Tiener Romi voor het eerst geneukt

Beoordeling0

Romi is een knap slank meisje van 18 jaar. Het is vrijdag en ze is vandaag alleen thuis omdat haar moeder een paar dagen bij haar eigen moeder is. Romi kon niet mee omdat ze school had, maar daar heeft ze helemaal geen zin in vandaag. Daarom ligt ze om 10 uur nog steeds lekker in haar bed. Als ze er eindelijk uit komt gaat ze eerst in bad. In haar badjas en met nog natte haren loopt ze naar beneden om te ontbijten als ineens de deurbel gaat. Ze doet open en er staat een man van rond de 40 jaar. Hij schrikt als hij haar ziet.

“Is je moeder er niet?” vraagt hij na een paar tellen aan Romi. “Nee, wie ben jij?”. De man stottert en hakkelt. “Ik… eh, ik ben… een vriend… van je moeder.” Romi snapt het meteen, het is blijkbaar een man die haar moeder af en toe komt neuken. En die trut heeft hem vergeten te vertellen dat ze er niet zou zijn. Ze wist allang dat haar moeder geen heilige was maar had nog nooit een van haar minnaars ontmoet.

Sex met een tiener

“Wil je binnenkomen?” vraagt ze hem en ondanks enige twijfel komt hij na een paar seconden toch binnen. Romi gaat met hem naar de keuken en zet koffie. Ze drinken het samen op aan de keukentafel. De man zegt dat hij Sjoerd heet en vraagt haar na een tijdje of haar moeder wel eens over hem heeft verteld. “Nee nog nooit” antwoordt ze. “Maar ik weet heus wel wat jullie samen doen hoor.” Ze bluft want ze wil het nu zeker weten.

“Ja dat geloof ik graag, je bent zelf ook al een volwassen meid… toch?” Romi knikt want ze is al een paar weken 18 jaar. “Heb je een vriendje?” vraagt de man. Nu schudt ze van nee. “Ik weet nog goed hoe nieuwsgierig ik was naar alles toen ik zou oud was als jij.” Romi knikte nu want ze was inderdaad heel nieuwsgierig. Ze fantaseerde veel over sex ook al wist ze nog amper hoe het moest.

“Ik ben nog maagd” zei ze plompverloren. De man spuwde zijn koffie bijna uit, verslikte zich en kreeg een daverende hoestbui. Het duurde een tijdje voor hij weer op adem was gekomen. Toen keek hij haar lange tijd aan en vroeg haar tenslotte “Wil je daar verandering in brengen vandaag?” Dat wilde Romi wel want al haar hormoontjes gierden allang door haar ranke lijfje.

De man stond op en liep naar de bank. “Kom dan maar bij me zitten” zei hij. “Doe je badjas uit” zei hij en zonder een spoor van twijfel liet Romi de badjas op de grond vallen. Ze stond naakt in de huiskamer. De man keek bewonderend naar haar sexy tienerlijfje. Ze had kleine borstjes waarvan Romi hoopte dat ze nog wel groter zouden groeien. Op haar strakke tienerkutje zat een flinke bos schaamhaar omdat ze nog nooit aanleiding had gehad om zich te scheren.

De man trok zijn kleren ook uit en ging op de bank zitten. Romi keek naar zijn piemel. Voor het eerst zag ze er eentje in het echt en ze wist niet precies wat ze ervan moest denken. Hij was niet helemaal hard, wat toch wel zo hoorde dacht ze. Toch ging ze maar alvast bij hem op schoot zitten.

“Als het je eerste keer is” zei de man “Dan hoeven we geen bescherming te gebruiken.” Romi knikte, dat had ze al eens horen zeggen. Romi zat nu op zijn schoot met haar rug naar hem toe. De man legde zijn beide handen om haar middel en zijn vingers konden elkaar bijna raken, zo slank was ze. Hij floot zachtjes tussen zijn tanden door.

Voor het eerst geneukt

Nu begon hij haar overal te strelen, over haar bovenbenen, middel, rug en ook haar kleine zachte tietjes. Ze vond het wel lekker wat hij deed. Zijn handen waren lekker warm en hij aaide haar heel zachtjes. Hij daalde op een gegeven moment steeds vaker af naar haar kruisje en woelde door haar krullende schaamhaartjes. Toen legde hij zijn hand op haar poesje liet een vinger haar kutje in glijden. “Je bent al lekker nat” fluisterde hij. Romi voelde hoe zijn lul hard tegen haar billen aan duwde.

“Trek je benen op” zei hij en Romi deed wat hij vroeg. Ze zette haar voetjes op zijn knieen zodat ze nu wijdbeens bovenop hem zat. Nu kon hij haar echt vingeren en al snel probeerde hij naast zijn wijsvinger ook de middelvinger in haar poesje te krijgen. “Oh wat ben je strak geil meisje” gromde hij. “Ik krijg amper 2 vingers in je kutje.” Dat zou dan nog wat gaan worden dacht Romi, want zijn lul was toch echt een stuk groter!

Maar na een tijdje vingeren lukte het hem niet alleen om 2 vingers in haar te krijgen maar paste er ook een derde bij. Ze begon het zelfs wel lekker te vinden nu, al voelde het ook wel een beetje gek. Ze vond het vooral lekker als hij over het bobbeltje tussen haar lipjes aaide, het plekje waar ze zichzelf ook lekker vingerde als ze in bed lag en klaar wilde komen. Ze begon zachtjes te kreunen.

De man was nu zelf zo hitsig geworden van het geile tienertje dat hij zijn lul pakte en naar haar schede bewoog. Romi voelde hoe hij zijn eikel tegen haar poesje duwde. Hij gleed door haar krullende haartjes door langs haar natte lipjes zo een stukje haar kutje in. Hij drukte zijn pik steeds een stukje verder haar maagdelijke kutje in, tot hij ineens een flinke stoot gaf en Romi een korte pijnsteek voelde. “Au!” riep ze. “Wat was dat?”

“Je bent nu ontmaagd meisje” gromde de man. “Vanaf nu wordt het alleen maar lekkerder”. Hij wachtte een tijdje maar begon toen weer langzaam in haar te bewegen. Het voelde nog even ongemakkelijk maar al snel nam de pijn af en het genot weer toe. Het duurde niet lang voor Romi kreunend van plezier werd genomen.

“Oh je bent zo strak, geil tienertje van me” gromde de man terwijl zijn slagen steeds dieper en harder werden. Tot hij ineens luid begon te kreunen en ze voelde hoe hij zijn spermastok in haar leeg knalde. Het krappe gleufje van Romi was gewoon te nauw voor hem.

Tien minuten later was de man alweer verdwenen. Hij leek zich een beetje voor haar te schamen toen hij eenmaal was klaargekomen. Misschien was hij bang dat Romi het aan haar moeder zou verklappen. Maar die was inmiddels al met andere plannetjes bezig. Want dat seksgedoe was best wel leuk! Onder de douche maakte ze in haar hoofd een lijstje met welke jongens ze wel verder wilde experimenteren.