Ik hou van rimmen

Aanbiedingen score+8
Aanbiedingen score+8

Hoi ik ben Daphne en ik heb een bekentenis te doen. Ik ben een jonge meid van 21 jaar en ik vind het super geil om mannen te rimmen. Dat betekent dus dat je als vrouw aan de kont van een man likt als je dat misschien nog niet weet. Ik ben heel oraal ingesteld en hou enorm van pijpen. Zaad slikken doe ik al sinds ik mijn eerste pijpbeurt heb gegeven en het meeste zaad vind ik erg lekker.

Het probleem is dat veel jongens van mijn eigen leeftijd rimmen maar niks vinden. Het eerste wat ze roepen is dat dit “gay” is maar dat is natuurlijk onzin. Alleen maar omdat het met hun kont te maken heeft zou het iet’s voor homo’s zijn. Maar ik garandeer je dat ik echt niks van een man heb. Ik ben heel klein, slank, heb sexy tietjes en een lekker kontje. Gewoon op en top een sexy meid, die het toevallig gewoon geil vind om een man onder het pijpen ook lekker aan zijn kont te likken.

Daarom ben ik dus op internet op zoek gegaan naar een man die dit wel kon waarderen en zo heb ik laatst Martin leren kennen. Hij is 10 jaar ouder dan mij ongeveer maar dat maakt mij niks uit. Hij stond op een sexwebsite en ik had hem gevonden toen ik op rimmen zocht. Het stond gewoon open en bloot in zijn profieltekst dat hij dit zocht.

Toen ik hem een berichtje stuurde was ik misschien iets te direct want eerst dacht hij dat ik een faker was. Maar nadat we eerst hadden gechat en ik wat fotootjes had gestuurd begon hij wel in me te geloven. Toen stuurde hij ook foto’s van hem. Wat gewone foto’s waarop ik zag dat hij een stoere kale kop had. En wat naaktfoto’s van zijn lekkere grote lul (altijd een pre) en ook van zijn kont. Ik had meteen zin in hem.

Toen hebben we eerst een keertje gebeld en daarna meteen afgesproken. Niet bij mij thuis want ik woon in een studentenhuis en ook niet bij hem omdat hij een vriendin had. Dat maakte mij niet zoveel uit, want ik weet al geen ander dat veel mensen bepaalde voorkeuren niet waarderen en het lastig is daar een partner op uit te zoeken. Ik begreep hem wel, bepaalde verlangens kun je niet je hele leven onbevredigd laten. Maar waar dan wel afspreken?

Het geluk wilde dat hij een paar dagen van huis moest voor zijn werk en dan in een hotel zat in mijn buurt. Dus spraken we af dat ik met de trein naar hem te zou komen. Hij haalde me op het afgesproken tijdstip op bij het station en zo zat ik al snel bij hem in de auto. Dat was nog een beetje onwennig maar toen we terug gingen naar zijn kamer ontdooiden we al snel. Hij had allemaal lekkere hapjes gehaald en rode wijn voor mij omdat ik had gezegd dat ik daarvan hield.

We zijn eerst maar samen in bad gegaan. Dat was niet zo heel groot maar dus juist extra knus samen. We lagen al lekker helemaal tegen elkaar aan en de wijn deed bij mij zijn werk wel want ik voelde weinig remmingen meer. Ik raakte hem al lekker over zijn hele lijf aan onder en liet onder de dikke schuimlaag zijn lul amper met rust. Die lag lekker groot en stevig in mijn handen en was lekker om aan te trekken.

Ik was zo geil inmiddels dat ik opstond en mezelf afdroogde. Hij volgde mijn voorbeeld en we gingen snel op het bed liggen. Daar begon ik hem lekker te pijpen. Ik zei dat hij de kussens achter zijn rug moest doen en tegen de hoofdsteun aan moest gaan zitten. Zo ging hij mooi ver achterover geleund liggen en kon ik hem niet alleen heel lekker pijpen, maar ook alvast zijn billen aaien. Terwijl ik hem steeds dieper in mijn keel nam aaide ik ook al een paar keer over zijn sterretje en telkens als ik dat deed voelde ik zijn pik steigeren van verlangen diep in mijn keel. Wat een heerlijk gevoel!

Ik daalde met mijn tong langs zijn schacht af naar zijn grote ballen. Ik nam ze een voor een in mijn mond en lag er zo een tijdje lekker op te smakken terwijl ik natuurlijk ook gewoon zijn lekkere grote lul soppend af bleef sjorren. Ik masseerde een tijdje zijn ballen en liet toen mijn tong omlaag gaan, over het stukje huid tussen zijn ballen en zijn anus. Hij lag al te sidderen, zoveel verlangde hij ernaar om gerimd te worden.

Ik plaagde hem nog een paar tellen en gaf met mijn natte tong toen eindelijk een eerste likje over zijn kontgat. “Oh” kreunde hij en weer “oh” toen ik zijn sterretje wederom likte. Nu gaf ik hem zachte korte likjes over zijn hele anus en vergat natuurlijk nog steeds zijn steigerende lid niet. Ik masseerde zijn schacht en zijn ballen net genoeg om te zorgen dat hij lekker hard bleef zonder dat hij al klaar zou komen.

Dit had ik ook wel eens heel kort met een of twee vriendjes gedaan, totdat ze me dan lachend weg duwden. Maar met Martin wilde ik veel verder gaan omdat hij het zelf ook lekker vond. Ik wilde hem echt neuken met mijn tong. Dus drong ik zachtjes met het puntje van mijn tong langs zijn sluitspier. Kreunend ontspande hij zich en ik voelde hoe ik steeds dieper met mijn natte tong in zijn strakke sterretje kon glijden. Ik bewoog mijn hele hoofd heen en weer en probeerde hem zo diep mogelijk te rimmen.

Hij had het al niet meer, maar ik wilde nog meer. Met mijn ene hand nog ferm op zijn pik geplaatst bracht ik de andere naar zijn bilnaad. Mijn wijsvinger en mijn tong wisselden elkaar nu af bij het binnendringen van zijn kontje. Al gauw deed ik er nog een tweede vinger bij. Ik duwde ze uit elkaar zodat ik zijn anus wat oprekte en ik mijn tong er nog steeds diep in kon duwen. Zo neukte ik hem met twee vingers en mijn tong tegelijk. Heel handig ging dat niet, maar dat Martin het lekker vond was wel duidelijk. Luid kreunend liet hij zich anaal door me nemen. Zijn anus was in alle staten en trok zich af en toe in extase samen door de diepe stimulering van mijn vingers en tong.

Oh wat wilde ik hem graag zo laten komen. Ik pakte nu dus zijn lul weer lekker stevig beet en trok hem echt serieus af, terwijl ook mijn vingers en tong geen moment verslapten. Zoals te verwachten viel was er niet veel meer nodig om hem te laten spuiten en luid kreunend voelde ik zijn lijf verstrakken.

Ik voelde dikke klodders warm zaad op mijn arm terechtkomen en zijn anus pulseerde mee met elke scheut sperma. Dit was wat ik al zo lang eens mee wilde maken. Hoe vaak had ik mezelf al niet klaar laten komen met twee vingers in mijn eigen kontgaatje? Wanneer mijn orgasme dan door mijn lijf bulderde en mijn kontje probeerde mijn vingers te wurgen wenste ik altijd dit ooit bij een man te mogen voelen.

Toen hij was klaargekomen wilde zijn reetje mijn vingers amper laten gaan. Ik wacht heel lang tot hij echt helemaal gekalmeerd was en trok ze toen heel voorzichtig weer terug. Oh wat een geil gezicht was dat. Ik gaf zijn kontgaatje nog een laatste diepe zoen en kwam toen weer overeind. “Fantastisch” zei Martin. “Zo lekker…” Ik kon me er wel wat bij voorstellen.

Ik had me nu graag door hem klaar laten likken en vingeren, maar het was wel duidelijk dat alle energie uit Martin was verdwenen. Hij strekte zichzelf vermoeid maar gelukzalig uit op het bed met zijn benen lui naar de zijkant liggend. Hij moest echt even op adem komen. Dus ging ik op zijn dijen zitten, met mijn benen wijd en zo gaf ik hem een heel geil showtje door mezelf voor zijn ogen klaar te vingeren. Met twee vingers in mijn kontje en mijn andere hand op mijn klitje. Ik voelde me helemaal vrij om dit voor hem te doen, met mijn benen wijd liet ik mezelf helemaal gaan. Tenslotte had ik hem ook al op zijn meest intiem leren kennen.

Het duurde niet lang of ik voelde ook mijn eigen orgasme aan komen denderen. Ik vingerde mijn kontgaatje nu heel hard en diep en ik wist prima hoe onweerstaanbaar geil dat eruit zag. Ik was blij verrast toen ik zijn lul alweer omhoog zag komen op het moment dat ik mezelf hard klaar liet komen. Mijn God, dacht ik terwijl mijn hele lijf nog gloeide, wat gaat dit nog een geweldig geile lange nacht worden!

Tags:

      Seksverhalen
      Logo