Sex met een shemale

Aanbiedingen score+11
Aanbiedingen score+11

Het was een paar jaar terug dat ik het voor het eerst met een shemale deed. Het was toen net uit met mijn toenmalige vriendin en ik was bijna elke dag wel op zoek naar een nieuw neukje om mijn aandacht door af te laten leiden. In een van de vele kroegjes en dansgelegenheden lukte het me meestal wel om te scoren. De ene na de andere meid nam ik mee naar huis waar ik haar neukte en dan er weer uit zette om nooit meer te bellen.

Op een avond was ik iets te aangeschoten en dit keer was ik het die versierd werd. Ze was blond en had een knap gezichtje, voor zover ik dat nog scherp kon zien tenminste. Ze was lang en had een lekkere kont en dito tieten. En ook nog een hese zwoele stem, waar ik zo van hou. En ook al had ik geen idee of ik nog wat klaar zou kunnen spelen, toch vroeg ik haar mee naar huis. Als ik het niet deed zou ik er spijt van krijgen, dat wist ik met mijn dronken kop nog wel.

Eenmaal thuis nam ik toch maar weer een drankje en zij nam er ook nog eentje. Nog voor het drankje op was kroop ze al bij me op schoot. Ze reed over mijn lul heen en weer en zoende me terwijl ze de geilste dingen zei met haar hese geile stem. Ze zei dat ze me lekker wilde gaan neuken en dat ik zo’n onwijs lekker kontje had. Ik wilde haar ook wel neuken, maar eerst wilde ik gepijpt worden door haar. Ik kon het niet helder meer verwoorden, maar ze begreep me en hielp me uit mijn kleren.

Ik zat op de bank onderuit gezakt en keek toe hoe ze mijn lid in haar mond nam. Die wilde maar moeizaam overeind komen maar ze deed haar best en wist precies hoe ze mijn lul zo moest bewerken dat hij toch langzaam maar zeker hard werd. Wat ook wel hielp was dat ik ondertussen in haar truitje aan het voelen was aan haar grote tieten. Die waren enorm stevig met lekkere harde tepeltjes en heerlijk om in te kneden. Ze zuchtte ervan, zo lekker vond ze het ook zelf.

“Oke nu jij schatje” zei ze terwijl ze omhoog kwam. Ik wilde haar natte kutje ook wel proeven dus ik wachtte geduldig. Ze deed eerst haar truitje uit en ontblootte haar dikke tieten. Ik kreeg spontaan zin om mijn lul ertussen te stoppen. Toen deed ze langzaam haar broekje naar beneden en wat ik toen zag vergeet ik nooit meer. Ze onthulde namelijk geen kutje maar ineens floepte er een dikke piemel te voorschijn. Ik schrok zo dat ik ineens weer heel nuchter was.

“W-w-at krijgen we v-v-v-verdomme nou?” riep ik lallend uit. “Jij bent een kerel met tieten!” Ze schrok zichtbaar en ik had meteen een beetje spijt van mijn uitbarsting. “Ik ben geen man met tieten” zei ze duidelijk gepikeerd. “Ik ben een shemale. En wil jij beweren dat je nog geen idee had?” Ik schudde nee en keek omlaag, naar mijn lul die alweer flink was geslonken.

Ze ging weer naast me op de bank zitten. “Dat is mooi kut” zei ze. “Ik dacht dat iedereen in die kroeg het wel wist zo langzamerhand. “Ja weet je ik kom daar nooit” was mijn reactie. “Ik dacht dat je een vrouw was.” Ze knikte haar hoofd en zei “Maar dat ben ik ook, en zo voel ik me ook, een vrouw… maar dan een vrouw met een extraatje snap je?”.

Ik keek opnieuw naar haar en probeerde te zien wie ze echt was. Ik zag een onwijs knappe meid bij me op de bank zitten, eigenlijk de knapste vrouw die ik ooit naakt had gezien, maar keer op keer werd mijn aandacht toch weer ingenomen door de piemel tussen haar benen. Ze was zelf ook weer slap geworden inmiddels. Ik liet mijn blik ongehinderd over haar lijf dwalen. Ze was helemaal glad en ook haar pik en ballen waren glad geschoren.

Ineens moest ik denken aan haar geile gebrabbel van eerder. “Wat bedoelde je dat je me wilde neuken?” vroeg ik haar. “Oh lieverd dat is wat jij maar gewild zou hebben. Ik ben overal voor in. Als jij door mij genomen had willen worden dan hadden we dat gedaan. Maar zelf word ik ook heel graag genomen in mijn kontje.”

Ze kroop weer een stukje dichterbij. “We hoeven niks te doen als je niet meer wilt hoor” zei ze zachtjes. “Maar je zit hier nog steeds naakt naast me, dus…”. De rest liet ze in het midden. Ik zweeg en dacht na. Zoals zoveel mensen had ik wel een fascinatie voor shemales. Zo vrouwelijk en sensueel en ook een tikje verboden natuurlijk. Want als man was je toch homo als je op iemand met een lul geilde? Maar toch had ik af en toe weleens porno gekeken met een shemale erin. Ik moest denken aan een video van een trio met een man, een vrouw en een shemale. Iedereen had daarin ongeremd van elkaar genoten. Vrij en geil.

Als ik het oit zelf had willen proberen, dan was dit wel mijn kans. En als ik naar haar keek, stiekem moest ik wel toegeven dat ik nog steeds geil werd van haar. Ik moest gewoon niet zo kinderachtig doen besloot ik. Ik strekte mijn hand uit naar haar elleboog en aaide over haar slanke bovenarm. Ik boog me voorover en zoende haar hals. Haar huid voelde zachter aan mijn lippen dan de zachtste satijn. Sensueel kuste ik haar hals en genietend strekte ze haar hoofd omhoog. Ik hoorde haar genietend grinniken. “Hmmm ja” lekker zei ze weer in haar hese stemmetje. Ik pakte haar bij haar borst en kneedde die zachtjes terwijl ik haar bleef zoenen. Omhoog via haar kin naar haar warme lippen.

Mijn pik was alweer begonnen met groeien. Ze zag het uit haar ooghoeken en begon hem zachtjes te strelen. Na een tijdje omklemde ze hem net zo voorzichtig en begon me weer lekker af te rukken. Dat voelde zalig, ze wist precies wat een man lekker vond. Natuurlijk wist ze dat, ze had zelf ook een pik om mee te spelen. Durfde ik dat? Ik liet mijn hand van haar borst glijden en over haar zachte buik en venusheuvel gaan tot ik bij haar kruis aan kwam. Net zoals ze bij mij had gedaan streelde ik haar eerst. Ze kreunde meteen geil en zoende nog heftiger terug. Ik liet mijn hand onderzoekend haar pik aftasten en begon haar toen ook zo sensueel als ik kon af te trekken.

Ineens kreeg ik het onbedwingbare verlangen om haar te pijpen. Zonder er verder over na te denken boog ik voorover en nam haar eikel in mijn mond. Ze kirde van verrast plezier en zo stak ik voor het eerst een lul in mijn mond. Het voelde fijn, die harde staaf in mijn keel en ik bewoog me met mijn mond op en neer om haar zoveel ik kon te laten genieten, ook al was dit voor mij de eerste keer. Ze had haar zachte warme handen in mijn nek gelegd en streelde die terwijl ze mee bewoog met mijn eigen ritme.

Ik likte haar gladde ballen terwijl ik haar lul afrukte en had alweer een nieuw verlangen dat ik niet kon weerstaan. Ik kon namelijk haar gladde sterretje onder die ballen zien prijken en wilde haar zo dolgraag rimmen… en zelfs wel neuken misschien? Ik begon met het likken. Mijn tong woelde door haar bilspleet en ze zuchtte van plezier terwijl ik haar natuurlijk ook bleef aftrekken. “Is dit echt je eerste keer met een shemale?” vroeg ze na een tijdje. Ik beaamde dat door te knikken en bevestigend te grommen. “Je doet het zo lekker” zei ze en lag toen al snel weer zwijgend en hijgend te genieten.

Nu liet ik mijn vinger in haar strakke kontje glijden. Ik gleed soepel naar binnen. Ja ik wist het nu wel zeker, dat lekkere strakke kontgaatje wilde ik zo nu neuken. Ik had nog nooit iemand anaal geneukt, ook een vrouw niet. De meeste vrouwen moesten er niet zoveel van hebben en bij onenightstands bleef het meestal bij oraal en hun kutjes neuken. Ook lekker natuurlijk, maar zoals zoveel mannen trok anaal gaan met een sexy chick me ook heel erg aan.

“Ik wil er beter bij kunnen” fluisterde ik naar haar. Dus kwam ze overeind en ging op de bank zitten zodat ze met haar gezicht op de leuning lag en haar kontje parmantig omhoog stak. Haar heerlijke billen met daartussen haar prachtige strakke steretje waren een genot voor mijn oog. Ik werd er zo geil van dat ik haar wel meteen wilde neuken maar ik wist me nog even in te houden. Met mijn handen spreidde ik haar billen en likte ik weer haar anus. Het water liep me al een tijdje in de mond en ik liet de ene klodder spuug na de ander tussen haar bilnaad lopen, wat ik daarna met twee vingers tegelijk naar binnen vingerde bij haar.

Mijn lul kriebelde inmiddels van verlangen. De behoefte om hem in een strak gaatje te stoppen was nu onweerstaanbaar, helemaal nu dat gaatje al zachtjes hijgend voor me open stond. Ik kwam overeind en nam mijn stijve penis in mijn hand. Ik duwde mijn eikel tegen haar sterretje en zo gleed ik langzaam bij haar kontje naar binnen. “Ungh” kreunde ze luid toen ik steeds dieper in haar  bewoog. Ik had haar al immens nat en glibberig gemaakt van binnen en mijn lul gleed heel soepel heen en weer nu. “Oh ja neuk me lekker… lekker diep en hard” hoorde ik haar hees in de leuning grommen. Dus nam ik haar nu echt, alsof ik een kutje aan het neuken was zonder me in te houden maar heel hard en diep.

Mijn lul duwde met elke stoot haar kontje lekker ver open en ik genoot van zowel het gevoel als het heerlijk uitzicht. Ik hield mijn ene hand op haar slanke taille en legde de andere op haar bezwete rug. Zo bewoog ik haar hele lijfje heen en weer op mijn lul. Ik neukte haar vol overgave en ze kreunde met zoveel pure geilheid dat ik zeker wist dat dit precies was wat ze nu wilde. Ze vond het hoorbaar en voelbaar heerlijk om hard in haar kontje geneukt te worden. En ik, ja ik natuurlijk vond ik het ook fantastisch. Ik dacht al niet eens meer aan het zaakje tussen haar dijen, dat tocht regelmatig bij een fikse stoot van mij tegen mijn eigen benen aan kletste.

Zonder er verder echt bij na te denken boog ik voorover zodat ik half op haar rug lag en ik tussen haar benen kon reiken. Ik wilde haar alleen maar nog meer laten genieten, dus trok ik haar keiharde lul nu ook nog af. Oh wat ging ze daar nu van tekeer! Met mijn lul diep in haar kontje begraven trok ik heel zachtjes de voorhuid heen en weer over haar eikel. “Oh ja zoooooo” gromde ze weer luid. Nu hield ze al een tijdje haar adem in, tot ik haar ineens luid hoorde kreunen en ik stralen warm zaad over mijn hand voelde schieten. Tegelijkertijd kneep haar kontje pulserend mijn lul bijna fijn. Zo kwam ze keihard klaar en zakte daarna vrijwel meteen op de bank in elkaar.

“Oh God” kermde ze. En weer “Oh mijn God…” Mijn lul was uit haar kontje gefloept en verlangde nog naar meer. Ik keek naar haar bezwete lijf op mijn bank, het zaad zat overal, op haar benen, mijn handen, de bank. Nu wilde ik ook spuiten, lekker over haar heerlijke lijf. Ze las mijn gedachten en nam zonder erbij te aarzelen mijn lul vers uit haar kontje zo in haar mond. Gulzig slurpte ze eraan en masseerde ze mijn ballen zo intens dat ik al snel mijn eigen zaad ook voelde opborrelen. Ik trok mezelf net op tijd terug uit haar mond om mijn zaad over haar tieten te kunnen schieten. Straal na straal knalde ik over die ferme borsten, waarna ze de restjes van mijn eikel sabbelde en we uiteindelijk hijgend in elkaars armen vieren.

Dit was de lekkerste sex die ik ooit had gehad, realiseerde ik me op dat moment. Stomtoevallig had ik de geweldige passie gevonden waarvan ik niet eens wist dat ik het zocht. Maar nu het in mijn armen lag wilde ik het niet meteen weer kwijt. Dus deed ik wat ik nog nooit had gedaan bij een onenightstand, ik vroeg of ze wilde blijven slapen. Ze zei meteen ja en na een gezamenlijke douche en liefrdevol knuffelen in bed had ik de beste nacht slaap die ik in tijden had gehad. Toen ik bijna in slaap viel vroeg ik me af hoe ik over dit avontuurtje zou denken als ik weer wakkeer werd. Maar daar had ik me geen zorgen over hoeven te maken. In plaats van spijt voelde ik alleen maar meer geilheid en dus hadden we die ochtend meteen weer heerlijke sex met elkaar. Dit keer niet wild en dierlijk geil, maar juist liefdevol en bijna romantisch.

We zijn nog een jaartje of twee vaste minnaars gebleven, totdat ze een vrouw leerde kennen waar ze een relatie mee kreeg. Sindsdien spreek ik af en toe speciaal af met een shemale om die geweldige ervaring weer eens te hebben. Maar toch, het wordt nooit meer zo spannend en openbarend als die eerste keer. Dus ik kan het iedereen aanraden om het minstens een keertje te proberen. Want seks met een shemale is gewoonweg zalig en fantastisch!

 

      Seksverhalen
      Logo