Neuken met een rijpe vrouw

Aanbiedingen score+27
Aanbiedingen score+27

Mona is een vrouw van diep in de 60 die eigenaresse is van mijn favoriete kroeg, Het Dijkje. Ze staat zelf al een tijd niet meer achter de bar, maar af en toe komt ze nog eens een kijkje nemen. Ik val erg op haar, ondanks haar leeftijd, want ze is heel deftig en heel sensueel. Normaal val ik helemaal niet op oudere vrouwen, maar Mona fantaseer ik regelmatig over. Ik zou haar zo graag eens lekker pakken achter de bar als we alleen zijn overgebleven.

Een paar keer per week ben ik in Het Dijkje te vinden omdat ik lid ben van het biljartteam. Elke week hebben we een wedstrijd en daarnaast oefenen we natuurlijk regelmatig, onder het genot van een drankje. Zo ook afgelopen woensdag. Ik was verrast toen ik bij het binnenkomen Mona achter de bar zag staan. Ze begroette me joviaal, maar ik zag dat ze baalde. Ze vertelde dat de vaste barman ziek was en ze geen vervanger had. Zelf vond ik het natuurlijk maar wat leuk dat ik Mona nu weer eens zag.

De hele avond waren mijn teamgenoten en ik druk met biljarten. Af en toe kwam Mona ons vaste recept van 4 biertjes van de tap brengen. Als ze dan weer naar de bar wiegde met haar sexy billen op standje maximaal begeerlijk keek ik haar vaak iets te lang na. Gelukkig hadden mijn teamgenoten het niet in de gaten want die waren druk bezig met biljarten.

Toen het elf uur was hielde we pas op. Nu zou ik nog wel een uurtje of 2 moeten doden om kans te maken alleen over te blijven met Mona. Dus ging ik aan de bar zitten en begon ik met de boekhouding van mijn team. Er komt nog heel wat papierwerk bij kijken om competitief te biljarten en ik moest van alles regelen voor het volgende seizoen. Daar kon ik dus aardig wat tijd mee zoet zijn. Toch rekte ik het zo lang mogelijk.

Het was half 1 toen de laatste van de stamgasten vertrok en alleen Mona en ik nog over waren. Ze vroeg of ik bijna klaar was met al het papierwerk. Ik zei tegen haar dat ik ook vlot op zou stappen zodat ze af kon sluiten. Nee, zei ze, dat was niet wat ze bedoelde. Ze wilde even gezellig met me kunnen babbelen, dat was zo lang geleden.

Ik legde dus meteen mijn boekwerk weg en Mona vroeg me honderduit. Haar chagrijnige blik was allang verdwenen en ze kwam helemaal op schik toen ze over haar kleinkind vertelde. Die kwam af en toe bij haar te logeren zei ze. Ik vroeg haar of ze dat moeilijk vond in haar eentje. Haar man was 5 jaar geleden overleden wist ik. Zulke dingen niet, zei Mona, maar natuurlijk is het leven leuker met een maatje. Al was het alleen maar al…. ze aarzelde even… het lichamelijke. Snap je?

Ik snapte het maar al te goed. Ik had al een jaar of 2 geen vriendin meer gehad. Dat zei ik ik ook tegen haar. Ze was verbaasd. Maar jij bent toch een super lekker ding… hoe kan dat dan? Het komt er maar niet van telkens, zei ik. Misschien val ik wel op de verkeerde types. Jonge meiden van mijn eigen leeftijd voel ik me ook niet zo toe aangetrokken. Maar vrouwen die ik wel leuk vind zijn meestal allang getrouwd. Oudere vrouwen bedoel ik.

We zwegen nu een tijd. Ik wist niet of ik wat verkeerds had gezegd. Moest ik nu maar eens opstappen? Maar Mona liep naar de deur en deed die op slot. Ze deed de verlichting grotendeels uit en kwam toen bij mijn barkruk staan. Wil je blijven vannacht, vroeg ze me. Mijn hart sprong op. Ja zei ik en ik volgde haar naar achteren. Er was een deur naar het privegedeelte boven daar. Die deed ze open en ik volgde haar de trap op.

Dit was de thuisbasis van Mona. Het was er heel netjes. Ze deed wat sfeervolle lampjes aan op weg naar de slaapkamer. Wacht jij maar even zei ze tegen me, dus ging ik in de woonkamer op een luie stoel zitten. Mijn hart bonkte in mijn keel.

Sex met oma

Toen ze terugkwam zag ik dat ze lingerie had aangetrokken. Een paars slipje met zwarte kousen enĀ  jarretels. Ze had geen beha aan en ik kon dus haar grote borsten meteen goed bewonderen. Ik keek letterlijk mijn ogen uit en ik zag dat Mona dat wel leuk vond. Als een sluipende panter kwam ze trots op me af. Ze boog zich over me heen zodat haar borsten nu verleidelijk mijn kant op wiegden. Ze zoende me op mijn mond en ik voelde de geilheid door mijn lijf stromen. Het begon bij mijn lippen en daalde af helemaal tot in mijn tenen. Dit zou een geweldig geile nacht gaan worden, dat wist ik meteen.

Ze trok me overeind en ik liep met mijn kloppende lul in mijn broek achter haar aan. Ze nam me mee naar de slaapkamer en ik moest op het bed gaan liggen. Ze hielp me mijn kleren uit te trekken. Alles ging uit, tot ik helemaal naakt op haar bed lag. Heb je al eens met zo’n rijpe vrouw geneukt vroeg ze me hijgend en ik zei van nee. Dat wond haar alleen maar meer op en wild tongde ze me terwijl ze met haar hele lijf over me heen kroelde.

Ze daalde af over mijn naakte lichaam tot ze met haar mond bij mijn kruis aan kwam. Ik voelde haar warme adem op mijn lul toen ze hem bewonderde. Klein was hij zeker niet en ook al had ik hem nog nooit gemeten, ik wist dat hij heus wel bovengemiddeld was. Precies goed voor zo’n rijpe en ervaren vrouw. Ze nam mijn eikel in haar hete mond en zachtjes smakkend begon ze me te pijpen.

Natuurlijk had ik al een aantal pijpbeurten gehad in mijn leven maar nog nooit was ik zo lekker afgezogen. Mona liet mijn lul zich heel goed smaken en wist precies hoe ze een man moest laten genieten. Mijn piemel gleed bij vlagen zelfs helemaal tot aan mijn ballen in haar keel. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Zonder ook maar met haar ogen te knipperen deed ze dat keer op keer opnieuw. Zo geweldig voelde deepthroat pijpen dus dacht ik.

Hoe fijn het ook was om zo heerlijk diep afgezogen te worden, ik kreeg er ook wel enorm veel zin van in Mona haar rijpe kutje. Ik ging dus met mijn handen op jacht naar haar heupen maar kon er niet goed bij. Mona draaide zich daarom nu om zodat ze met haar lekkere ronde kont bij mijn gezicht zat. Ik voelde onder haar slipje en vond al snel haar natte spleet. Voorzichtig liet ik een vinger naar binnen glijden. Ze kreunde daar meteen zo luid en geil van dat ik al snel lekker diep en hard ging vingeren.

Wat was het heerlijk om die harige natte poes met mijn vingers te neuken. Ze was lekker strak en enorm nat. Ze lag zo op me te kronkelen dat ik dacht dat ze al spontaan ging klaarkomen. Dus bleef ik haar lekker diep vingerneuken. En ja hoor, na een tijdje nam zowel het kreunen als het kronkelen nog meer toe en kwam ze heel hard klaar. Ik voelde haar kut om mijn vingers kneden en bedacht me hoe geil dat wel niet aan mijn lul zou voelen. Maar zou dat nog wel zo ver komen nu Mona al was klaargekomen?

Daar hoefde ik me geen zorgen om te maken, want Mona wilde meteen meer. Ze liet mijn lul helemaal uit haar keel glijden en draaide zich weer om. Ik lag nog steeds op mijn buik en keek toe. Ze ging op me zitten, deed haar zwarte slipje een stukje opzij en liet mijn glibberige pik zo pardoes in haar spleet glijden. Al vlug reed ze heerlijk diep op mijn snikkel in een rustig maar gedecideerd tempo.

Rijpe vrouwen sex

Het draaide nu weer allemaal om mij. Ze keek de hele tijd naar me en varieerde het tempo van haar bewegingen om mij optimaal te plagen en te laten genieten. Dan weer tergend traag, dan weer wild en hard. Zo neukte ze me tijdenlang en ik hield dat zonder problemen vol. Telkens als ik net te dichtbij kwam had Mona dat precies door en deed het weer even wat rustiger aan. Dit duurde minstens zo een hemels half uur, waarbij ook Mona steeds geiler werd. Ze hield haar ogen steeds vaker genietend gesloten, om dan toch weer even bij de les te komen als ik te dichtbij mijn orgasme dreigde te komen.

Zo gingen we nog een tijdje door, waarbij ik steeds sneller mijn orgasme op voelde komen. Telkens was ze weer net op tijd om het tegen te houden. Tot het haar op een bepaald moment ogenschijnlijk niets meer kon schelen. Ik klampte me stevig vast aan haar dijen, maar toch bleef ze doorgaan. Rustig wiegend met haar heupen liet ze mijn lul steeds weer in en uit haar soppend scheur glijden.

Ik voelde mijn zaad al uit mijn ballen opborrelen en toch ging ze door. Ze kreunde ineens luid en ik voelde haar kut weer de hemelse samentrekking maken die ik zonet al om mijn vingers had gevoeld. Het was krankzinnig lekker en nu hield ik het niet meer. Luid schreeuwend pompte ik mijn balzak leeg in haar klaarkomende kut. Het leek wel eindeloos lang te duren, zowel haar orgasme als het mijne. Tot ze uiteindelijk uitgeput voorover viel in mijn armen. Zo kon ik nog een hele tijd mijn lul in nagenietend in haar kutje stoten. Zelfs toen ik alweer bijna helemaal slap was. Haar glibberige rijpe kut neuken voelde gewoon zo heerlijk dat ik nooit meer op wilde houden…

Natuurlijk komt aan al het moois een eind. Maar geen zorgen, want meteen na afloop daar in bed hebben we al besloten om het vaker te doen met elkaar. Want ik weet nu helemaal zeker dat ik geil wordt van rijpe vrouwen met zoveel ervaring als Mona. Volgende week woensdag hebben we voor het eerst weer afgesproken. Binnenkort meld ik me dus wel weer eens met een vervolg op dit sexverhaal met een zalige rijpe vrouw!

      Seksverhalen
      Logo