Onderdanige spanking sex in het bos

Aanbiedingen score+9
Aanbiedingen score+9

Bijna elk weekend ga ik uit fietsen. Of het nu regent, hagelt of juist stralend mooi weer is, elke week wordt afgesloten met een lange tocht op mijn racefiets. Meestal is het een rustig tochtje, behalve als ik een rotweek heb gehad. De afgelopen week was heel vervelend geweest. Aan het weer lag dat niet, want de hele week was het al heet en ook vandaag was het extreem warm. Nere, zoals wel vaker had het met mijn werk te maken. Projecten die maar beleven liggen en druk van boven die steeds meer toenam, het zorgde voor weer eens veel te veel stress.

Toen het dus eindelijk zaterdag was had ik heel veel behoefte aan een lange maar ook snelle fietstocht. Ik stak me in mijn snelste fietskleding en pakte de lichtste van mijn twee racefietsen. Ik wilde ondanks de hitte echt helemaal los gaan vandaag. In de stad deed ik het nog rustig aan, maar toen ik eenmaal tussen de landerijen fietste ging de snelheid er vol op. Ik raakte helemaal in trance en trapte al mijn frustraties eruit. Zelfs toen ik op de kronkelende paden door het bos kwam te fietsen hield ik niet in. Ik zwiepte door bocht na bocht zonder me druk te maken om andere mensen, want het was nog vroeg en dan kwam je hier amper iemand tegen.

Toen ik midden in een bocht zat schoot er plotseling een gele flits langs me heen. Ik raakte uit balans en trok hard aan de rem. Mijn voorwiel gleed weg en ik moest halsbrekende toeren uithalen om niet onderuit te gaan. Ik zag dat de andere fietser ook was gestopt. Mooi zo, dacht ik, die kerel gaat eens goed de wind van voren krijgen. Terwijl ik nog half op mijn fiets hing begon ik te schelden en te schreeuwen. “Gore klootzak” riep ik. “Kun je niet uit je ogen kijken?”.

Ik stapte onhandig van mijn fiets, het leek meer op gecontroleerd vallen. Toen keek ik nog eens goed en zag dat de gele schim een vrouw was. Ze had blonde haren die in een staart gebonden onder haar gele fietshelm uit kwamen. Ze weeg en keek misprijzend naar me. Ik voelde me meteen een ontzettende sukkel. Niet alleen omdat ik per ongeluk een vrouw had uitgescholden, maar vooral door de manier waarop ze keek. Ze liet me met haar blik voelen dat ik niks was voor haar. De koude grijze ogen staarden me zonder te knipperen aan. Ze wachtte ergens op.

“S-sorry..” stamelde ik. “Het was mijn fout ik wilde te snel…”

Ze zweeg nog steeds en bleef me maar aanstaren.

“Is alles goed met je?” vervolgde ik.

Ze deed eindelijk haar mond open. “Het is gewoon U voor jou ventje” zei ze.

“J-j-ja mevrouw” zei ik automatisch. Wat een idiotie, waarom moest ik haar U noemen? Ze was niet eens ouder dan ik was. En waarom deed ik het dan toch zo braaf?

“Kom eens hier” zei ze. Ja natuurlijk, ik moest naar haar toe komen. Gedwee deed ik wat ze me op droeg.

“Heb je echt spijt?” vroeg ze. Ze knipperde voor de eerste keer. Ik keek haar recht aan. “Ja natuurlijk… maar”. Ze hield haar vinger voor haar mond. Ik hield op met praten. “Wil je dat aan me bewijzen ventje?” ging ze verder. Ik aarzelde en had geen idee waar ze heen wilde. Maar toch knikte ik. “Ja” zei ik. Eindelijk brak er een zweem van een glimlach door op haar gezicht. “Mooi” zei ze opgeruimd. “Kom dan maar met me mee” Ze pakte haar fiets en liep tussen de bomen door het bos in. Ik snelde terug naar mijn eigen racefiets, pakte die van de grond en volgde haar. Ze liep snel en lenig als een gazelle door het bos, terwijl ik mijn eigen Gazelle stuntelig met me mee sleepte. Hoe deed ze dat? Ze bewoog zich gracieus als een godin langs struikjes, bomen en ik moest me blijven haasten om haar niet uit het oog te verliezen.

We kwamen bij een open plek in het bos. Daar legde ze haar fiets neer. Ik legde die van mij ernaast.

Sex in het bos

“Trek je kleren uit” zei ze tegen me. Ik deed wat me gezegd werd.

Ik begon met mijn helm. Toen mijn shirt. En mijn schoenen. Mijn sokken. En toen… stukje bij beetje mijn broekje. Tot ik helemaal naakt was. Ze vertrok de hele tijd geen spier. Ze keek me alleen met haar koude grijze ogen aan. Ik moest van haar op mijn knieen gaan zitten en keek ondertussen zoekend om zich heen. Ze liep een rondje om de open plek en inspecteerde een boom. Daar trok ze een lange dunne twijg vanaf en liep daarmee weer naar me toe.

“Ook op je handen” zei ze. Ik deed het. Ze ging achter me staan. “Spijt het je echt?” vroeg ze me nogmaals. Blijkbaar mocht ik zelfs nu nog terugkrabbelen. Ik dacht goed na over mijn antwoord. Wat was goed? Ik besloot dat ik nog steeds spijt had en mijn straf moest ondergaan. “Ja mevrouw” zei ik. “Ik heb nog steeds spijt.” Ze wachtte een paar tellen, nog meer bedenktijd. Ik bleef zitten. “Goed” zei ze. “Dan moet je worden gestraft.” Meteen hoorde ik een zacht zoefend geluid, gevolgd door een pets en vrijwel direct trok er een scherpe pijn door mijn linkerbil. “Au” riep ik instinctief.

“Je moet wel stil zijn ventje” zei ze. “Anders kunnen we dit echt niet doen hier. Weer hoorde ik de zoef en de pets, maar nu was ik er beter op voorbereid. De pijn was toegenomen, maar ik blies hard uit door mijn mond maar maakte geen geluid meer. Na een paar seconden kreeg ik weer een klap met de twijg, nu op mijn rechterbil. En nog een. Toen weer op mijn linkerbil, en nog een. En nog een. Ik telde niet mee, maar het waren er ongeveer dertig toen ze eindelijk ophield. Ik voelde haar blik op me gericht, ze inspecteerde mijn billen. Ik had mijn straf zwijgend ondergaan.

Onderdanige man

“Dat was heel knap ventje” zei ze. Ze kwam weer voor me staan. Ze had zonder dat ik het gemerkt had zelf ook haar kleren uit getrokken en stond poedelnaakt voor me. Ze was echt een godin. Ik had nog nooit zo’n knappe vrouw met eigen ogen naakt gezien. Ze was werkelijk perfect gevormd en had een volledig egale zachte huid. Ze was over haar hele lichaam licht gebruind. Bijzonder voor een wielrenster, dacht ik, met onze halflange kleding. Ze moest vaak helemaal naakt zonnen. Haar borsten waren een ferme B. Ik zat op de juiste hoogte om haar kutje goed te kunnen zien. Ze was helemaal behaard, volledig ongeschoren en puur natuur. Nee, daar zou ik normaal gesproken nooit op vallen. Maar bij haar paste het. Het was alsof Eva voor me stond in het paradijs.

Ze had me zo nu bleek niet toevallig voor een omgevallen boomstam laten plaatsnemen. Daar ging ze nu zelf op zitten. Ze spreidde schaamteloos haar benen. Ze hief een voet omhoog en hield die voor mijn gezicht. “Likken” zei ze en ik begon zonder aarzeling meteen haar voetje te likken. Ze waren klein en heel vrouwelijk. Ik likte het zweet eraf en ging daar zo in op dat ik zelfs de pijn in mijn reet wat begon te vergeten. Toen moest ik de andere likken. “En nu moet je mijn kutje likken” zei ze. Dus kroop ik naar voren en bracht mijn mond naar haar behaarde kut. Ze maakte haar rug hol en duwde haar poes naar me toe. Zo begon ik haar natte lipjes te likken.

Ineens hoorde ik de twijg weer zwiepen. Hij landde op mijn rechterbil. Een snerpende pijn trok weer door mijn kont. “Au” riep ik onwillekeurig weer, nu alleen wel gedempt omdat ik mijn gezicht tussen haar dijen had begraven. “Zonet was voor straf” zei ze. “Dit is omdat je het volgens mij wel lekker vindt ventje.” Ik sprak haar niet tegen maar bleef haar kutje likken. Ze smaakte net zo goddelijk als ze eruit zag. Ik had al heel wat kutjes geproefd, maar nog nooit eentje die zo zoet was als haar behaarde foef. Ze was zo zoet als honing en ik kon er geen genoeg van krijgen. En ze had gelijk, ik vond het heerlijk.

Spanking BDSM sex in het bos

Ze gaf me nog een klap of dertig, of waren het er eerder veertig? Maar op een gegeven moment kwam ze klaar in mijn mond. Haar krullende schaamhaar was inmiddels al helemaal doorweekt. Wild schokkend duwde ze haar venusheuvel tegen mijn gezicht en ik voelde de rilingen door haar dijen trekken. Ze klemde mijn hoofd tussen haar benen en ik likte als een bezetene, tot ze haar greep eindelijk liet verslappen. Ze was klaargekomen zonder een enkel geluid te produceren. Ze zei alleen maar “Ja dat was goed ventje.”

Ik mocht weer overeind komenen moest voor haar met mijn billen op mijn voeten gaan zitten. Die deden weer gemeen pijn, maar blijkbaar was ze nog niet klaar met haar twijg. Mijn lul was keihard inmiddels en hij stak door mijn pose recht de lucht in, brutaal op haar harige kut gericht. Ze streek er plagend met de twijg langs. De angst dat ze hem nu daarmee zou slaan was niet groot genoeg om het genot te verdrijven wat ze me bezorgde met de strelingen.

Ze legde de twijg aan de kant en plaatste in plaats daarvan haar beide voeten rond mijn schacht. Daarmee begon ze me soepel af te rukken. Ik had geen idee dat ik zo opgewonden was, maar het duurde maar heel kort voor haar hemelse voetjes me tot orgasme brachten. Ik schoot lange stralen recht omhoog en die kletsten over haar voeten, enkels en over de grond om ons heen. Het was zalig, ik was nog maar zelden zo heerlijk klaargekomen.

Daarna ging het ineens heel snel. Voor ik ook maar weer van mijn orgasme was bekomen had ze al haar kleren alweer aan. “Volgende week. Zelfde tijd. Zelfde plaats.” Dat was het enige wat ze nog zei toen ze me naakt op mijn billen achterliet op de open plek in het bos.

Seksverhalen
Logo