Lieke heeft sex met een komkommer

Aanbiedingen score+6
Aanbiedingen score+6

Lieke is een single moeder van 31 jaar. Haar kinderen zijn vandaag de hele dag op school en om 11 uur in de ochtend heeft ze het huishouden al helemaal aan kant. Ze is zoals wel vaker weer eens enorm geil en zit lekker met zichzelf te spelen. Wat zou het toch lekker zijn weer eens serieus te worden opgerekt, denkt ze bij zichzelf terwijl ze haar clitoris streelt. Dan krijgt ze een spannend ideetje. Ze heeft een extra dikke komkommer meegenomen bij de supermarkt deze week. Zou ze die ook in haar kutje kunnen krijgen?

Ze snelt naar beneden en haalt de komkommer uit de groentela. Ze trekt in de badkamer snel haar kleren uit en gaat op de rand van het bad zitten. Ze haalt het plastic om de komkommer vandaan en streelt er dan haar kutlipjes mee. Brrr wat is dat ding koud! Daar moet ze wat op verzinnen. Dus houdt ze hem een tijdje onder de hete kraan en daar warmt hij al snel van op.

Ze neemt weer plaats op de badrand. Nu voelt de komkommer juist heerlijk warm aan op haar poes. Nat was ze allang, dus probeert ze meteen het groene ding in haar kutje te duwen. Ze houdt hem beet bij de dikste kant en duwt stukje bij beetje het dunnere deel in haar spleet. Langzaam rekt hij haar binnenste op, oh wat is dat een heerlijk gevoel!

Heel gemakkelijk zit het hier niet, dus glipt ze de badkamer uit en gaat ze op bed liggen. Met haar benen wijd spreidt ze met haar ene hand haar kutlipjes en laat ze met de andere hand de komkommer steeds een stukje dieper in haar klamme gleuf glijden. Zuchtend en zachtjes kreunend neukt ze zichzelf er nu lekker mee op haar bed. Ze probeert hem heel diep in zich te stoppen dus gaat zo diep als ze kan.

De dunne kant voelt wel lekker aan maar nu ze geiler aan het worden is wil ze de dikke kant ook proberen. Daarmee wordt ze natuurlijk nog wel lekkerder opgerekt. Dus haalt ze het stuk groente uit haar glibberige spleetje, draait hem om en laat dan de dikke kant langzaam in haar poes glijden. Dat gaat een stuk lastiger, maar ze ziet toch kans hem langzaam steeds dieper in zich te nemen. Ze is in jaren niet zo lekker ver opgerekt en hijgend en puffend geniet ze met volle teugen.

Ze wil er ook lekker op rijden. Dus gaat ze met haar benen wijd op haar knietjes op bed zitten en zakt langzaam over de komkommer heen. Ze steunt hem nu op het bed zodat ze met haar handen op het bed het ding echt lekker wild kan berijden. Hij glijdt nu heel makkelijk soppend haar spleet in. Oh wat voelt dat lekker. Ze hupt hard op en neer en verheugt zich er al op om klaar te gaan komen. Dat is altijd lekker, maar nog veel lekkerder als je ondertussen zo heerlijk ver wordt opgerekt.

Ze gaat dus weer liggen en steekt de dikke kant van de komkommer weer heel diep in haar kutje. Ze voelt dat hij nog dieper zit dan zonet. Nu begint ze ook haar opgezwollen klitje te betasten en dat voelt al helemaal hemels. Ze ligt er helemaal van te trillen zo geil is ze nu. Hard wrijft ze over haar genotsknopje en ze voelt dat ze klaar gaat komen. Haar poes knijpt de komkommer uit op zoek naar zijn sap, maar de geimproviseerde dildo geeft geen krimp en zou nog wel uren door kunnen gaan.

Lieke komt keihard klaar nu. Luid kreunend voelt ze haar kut bijna pijnlijk hard de komkommer fijn knijpen, maar wat overheerst is het geweldig diep opgevulde gevoel en het genot van haar orgasme. Wanneer ze zichzelf weer heeft hervonden kijkt ze naar de komkommer en besluit ze zo toch nog maar even naar de supermarkt te gaan. Deze komkommer kan ze met goed fatsoen niet meer voor het avondeten gebruiken!

Seksverhalen
Logo