Een bezoekje aan een BDSM party

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

“Heb je het heen en weer?” vroeg mijn collega Carla. “Ja best wel” zei ik. Ik was onrustig vandaag en kon mijn hoofd niet bij het werk houden. Mijn gedachten dwaalden de hele tijd af naar de avond. Ik zou voor het eerst met mijn Meester naar een BDSM party worden meegenomen. Dat ik geen idee had wat dit voor me zou gaan betekenen maakte me onrustig, maar ook geil.

Toen de klok eindelijk naar de vijf wees haastte ik me nog sneller dan anders naar buiten. Toen ik bij mijn auto kwam zag ik tot mijn verbazing mijn Meester achter het stuur zitten. Hij had daar weliswaar de extra sleutel van, want hij eiste totale controle over me, maar we hadden pas later op de avond afgesproken.

Ik deed de deur aan de passagierskant openen wilde vragen wat er aan de hand was toen hij me toebeet “Had ik je gezegd in te stappen?”. Meteen begreep ik dat het rollenspel al begonnen was. Ik sloot de deur weer en wachtte tot hij gebaarde dat ik in mocht stappen. Ik zweeg daarna de gehele rit, zoals ik doe tijdens ons spel zolang me niets wordt gevraagd.

We reden weg en namen bij het eerste kruispunt niet de rechter afslag – richting mijn huis – maar de linker. Ik wist wel beter dan te vragen waar we naartoe gingen en mijn Meester wijdde er niet over uit.

Waren we nu al op weg naar de BDSM party die hij me beloofd had? Daar zou ik dan in mijn werkoutfit moeten verschijnen. Nu zag ik er niet onaantrekkelijk uit in mijn mantelpakje, maar die was in mijn ogen wat minder geschikt voor een kinky feest. Ik had geen keus en legde me er dus maar bij neer.

We reden een half uur over de snelweg naar de naburige stad en namen daar resoluut de afslag. Doelbewust manoeuvreerde mijn Meester naar de plaats van bestemming. Blijkbaar was hij hier eerder geweest. Het ging om een ogenschijnlijk gewoon woonhuis aan een brede straat. Toen we eenmaal naast het pand geparkeerd stonden en naar binnen liepen zag ik echter dat het om een seksclub of parenclub ging.

Pijnlijke afstraffing aan het Andreaskruis

Toen we naar binnen liepen werd direct duidelijk dat het BDSM feest al een tijdje bezig was. Ik hoorde het klappen van een zweep en een vrouw die na elke striemende slag luid schreeuwde. Het was geen genot wat in haar stem doorklonk maar alleen pijn. Ik voelde direct de zenuwen zich een weg door mijn lijf banen.

We liepen door een lange donkere gang en het geluid werd steeds harder. Het was afkomstig uit de schaars verlichte ruimte aan het eind van de gang. Toen we daar door de deur liepen waren mijn ogen direct gefixeerd op het bijna obscene tafereel dat zich voor me ontvouwde.

Een vrouw stond geheel naakt voor een Andreaskruis op een klein podium in het midden van het zaaltje. Er was een spotlight op haar gericht waardoor je direct kon zien dat er veel rode striemen over haar hele lichaam zaten. Een man met een masker op liep om haar heen en sloeg haar met een lange zweep. Elke zoveel tellen zwiepte de zweep door de lucht en raakte haar lichaam op ogenschijnlijk willekeurige plekken.

Met elke klap schreeuwde de vrouw het uit van pijn. Ik kon mijn ogen er bijna niet vanaf houden. Want alhoewel het er bijna als een foltering uit zag oogde het bijna als een ritueel, waar ook de vrouw zelf voldoende genoegen in leek te scheppen om het vol te houden.

Pas na een paar minuten begon ik de rest van de ruimte in me op te nemen. Er waren nog veel meer mensen en ondanks het slechte licht zag ik dat het vrijwel allemaal mannen waren. Iedereen was keurig gekleed en een man die dicht bij me stond leek ook een behoorlijk duur maatpak aan te hebben.

Zo bruut als de lijfstraf van de vrouw op het podium was, zo snel was hij ineens ook weer afgelopen. De man die haar zo had gefolterd maakte haar los en leidde haar wankel naar achteren en door een deur de ruimte uit. Mijn Meester stapte meteen hierna zelf het podium op en begon de groep mannen toe te spreken.

Hard geslagen met de plak

“Heren”, zo sprak Hij “Tot zover het voorgerecht. Hopelijk zijn jullie inmiddels in de stemming voor het hoofdgerecht. Ik reken vanavond op jullie om me te helpen mijn persoonlijke slavin een extra stap in haar training te laten zetten”. Hij gebaarde naar me dat ik ook het podium op moest komen.

Het was een situatie waar onder normale omstandigheden een applaus bij zou horen. De handen gingen nu echter niet op elkaar. In plaats daarvan hoorde ik enkele mannen goedkeurend mompelen of zelfs grommen. Ze zagen een lustobject voor zich waar ze klaarblijkelijk ook zelf mee mochten spelen vandaag. Ik huiverde bij de gedachte.

“Kleed je helemaal uit” beet mijn Meester me toe. Dat deed ik gedwee maar met elk kledingstuk voelde ik me onzekerder en kwetsbaarder worden. Zou hij me ook met die zweep bewerken? Dat kon ik nog helemaal niet aan…

 

Poedelnaakt bond mijn Meester me vast aan het kruis. Ik stond met mijn benen gespreid, mijn kale kutje tentoongespreid voor alle mannen die voor me stonden. Ik zag vanuit een ooghoek dat mijn Meester de zwarte flogger had gepakt waar hij me regelmatig mee strafte. En ook al kon hij ook daar flink mee uithalen, ik voelde nu vooral opluchting dat het niet om de zweep ging.

Dit deel van het spel ging toch vrijwel identiek aan hoe mijn Meester me de laatste keer had geslagen. Net zoals onze laatste sessie bouwde hij de slagen langzaam op in tempo en intensiteit. Hij begon bij mijn rug en ook al deed het pijn, ik wist dat ik dit hebben kon.

Terwijl de mannen goedkeurend toekeken ranselde mijn Meester me steeds ruwer af. Het grote voordeel van deze ruimte was dat hij hier makkelijk om me heen kon bewegen. Hij kon daarom afwisselend mijn rug, borsten, benen en rug bewerken. De slagen werden harder en mijn huid begon steeds meer te branden.

Toen hij op een bepaald moment weer recht voor me stond hield hij de flogger laag. Hij keek me indringend aan en haalde plots fel naar boven uit. De flogger kwam hard neer op mijn gespreide lipjes. Meteen verspreidde zich een felle pijn door mijn kut. Ik schrok nog meer dan dat het echt heel erg pijn deed, want dit had hij nog nooit gedaan.

Voor ik van de schrik bekomen was kreeg ik alweer eenzelfde klap op mijn kutje. Hij keek me aan en peilde mijn gevoelens. Ik hield mezelf voor dat ik het vol kon houden, als hij me de kans zou geven. En dus bleef ik zo kalm mogelijk kijken en uitte geen kreet of schreeuw. Ik kreunde slechts heftig om de energie van elke klap af te laten vloeien. Ik zag iets in zijn ogen glimmen dat leek op trots.

Weer kwam de flogger op mijn kutje terecht, harder dan zojuist. De pijn werd heftiger maar mijn opwinding ook. Zoals altijd wanneer ik iets nieuws deed, iets wat eigenlijk over mijn grenzen ging maar wat ik wel volhield, werd ik geiler en geiler.

Na wat voelde als wel honderd slagen op mijn inmiddels brandende kutje was het ineens voorbij. Ik ontspande zo goed en kwaad als ik kon. Mijn Meester maakte me los en met vereende krachten tilden een paar mannen het Andreaskruis voor hem van het podium.

Ik moest nu handboeien om, met mijn handen achter mijn lichaam. Ook werd er door iemand achter mij een blinddoek bij me om gedaan. Eindelijk sprak mijn Meester weer. “Heren, nu lever ik deze slavin over aan jullie lusten en genoegens. Leef je uit en laat haar voelen dat ze een slet is”.

De mannen hadden geen aansporing meer nodig. Meteen voelde ik meerdere handen op mijn pijnlijke lichaam. Ze betastten ruw mijn billen en borsten en er stopte zelfs iemand een vinger in mijn kut. Ik kreunde en realiseerde me dat ik inmiddels kletsnat was. De zenuwen waren allang verdwenen en hadden plaatsgemaakt voor opwinding en verlangen.

Mijn eerste BDSM gangbang

Zo ging mijn eerste BDSM gangbang van start. Want het duurde niet lang voordat de eerste man zijn stijve lid in mijn hongerige mond duwde. Hij stootte meteen diep in mijn keel en deed me licht kokhalzen, maar ik kon goed deepthroat pijpen na alle lessen van mijn Meester en kon deze pik goed aan.

Mijn handen gingen op zoek naar meer lullen en al snel had ik ze gevonden. Ik trok meerdere mannen afwisselend af terwijl ik door de eerste kerel in mijn mond werd geneukt. De vele mannen losten elkaar steeds af zodat ik telkens nieuwe pikken proefde en voelde, tot de eerste het tijd vond om me in mijn inmiddels soppende poes te gaan neuken.

Ik zat al een tijdje wijdbeens om lekker gevingerd te kunnen worden en voelde hoe die vingers plaatsmaakten voor een enorm grote pik. Ik kreunde luid toen de wildvreemde man me ruw binnendrong en direct diep en hard begon te pompen. Zelfs mijn Meester was niet zo groot geschapen en het voelde geweldig.

Ik kon natuurlijk niets zien, maar kreeg al snel de indruk dat iemand de leiding had. Een man achter me gaf korte instructies wat de heren moesten of mochten doen. Het was niet mijn Meester, deed die wellicht mee met de mannen? Ik voelde zoveel piemels en bezwete mannenlijven dat ik geen idee had of die van hem er ook bij zat.

De mannen wisselden elkaar nog steeds vaak af. Achter elkaar verdwenen er piemels in mijn kutje. Soms maar enkele slagen, andere heren neukten me minutenlang. Er ging geen moment voorbij dat ik geen lul in mijn kutje had en ik pijpte en rukte ondertussen heerlijk verder. Ik voelde me al snel helemaal in mijn element als lustobject voor al die hongerige heren. Ik kwam zelfs twee keer kort achter elkaar heerlijk heftig klaar.

Onderdanige bukkake over mijn gezicht

Hoe lang werd ik zo geneukt? Het leek wel een uur. Toen was het eindelijk tijd voor de mannen om klaar te gaan komen. Die moesten dat van mijn Meester zoveel mogelijk op mijn gezicht doen.  Ik moest mijn mond wijd van Hem openhouden. Zodra ik ophield dat goed genoeg te doen kreeg ik meteen een klap met de flogger.

Onderdanig knielend nam ik lading na lading in ontvangst. Ontelbare stralen zaad schoten diep in mijn keel en ik kon niet anders dan die snel door te slikken. Veel sperma droop er weer uit of kwam op mijn gezicht en het bedekte ook mijn buik en tieten. Ik had me nog nooit zo goedkoop, gebruikt en tegelijkertijd zo geil gevoeld.

Nadat ook de laatste man eindelijk zijn zaad op me had verschoten was de BDSM party eindelijk voorbij. Ik hoorde hoe de heren zich terugtrokken naar andere plekken in de club en bleef alleen achter met mijn Meester.

Hij maakte me los, deed de blinddoek af en trok me een badjas aan, waarna hij me weer naar buiten leidde. Door de lange gang ondersteunde hij me naar de auto waarna we naar huis reden. Het spel was voorbij nu dus hij liefkoosde me en vertelde hoe trots hij wel niet op mij was: de mooiste en meest onderdanige slavin die hij ooit had gehad.

Tags:

Seksverhalen
Logo