Eindelijk uit de kuisheidskooi

Aanbiedingen score+13
Aanbiedingen score+13

Sex in de kuisheidskooi

Het piemeltje van Mark zit nu alweer drie weken in de kuisheidskooi. Elke ochtend mag hij er een kort even uit terwijl zijn vrouw zijn lulletje wast. Als hij daar een stijve van krijgt, wat naarmate de dagen voortstrijken steeds vaker gebeurt, geeft ze een ferme pets op zijn ballen. Na een paar tikken zakt de opwinding dan vaak wel weer en kan de wasbeurt worden afgemaakt.

De kuisheidskooi heeft een paar jaar geleden zijn intrede gedaan. Het seksleven van Mark en zijn vrouw was toen tot een dieptepunt gedaald. Mark is heel klein geschapen en kon zijn vrouw nooit echt bevredigen. Ze wilde zelfs bij hem weg als ze geen minnaar erbij mocht nemen dus daar heeft Mark toen maar mee ingestemd. Bovendien wilde zijn vrouw hem kunnen domineren. Ze wilde kunnen bepalen wanneer Mark aan zijn gerief kwam, ook als dat zou betekenen dat hij maandenlang geen orgasme zou krijgen.

Al snel kwam ze op de proppen met een metalen kuisheidsgordel met een slot. Na een korte gewenperiode werd Mark daar steeds langer in opgesloten. Hij kon er amper een stijve in krijgen, eigenlijk niet zonder dat het pijn deed. Al snel raakte hij gewend aan het gevoel en kon hij hem ook tijdens een gewone werkdag aanhouden. Vanaf dat moment zat hij er bij tijden wel weken achter elkaar in. Zonder seks en zonder ook maar zelf te kunnen masturberen. Tot die ene dag, zoals er ook vandaag eentje is, waarbij hij eindeljk door zijn vrouw wordt verlost.

Zijn vrouw is vandaag weer bij haar minnaar geweest. Ze is urenlang weggeweest terwijl Mark zich voor de televisie zit op te vreten van jaloezie en verlangen. Pas om half twaalf hoort hij de voordeur dichtslaan. Snel zet hij de televisie uit. Zijn goddelijk knappe vrouw zwiert de kamer binnen alsof ze nog steeds op een geile roze wolk drijft. De geur van seks hangt nog steeds om haar heen. Ze ruikt naar hem, naar de man die hij nog nooit heeft gezien, alleen geroken.

Ze komt naar hem toe. Zwijgend gebaart ze hem mee te komen naar de slaapkamer. Hij moet zijn kleren uittrekken en op het bed gaan liggen. Gedwee doet hij wat er van hem wordt gevraagd. Op zijn rug liggend kijkt hij toe hoe zijn vrouw haar broekje en slipje uit doet. Hoe lang is het al niet geleden dat hij haar kutje heeft gezien? Hij ziet dat ze tegenwoordig helemaal glad is geschoren. Dat zal hij wel geil vinden, denkt Mark. Maar wat nu, ze gaat op hem zitten. Gaan ze voor het eerst in jaren weer neuken? Dat kan toch niet?

En nee, dat gebeurt ook niet. Ze hangt met haar kutje boven zijn lul, die ongemakkelijk half opgezwollen tegen de kuisheidsgordel perst. De aanblik van haar kale kutje heeft hem ongewild stijf laten worden. Maar hij krijgt dit keer geen ram in zijn balzak, in plaats daarvan hangt ze maar met haar kutje boven zijn pik. Ze duwt hard op haar venusheuvel en dan kletst er ineens een grote klodder op zijn piemeltje. Het is sperma, het zaad van hem. Mark voelt zich tot op het bot vernederd. Grijnzend kijkt zijn vrouw hoe erg hij zich schaamt. Ze blijft op haar onderbuik duwen, steeds meer zaad druppelt uit haar gladde kut en op zijn pik en ballen.

Wanneer het sperma op is komt ze omhoog. Ze buigt zich voorover en maakt met het sleuteltje wat altijd om haar hals hangt zijn kuisheidsgordel los. Mark zijn stijve lul springt te voorschijn. Het zaad van de minnaar zit op zijn eikel, schacht en ballen. Mark merkt dat hij nog steeds keihard is, ondanks de schaamte en de vernedering die hij voelt. Zijn vrouw begint hem nu af te trekken. Dat is op zijn kop af acht weken geleden weet Mark. De vorige twee keer mocht hij het alleen zelf doen en toen ze zag dat hij begon te spuiten moest hij meteen van haar zijn hand wegtrekken.

Nu doet ze het eindelijk weer bij hem. Het zaad van haar minnaar zorgt voor een soppend geluid op zijn pik. Mark troost zich met de gedachte dat er zonder twijfel ook wat kutvocht van zijn vrouw bij zit. Hoezeer hij ook zou willen dat hij het niet lekker vond, toch komt hij al bijna klaar. Wat wil je ook, na zo lang niet te zijn gekomen of maar half-half. Zijn lul staat al op klappen. Zijn ballen trekken samen en hij voelt het sperma al omhoog komen. Zijn vrouw merkt het ook en houdt meteen op met rukken. In plaats daarvan pakt ze zijn lul bij de basis beet en knijpt er hard in. Zo houdt ze zijn orgasme tegen.

Na een halve minuut begint ze hem weer opnieuw af te trekken. Al snel bouwt zijn orgasme weer op. Ze kijkt toe hoe ligt te spartelen om het klaarkomen uit te stellen, maar al vlug begint zijn lul weer te steigeren. Wederom knijpt ze hard in zijn pik net boven zijn ballen en ook dit keer zakt zijn orgasme weer weg. Met groot genoegen herhaalt zijn vrouw dit spelletje nog een aantal keer, tot er nog maar weinig van het zaad van haar minnaar over is om mee te spelen. Dan houdt ze met opzet niet meer op tijd op, maar blijft trekken tot het orgasme niet meer te stoppen is. Zodra ze de eerste guts zaad uit zijn pisgaatje ziet komen trekt ze helemaal haar hand weg. Zo gutst ook de rest van zijn zaad uit zijn pik, zonder dat Mark er nog maar enig genot aan heeft.

Nog maar amper klaargekomen moet Mark opstaan van bed en drijft zijn vrouw hem naar de badkamer. Daar wast ze ruw en snel zijn pik bij de wastafel en krijgt hij direct zijn kuisheidsgordel weer aangemeten. Zwijgend loopt zijn vrouw emotieloos weer naar beneden. Dat was dan weer het plezier voor de komende weken, of misschien wel maanden.

      Seksverhalen
      Logo