klaar, ik ga je namelijk nog veel vaker laten klaarkomen’, zei hij. Dat was het moment dat ik mezelf helemaal liet opgaan in zijn geile befbeurt. Hij likte steeds heviger en ging met zijn vingers steeds harder op en neer. Ik kreunde van genot en ik kon mijn orgasme niet meer tegenhouden. Ik gilde het uit van genot, waarna mijn kutje samentrok om zijn vingers.

Neuken op de motorkap

Sinds hij mij zo lekker liet klaarkomen, was het mijn beurt om hem een heerlijk orgasme te geven. Ik legde hem comfortabel op de achterbank en nam plaats tussen zijn benen. Ik nam zijn penis in mijn mond en maakte mijn lippen strak op zijn penis. Zachtjes ging ik op en neer en likte ondertussen speels aan zijn eikel. Ik proefde zijn voorvocht in mijn mond en ik sabbelde dit lekker op. Ik gaf hem een geweldige blowjob, waarbij hij van mij nog niet klaar mocht komen. Toen hij bijna klaar kwam, zorgde ik namelijk voor een kleine pauze, zodat we van nog veel meer geilheid konden genieten samen.

‘Ik wil je in me voelen’, zei ik tegen hem. ‘Hoe stout ben je en hoe ver durf je te gaan?’, vroeg hij me. Ik was zo geil dat ik heel erg ver durfde te gaan en voor heel erg veel openstond. Het was donker en er was verder niemand op de carpoolplek te vinden. Niet zo gek ook met die kou, maar daar voelde ik zelf heel erg weinig van op dat moment. Hij nam me mee uit de auto en hij duwde mijn buik tegen de motorkap. Hij spreidde mijn benen en hij trok nu mijn gehele panty kapot.

De motorkap was nog warm, waardoor ik goed warm gehouden werd. Met mijn lichaam gedrukt tegen de motorkap voelde ik zijn penis bij mij naar binnen glijden. Hij ging hard op en neer en maakte harde stoten. Hij duwde mijn rokje helemaal omhoog en begon mijn clitje opnieuw te strelen tijdens het neuken. Mijn clitje was nog maar net klaargekomen van mijn vorige orgasme, waardoor de aanrakingen nog veel intenser aanvoelde. Het genot van geneukt en gevingerd worden tegelijkertijd, dat had ik nog nooit mee mogen maken. Ik voelde mijn borsten had tekeer gaan over de motorkap, terwijl ik hard geneukt werd.

Mijn tweede orgasme van die avond

‘Wat ben je lekker strak’ zei hij tegen me terwijl hij me aan het neuken en vingeren was. Heb je al eens anaal geprobeerd? Ik knikte nee. ‘Zal ik je anaal ontmaagden?’. Dat zou ik wel eens willen ervaren en zeker met een geile knapperd zoals hem. Hij spuugde wat vocht in mijn kontje, waarna hij voorzichtig zijn penis in mijn kontje stak. In het begin voelde ik wat pijn, maar dit zette zich al snel om naar puur genot. Het vingeren voelde namelijk ineens een stuk intenser, sinds mijn kontje gevuld was met zijn harde penis.

De voorzichtige stoten in mijn kontje en zijn vingers over mijn clitoris zorgde voor een geweldig gevoel, waardoor ik mijn orgasme niet meer kon bedrukken. ‘Ik ga bijna klaarkomen’ zei ik tegen hem. ‘Ik kom zelf ook bijna klaar’, gromde hij in mijn oor. Hij beet zachtjes in mijn oorlel en ik hoorde hem steeds dichter bij zijn orgasme komen. Ik kon het zelf ook niet meer houden. Ik kwam schreeuwend klaar, terwijl Tariq mijn kontje volspoot met zijn warme zaad.

Een taxi rit om nooit te vergeten

Na ons heerlijke orgasme namen we weer plaats in de taxi. We zoenden nog wat na, waarna hij mij thuis afzette. Hij wilde mijn betaling niet meer aannemen. ‘Zie het maar als een cadeautje zodat je een nieuwe start kan maken’, zei hij tegen me.

Sindsdien heb ik Tariq nooit meer gezien of gesproken. Mijn ex belde me wel de volgende dag op of ik hem wilde vergeven. Als ik Tariq niet had ontmoet, dan had ik het misschien wel gedaan uit gewoonte. Nu wist ik hoe het was om echt aanbeden te worden door een man. Soms kijk ik nog weleens in de taxi’s als ik op het station ben, maar helaas geen Tariq meer. Wie weet kom ik hem nog eens tegen en kunnen we het over doen, tot die tijd moet ik het vooral doen met de herinnering die ik had aan deze geweldige avond.

Seksverhalen
Logo