Een heel onderdanig sletje

Aanbiedingen score+19
Aanbiedingen score+19

onderdanig sletje

Het is vrijdag aan het begin van de avond en ik sta voor mijn kledingkast. Ik pak mijn zwarte slipje met het open kruisje en trek die over mijn slanke benen omhoog. Ik doe de stof een beetje opzij zodat hij mijn schaamlipjes opsluit. Hij spant om de lipjes en doen me voelen hoe geil ik ben, mijn kutje kriebelt er al van. Dan pak ik de zwarte beha die mijn tepels vrijlaat en trek die ook aan. Het is niet meer dan een paar sliertjes stof om mijn reeds stijve tepels.

Mijn man is na lange tijd weer eens van huis en dus komt mijn minnaar langs. Mijn hart springt op als ik denk aan de uren die voor ons liggen. De hele week heeft hij me al geil gemaakt met zijn berichtjes. Ik kijk in de spiegel en weet dat mijn kledingkeuze bij hem in de smaak zal vallen. Mijn outfit zal hem direct duidelijk maken dat ik ernaar verlang om extreem onderdanig te zijn vanavond. Ik doe een satijnen negligé aan over mijn lingerie en ga dan naar beneden.

Om 8 uur gaat de bel en laat ik hem binnen. Hij ziet er zo goed uit als altijd en hij ruikt nog lekkerder dan anders als hij me zoent. Ik neem hem mee naar de woonkamer waar ik de glazen rode wij al heb gevuld. We nemen een slok en kijken elkaar langdurig aan zonder iets te zeggen.

“Ik heb wat voor je” zegt hij ineens en pakt een cadeautje uit zijn achterzak. Ik pak het uit. Het is een halsband met in zilver de letters SLET erop. Ik doe hem zwijgend om en laat dan mijn negligé net voldoende open vallen zodat hij kan zien wat voor lingerie ik vandaag aan heb.

“Laat me je eens goed zien” zegt hij en ik draai een rondje voor hem. “Doe je nachthemd uit” vervolgt hij. Ik gehoorzaam braaf, doe mijn negligé uit en show mezelf in mijn kruisloze slipje en met ontblote tepels. “Dat ziet er heel goed uit sletje” zegt hij. Zo voel ik me ook, want ik vind de halsband heel mooi en hij sluit heerlijk nauw om mijn keel.

onderdanig sex

Hij doet zijn stropdas af en knoopt die om mijn hoofd, zodat hij als een blinddoek fungeert. “Kun je nog wat zien?” vraagt hij. “Nee Meneer” zeg ik. Zodra het spel begint moet ik hem zo noemen. Hij pakt mijn hand beet en begeleidt me naar de slaapkamer. Mijn Meneer zorgt goed voor me en zonder te struikelen of me te stoten kom ik op het bed te liggen.

Ik hoor hoe hij de kast opent en de planken weghaalt die daar los in de vloer liggen. Hij haalt er het koffertje met ons speelsetje uit. Alleen hij heeft er de sleutel van en ik hoor hoe hij hem open doet. Ik moet afwachten waar hij me mee gaat verwennen. De voetstappen komen weer richting het bed en hij zegt dat ik me om moet draaien. “Je kontje richting mij sletje” draagt hij me op. “Ja Meneer” prevel ik en doe gehoorzaam wat hij zegt.

Ik voel hoe hij mijn slipje een stukje omhoog trekt zodat hij bij mijn sterretje kan. Ik voel het koude metaal van de buttplug tegen mijn kontje duwen. Godzijdank heeft hij er glijmiddel opgedaan, want het koude ijzer is al op zichzelf al onprettig genoeg. Ik bedank hem ervoor terwijl hij nog bezig is de buttplug helemaal in me te stoppen.

Met een diepe zucht ontspan ik zoveel ik kan, totdat hij eindelijk op zijn plek glijdt. Mijn anus sluit zich strak om het dunste deel van de plug zodat hij stevig in me verankerd zit. Het gaat wel een tijdje duren voor hij is opgewarmd maar het zal nu per minuut wat beter gaan voelen weet ik uit ervaring.

“Handen op je rug sletje” bijt hij me toe. Hij is kortaf aan het worden, waardoor ik weet dat zijn eigen opwinding ook stijgt. Ik doe keurig wat hij vraagt en met mijn gezicht in het kussen geduwd geef ik hem achter mijn rug mijn handen aan. Hij klikt er onze handboeien omheen zodat ik nu echt hulpeloos ben. Hij heeft nu zowel mijn zicht als een groot deel van mijn bewegingsvrijheid afgenomen.

Ik hoor hoe hij zijn eigen kleren uittrekt. Hopelijk gaat hij me zo neuken, God wat verlang ik daar inmiddels al naar. Maar zo ver is het nog niet, zo blijkt al snel. Ik voel namelijk hoe hij voor me komt zitten. “Pijp me maar sletje” zegt hij en ik kom overeind en ga met mijn mond op zoek naar zijn lul. Hij helpt me natuurlijk niet, ik zal het zal moeten doen. Ik kruip een stukje naar voren en voel dan zijn eikel tegen mijn wang aan duwen. Ik hap hem naar binnen en begin hem kreunend van verlangen te pijpen. “In stilte sletje” zegt hij meteen en ik doe mijn best zo min mogelijk geluid te maken.

“Diep” zegt hij na een tijdje en ik duw mezelf naar voren op zijn lul. Omdat ik weinig controle heb met mijn handen op mijn rug ga ik al snel veel te diep. Ik moet kokhalzen en er loopt kwijl uit mijn mond. Maar dat vindt mijn Meester niet erg en hij zegt niets. Ik ga dus gewoon door en probeer zijn lul zo diep mogelijk in mijn keel te krijgen. Af en toe moet ik naar adem happen en ik maak er al snel een slijmierige kliederboel van. Telkens wanneer zijn eikel mijn huig raakt moet ik mijn best doen niet over te geven. Wat zou ik graag geen gag reflex hebben, maar hoe vaak ik het ook heb geprobeerd, echt deepthroat pijpen kan ik niet.

“Genoeg” zegt hij na wat een eeuwigheid lijkt. Ik voel hoe hij opstaat van het bed terwijl ik nog lig na te hijgen. “Wil je geneukt worden sletje?” vraagt hij. “Oh ja Meneer, alstublieft” antwoord ik. “Heel hard” voeg ik eraan toe en ik weet meteen dat ik stout ben geweest door dit te vragen.

“Had ik je gevraagd hoe je geneukt wilde worden sletje?” bijt hij me meteen toen. “Nee Meneer, sorry Meneer” zeg ik en voel me even heel klein worden. Hij zwijgt nu en ook al kan ik hem niet zien, ik voel zijn ogen verwijtend op me gericht. Dan voel ik hoe hij ineens aan de buttplug trekt. Ik schrik waardoor mijn kontje hem nog steviger vasthoudt. Mijn Meester begint hem rond te draaien en in felle korte bewegingen heen en weer te stoten in mijn kontje. Ondanks de eerste schrikreactie voelt dit heerlijk. Een beetje pijnlijk, maar ook heel erg lekker.

Plots voel ik zijn vingers mijn kutje binnendringen. Niet teder of om me op te warmen, maar puur om me te onderzoeken. Twee vingers tasten mijn poes van binnen af. Dan gaat hij achter met zitten en voel ik zijn handen op mijn billen. Ruw stoot zijn eikel voorbij mijn schaamlippen en diep mijn schede in. Ik weet dat ik moet zwijgen, maar kan het niet helpen om luid te kreunen.

Meteen houdt hij op. “Stil zijn sletje” zegt hij. Ik bijt op mijn lippen en na een paar tellen begint hij weer te bewegen. Dit is pas de grootste marteling, niet mogen kreunen terwijl zijn grote penis me eindelijk geeft waar ik alweer weken naar verlang! Hij slaat af en toe hard op mijn billen, met zijn vlakke hand, waardoor die na  een tijdje pijnlijk branden.

Ook de buttplug wordt niet vergeten, want alhoewel hij geen seconde nu nog ophoudt om mijn sletterige natte kutje af te palen schenkt hij ook genoeg aandacht aan mijn kontgaatje. Hij draait de buttplug af en toe een slag of beweegt hem heen en weer. Ik word steeds verder opgerekt en ik hou het bijna niet meer uit. Maar klaarkomen mag nog niet natuurlijk, want ik moet eerst toestemming hebben.

“Meneer, mag ik wat vragen?” vraag ik hijgend. “Ja sletje” zegt hij. “Vraag het maar”. Ik vraag hem op de meest onderdanige toon die ik nog op kan brengen “Mag ik klaarkomen Meneer? Alstublieft?”. Hij zwijgt een paar tellen om me in het ongewisse te laten. “Ja sletje, je mag klaarkomen”. Ik begin meteen luid te kreunen. “Maar wel in stilte sletje” zegt hij er dus meteen achteraan.

Dus begraaf ik mijn hoofd weer in het kussen en doe mijn uiterste best geen kik meer te geven. Hij voert het tempo nu nog verder op en speelt nog steeds ruw met de buttplug. Als hij hem een paar keer uit en weer in mijn kont heeft geduwd en zijn lul ook nog eens op mijn G-plek stoot hou ik het niet meer en sidder over mijn hele lichaam.

Dit is waarom ik dit doe, denk ik bij mezelf. Alles werkt nu samen: mezelf amper kunnen bewegen, de buttplug in mijn kont, zijn heerlijke grote lul in mijn natte slettekutje en dan ook nog eens geen geluid mogen maken… het zorgt voor een onbeschrijvelijk fantastische orgasme. Het komt langzaam aangerold en het enige wat ik kan doen is het van begin tot eind volledig voelen. Het slokt me helemaal op en lijkt wel minutenlang te duren. Ik schok en beef over mijn hele lichaam en kreun zachtjes in mijn kussen. Hij doet alsof hij het niet hoort.

Zelfs het langste orgasme eindigt ooit en ook deze komt tot een eind. Hij laat zijn lul uit mijn kutje glijden en trekt ook voorzichtig de buttplug uit mijn nog samentrekkende kontje. Hij doet mijn handboeien af en trekt de blinddoek van mijn ogen. Ik val in zijn armen op het bed en we vallen in slaap. Hij is nog niet eens klaargekomen, maar dat gaat nog wel gebeuren als we zo meteen weer wakker worden. Zoals altijd zullen we dan nogmaals sex hebben, maar dan juist de intiemste, meest liefdevolle en zachte sex die je je kunt voorstellen. En dat is ook precies waarom ik mijn Meneer nooit meer wil hoeven missen…

      Seksverhalen
      Logo