Vreemdgaan met een collega

Aanbiedingen score+17
Aanbiedingen score+17

Vreemdgaan op het werk

Peter en Michelle kregen een relatie toen ze halverwege de twintig waren. Voor ze gingen samenwonen hadden ze best veel seks. Maar zodra ze in hetzelfde huis woonden was dat vrijwel meteen voorbij. Peter wilde wel elke dag, maar zijn vriendin vond eens per maand wel genoeg. “Sorry, ik heb gewoon een laag libido” was het enige wat ze zei. Peter vrat zichzelf al snel op van frustratie, wat de relatie niet ten goede kwam. Na de zoveelste ruzie barstte de bom pas goed. Vanaf dat moment hadden ze helemaal geen seks meer met elkaar.

Zo werd Peter na verloop van tijd kwetsbaar voor avances van andere vrouwen. Ook al had hij het in zich om trouw te zijn, elke man die nooit seks krijg van zijn vrouw gaat fantaseren over andere meiden. Bijvoorbeeld over zijn lieve en enorm lekkere collegaatje Sandra. Een paar jaar ouder dan hij en altijd in voor een praatje met hem. Ze vertelde hem dan veel prive dingen, zoals haar gebrekkige huwelijk en seksleven, zonder dat Peter zichzelf ooit bloot durfde te geven over zijn eigen waardeloze relatie en het gemis van lekkere seks.

Tot het moment dat hij samen met Sandra en nog twee andere collega’s naar een congres werd gestuurd door de baas. Ze verbleven in een hotel in Brussel, wat voor Peter voelde als een vakantie. Drie dagen lang was hij op stap en waar de andere twee wat oudere collega’s steen en been klaagden hadden hij en Sandra het enorm naar hun zin. De eerste dag woonden ze allerlei bijeenkomsten bij en gingen ’s avonds het nachtleven van Brussel onveilig maken. De twee collega’s lagen al te slapen, want die waren doodop van de reis en de drukke dag.

Sandra en Peter liepen samen door de Brusselse binnenstad, probeerden Belgische biertjes in cafeetjes en gingen zelfs samen naar een paar clubs om te dansen en mensen te kijken. Ze hadden het reuze naar hun zin en kwamen in behoorlijk beschonken toestand pas om drie uur in het hotel terug. Stilletjes kroop Sandra met Peter mee zijn kamer in om samen nog even zijn minibar te ledigen op de kosten van de baas.

Na nog veel meer drankjes gaf Peter eindelijk zichzelf bloot en vertelde hij met toenemende frustratie over zijn thuissituatie. Sandra luisterde in haar aangeschoten toestand in stilte hoe hij vertelde over zijn niet-bestaande seksleven. Alle dingen die hij zo graag zou willen doen maar nooit meer zou krijgen met zijn vriendin.

Op dat moment was Sandra al niet meer te houden. Een man die met zoveel passie over seks praatte, die was voor haar! D’r eigen man zou nooit toegeven dat hij ook maar een pijpbeurt zou missen, maar Peter hier durfde gewoon al zijn kaarten op tafel te leggen. Al zijn verlangens en fantasie, ze wilde het hier meteen ter plekke voor hem uit laten komen. Alle drank ten spijt dook ze bij hem op schoot en begon hem wild te zoenen.

Sandra snapte niet waarom zijn vriendin niet met Peter wilde tongen want hij deed het zalig. Zelf hield ze er heel erg van om te tongzoenen als voorspel maar haar eigen man wilde er ook niets van weten. Ze werd er nu ook super nat van en wat had ze dat gemist! Peter zat inmiddels allang met een dikke paal in zijn pantalon want ook hij vond het heerlijk om weer eens een natte geile tong om die van hem zelf te voelen cirkelen.

Sandra was inmiddels al begonnen om haar kleren uit te trekken. Tipsy als ze was lukte dat nog niet zo heel goed, maar Peter hielp haar zodat ze al snel alleen nog maar in haar slipje en beha op hem heen en weer zat te schuiven. In haar slipje zat al een nat plekje, zo geil was ze al. Zo zat ze hem te droogneuken door haar klamme kruisje over zijn nog opgesloten lul te wrijven. Peter liet een hand onder de stof van haar slip glijden en voelde aan haar stevige billen. Hij bewoog zijn handen onder haar billen door naar haar poesje en had meteen twee drijfnatte handen. Hij masseerde het glibberige kutje met zijn vingers en Sandra begon luid in zijn keel te kreunen. Nog hitsiger begon ze op hem heen en weer te rijden.

Haar bewegingen werden steeds wilder en inmiddels duizelde het al voor haar ogen, met als gevolg dat ze pardoes van zijn schoot gleed en op het bed terechtkwam. Snel trok Peter ook zijn eigen kleren uit en hij trok nu Sandra toch even hulpeloos op het bed lag te spartelen ook meteen haar slipje uit. Zelf probeerde ze haar beha los te maken maar ze was zo aangeschoten dat het haar niet lukte, dus dat deed Peter ook maar voor haar.

Nu lag ze naakt op het bed met van geilheid en de drank weggedraaide ogen. Ze zag er heerlijk uit, slank en slap van de drank, klaar om weergaloos geneukt te worden. Ze spreidde zelfs al haar lange slanke benen voor hem. Peter zag haar kutje glinsteren zo nat was ze. Hij had niet het idee dat ze er nog veel van mee kreeg maar deze kans wilde Peter niet meer laten lopen. Hij likte haar kutje af en proefde Sandra haar zoete vocht. Hij wilde zo weinig mogelijk tijd verspillen aan beffen want ze was toch al super nat en hij was stiekem ook bang dat ze in haar dronken bui zo dadelijk al in slaap zou vallen. Dus gaf hij haar kletsnatte poes nog een laatste likje en stak toen zijn stijve lul in dat glibberig geile gaatje.

God wat voelde dat zalig. Ze was zo warm en zacht en tegelijk zo strak. Hij bewoog zijn lul in en uit haar poes en hoorde hoe Sandra volledig van de wereld luid begon te hijgen. Was dit wel oke wat hij deed, vroeg hij zich af. Was ze eigenlijk nog wel wakker? Hij boog zich voorover en noemde haar naam om haar daarna te vragen of ze nog wel wilde. “Jaa…nnnnghhh… lekker neuken….” kreunde Sandra terug. Blijkbaar was ze nog genoeg bij om te weten wat ze wilde.

Dus begon Peter nu lekker diep in haar kutje te pompen, wat door Sandra met nog luider gehijg en gekreun werd begroet. Haar kutje was zo nat dat ze luid sopte terwijl hij haar neukte. Zijn eigen vriendin was nooit zo nat en geil geweest voor hem. Hij herinnerde zich die frigide kut als schuurpapier, die hij constant zelf met zijn eigen spuug moest smeren om het erin uit te kunnen houden. God, wat was die seks toch slecht geworden, dacht hij nu hij Sandra zo lekker lag te krikken.

Van standje wisselen zat er niet meer in, want Sandra was zo slap als een vaatdoek. Ze was nog steeds wakker en kreunde nog steeds luid, maar haar in een andere positie krijgen zou onbegonnen werk zijn. Dus bleef Peter haar gewoon zo in de missionarispositie neuken. Dan weer langzaam, dan weer snel. Hij probeerde deze eerste beurt in meer dan twee jaar tijd zo lang mogelijk te rekken om er volop van te kunnen genieten.

Toen hij dreigde klaar te gaan komen hield hij telkens even op en zo was het inmiddels al half vijf in de ochtend zag hij op een gegeven moment op de klok. Toch wist hij nog niet van ophouden en ook Sandra leek alle besef van tijd kwijt te zijn. Ze liet zich al die tijd hijgend nemen, af en toe iets murmelend wat leek op een aansporing of goedkeuring. Na nog een kwartier vol zwetend en kreunend genot kon hij zich eindelijk niet meer beheersen en blafte haar poes vol met zijn zaad terwijl hij een oerkreet slaakte waar hij zelf van schrok.

Met de laatste stuiptrekking van zijn lul diep in het kutje van Sandra viel die ogenblikkelijk in slaap. Ze snurkte al luid toen Peter nog altijd diep in haar natte gleuf zat. Hij trok zich uit haar terug en viel naast haar op bed in slaap.

      Seksverhalen
      Logo