Geile fantasie van een verwaarloosde huisvrouw

Aanbiedingen score+1
Aanbiedingen score+1

Hallo ik ben Monique. Ik ben een huisvrouw van 41 jaar, alweer 18 jaar daarvan getrouwd met Rob. Ons sexleven is al jaren knudde helaas, eigenlijk word ik volledig verwaarloosd. Ik speel genoeg met mezelf maar dat is natuurlijk lang niet genoeg dus dikwijls loop ik toch wel behoorlijk seksueel gefrustreerd rond. Op die momenten spoken er de wildste en geilste fantasien door mijn hoofd. Die dingen zullen denk ik ook nooit uitkomen, maar toch leek het me wel spannend om een een keer zo’n lekker fantasietje hier te delen.

Ik moet nu bijvoorbeeld denken aan die van een tijdje geleden toen ik samen met Rob op een feestje was van vrienden. Het begon om 4 uur rond de BBQ. Ik had lekker gedronken en met allerlei mensen gepraat die ik nog nooit gezien had. Ik had een paar keer oogcontact met een jonge gozer die tegenover me zat. Ik vond hem wel lekker.

Op een gegeven moment vertrok hij naar binnen om het bier aan te vullen en ik fantaseerde dat ik achter hem aan liep en hem bij de kelderdeur beetpakte. Hij trok me meteen mee de kelder in en sloot de deur achter ons. Met een bezem eronder kon er niemand binnenkomen. Ik liep achter hem aan de kelder in. Het was er vochtig en koel. We konden er net niet rechtop staan.
Ik scheurde hem zijn broek van zijn lijf en begon zijn grote lul te pijpen. Ik kreeg maar met moeite zijn grote blinkende eikel langs mijn lippen zo groot was hij. Maar toch deed ik mijn best en kokhalsde een paar keer in mijn fantasie. Het lijkt me namelijk heel geil een keer een hele grote lul zo diep te pijpen dat ik het nog maar net aan kan.

Hij wilde me snel lekker neuken en trok mijn rode rokje van mijn kont. Ik ging op de keldervloer zitten met mijn knieen op het koude beton. Hij verspilde geen tijd en ramde meteen zijn grote lul diep in mijn natte kut. Ik beet op mijn lip en zo neukte hij me daar lekker hard en diep waardoor ik meteen wel drie keer klaarkwam. In je droom kan alles toch? Na mijn derde orgasme blafte de knul kermend mijn kut vol met zaad. Toen gingen we snel weer allebei met een krat bier op weg naar buiten. Ik zo stabiel als altijd, hij zwalkend als een dronken Dominee met overgewicht.

Het toeval wilde dat toen de gozer terugkwam met een krat bier ik ook juist aan het eind van de fantasie was gekomen. Wel jammer dat er een sexy jong grietje met het tweede krat liep. Misschien had zij zich net wel door hem laten nemen in de kelder. Wat een slet! Snel maar zo onopvallend mogelijk liep ik naar binnen en zocht ik de kelder op. Ik deed zachtjes de deur open en keek naar binnen. Het was alleen een grote inbouwkast, voor de helft gevuld met kratten bier. Hier konden twee lilliputters nog niet eens seks hebben met elkaar. Ergens was ik toch opgelucht.

      Seksverhalen
      Logo