Swingen op de nudistencamping

Aanbiedingen score+24
Aanbiedingen score+24

Frans en ik zitten weer twee weken op ons vaste stekkie aan de Franse kust dicht bij Nice, op een altijd gezellige nudistencamping waar we nu alweer voor de achtste zomer op rij vakantie vieren. We zijn allebei dol op onze vakanties hier, omdat er naast gezellig naaktlopen ook volop aan swingen wordt gedaan. Gebeurde dat eerst nog heimelijk, tegenwoordig is ook openbare sex op klaarlichte dag meer regel dan uitzondering.

Waar je op veel andere nudistencampings voornamelijk ouderen ziet heb je op deze camping altijd een heel afwisselend gezelschap. Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom en dus kom je ook veel jongere mensen tegen. Veelal koppeltjes die ook lekker komen swingen, maar ook single mannen en vrouwen zijn er altijd genoeg. Voor iedereen is hier wel wat geils te vinden. Het is een echte sexcamping waar altijd gekke en geile dingen gebeuren en waar niemand onbevredigd naar huis gaat.

Ik zit voor onze tent en kijk om me heen. Het is 3 uur in de middag en dan is er meestal even niet zoveel te beleven. De meeste mensen zijn op het heetst van de dag een beetje aan het luieren of doen een dutje in de tent om zich op te laden voor een lange geile avond.

Ik hoor de rits van onze tent en Frans komt doodleuk met een stijve de tent uit gewandeld. “Heb je lekker liggen rukken?” vraag ik hem. Hij bevestigt het met een grom. Ik trek hem naar me toe en begin hem te pijpen zodat zijn pik al snel helemaal keihard is. Hij kreunt zachtjes terwijl ik hem smaakvol af blijf zuigen. Zijn lul is altijd zo lekker snel hard. Ik proef al wat van zijn zoete voorvocht en dat smaakt zoals altijd naar meer.

Ik zie dat steeds meer mensen hun hoofd omdraaien en naar ons kijken. Er komen zelfs al een paar mannen op het schouwspel af. Vanaf een paar meter gaan ze toekijken hoe ik Frans aan het pijpen ben. Bij een enkeling komt de eigen snikkel ook al omhoog, wat me aanspoort nog harder mijn best te doen op die van Frans.

Ik gebaar twee mannen dat ze dichterbij mogen komen, een jonge Adonis en een wat oudere heer. De jonge man voelt aan mijn tieten en maakt mijn tepels stijf door erin te knijpen. Hij heeft een lul die al flink stijf is en er lekker groot en smakelijk uit ziet. De oudere man zit aan mijn billen en voelt aan mijn kutje. Hij stopt een vinger naar binnen en merkt daardoor dat ik al lekker nat ben.

Ik wil deze mannen geven waar ze zin in hebben, maar eerst wil ik mijn eigen vent laten spuiten. Dus trek ik hem met twee handen af net onder het randje van zijn eikel zoals ik weet dat hij het op zijn lekkerst vindt. Ondertussen zuig ik hard op zijn glanzende eikel en wacht tot hij zijn zaad in mijn mondje dumpt. Als het zaad eindelijk warm en zout mijn mondje in golft slik ik het allemaal door.

Ik kom overeind en laat mijn uitgeputte kerel in de stoel plaats nemen. Ik gris een condoom uit mijn tas en geef die aan de oudere man. Die rolt hem vlug af over zijn stijve piemel. Frans kijkt goedkeurend vanuit de klapstoel toe hoe de man mijn kutje direct helemaal vult met zijn harde lid. Ik kreun luid als hij wild in me begint te pompen.

Mijn mondje is nog lang niet verzadigd dus buig ik me voorover zodat ik de jongere gozer kan gaan pijpen. Met zijn handen op zijn heupen kijkt hij lachend toe hoe ik zijn grote lul zo diep mogelijk in mijn keel probeer te krijgen. Dat gaat lastig, want hij is niet alleen groot maar ook lekker dik.

Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat er nu tientallen mensen, zowel mannen als vrouwen, zich om ons heen hebben verzameld en naar ons kijken. Ik zie veel mannen zonder terughoudenheid aan hun pikken sjorren. Maar mijn ogen blijven telkens steken bij een jonge meid. Zou ze iets van 20 jaar oud zijn? Ze wrijft zachtjes over haar klitje terwijl ze met half toegeknepen ogen naar ons kijkt. Ik blijf naar haar kijken tot ik aan haar schokkende onderbuik zie dat ze ter plekke klaarkomt. Ze zakt op het gras en blijft met haar ogen dicht genietend zitten.

Ik wil nu ook graag klaarkomen dus ik wrijf hard over mijn klit terwijl ik nog steeds mijn jonge Adonis aan het pijpen ben. Als hij ziet waar ik mee bezig ben neemt hij het al snel van me over. Hij ragt lekker ruw over mijn gezwollen knopje terwijl de oude vent nog altijd onafgebroken zijn lul in mijn natte poes ramt. Zo kom ik lekker hard klaar. Ik voel net wanneer mijn orgasme weer afneemt dat mijn mond vol met heerlijk warm sperma loopt. Ook de oude kerel houdt het al snel niet meer uit in mijn soppende spleet en spuit kermend zijn condoom vol, diep in mijn kletsnatte kut.

Even snel als het geile festijn is begonnen is het ook alweer afgelopen. Een enkele man neemt de gelegenheid te baat om zelf ook ter plekke klaar te komen. Ik kijk genietend toe hoe ze hun zaad verschieten voor onze tent. Een van de vrouwen die net nog ademloos toe keek pakt een sexy man aan zijn schouder en neemt hem mee haar eigen tent in. Anderen vertrekken gewoon, in verschillende stadia van geilheid, om met zichzelf of met anderen verder te spelen. Ik ga naast Frans zitten en kijk om me heen hoe iedereen zich weer verspreidt. Hij knipoogt naar me en ik weet nu al dat we die dag nog lekker vaak klaar zullen gaan komen.

Seksverhalen
Logo