Sex gluren bij mijn sletterige buurvrouw

Aanbiedingen score+2
Aanbiedingen score+2

Sex gluren

Mijn buurvrouw is een slet. Ze heeft elke week wel een of twee keer een nieuwe kerel over de vloer. Dan wordt er luid geneukt en kan ik overal van mee genieten. Ze steunt, kreunt en gilt luid en aldoor klinkt er het doffe gebonk van haar bed tegen onze gedeelde muur. Ik word er inmiddels zo gek van dat ik haar wel kapot zou willen neuken, die goedkope geile slettebak. Want Jezus wat ziet ze er lekker uit en wat zou ik haar zelf graag eens regelrecht af willen palen.

Dat ze het hard wil dat weet ik inmiddels als geen ander, in de zomer als onze ramen open staan hoor ik het haar dikwijls kreunen, smeken of ronduit schreeuwen. “Oh harder, harder, neuk me harder.” en “Laat me het voelen, ik ben je sletje”. Sommige mannen kunnen haar niet eens aan. Die hoor ik klaarkomen en dan maken dat ze wegkomen. Maar meestal is ze het zelf die komt, luidkeels en bijna dierlijk, meerdere keren komt ze dan klaar.

Nu moet je weten dat mijn balkon en dat van haar vroeger een en hetzelfde waren en bij hetzelfde appartement hoorden. Daarin was ruimte voor een heel gezin, maar in een studentenstad als Groningen kun je beter twee kleine appartementen verhuren dan een grote. Ik woon in de kleinste helft, zij in de wat grotere. Maar doordat er geen echte muren zitten, alleen wat wandjes van gipsplaat en piepschuim, snap je nu dus ook hoe het komt dat ik zo goed kan meegenieten van elke beurt die dat geile wijf krijgt.

Vorig weekend was het warm, heel warm. Eigenlijk veel te warm voor de tijd van het jaar. Tegen beter weten in liet ik mijn raam openstaan en ging rond middernacht naar bed. Om twee uur werd ik wakker van de buurvrouw die thuis kwam. En ja hoor, ze had weer eens een nieuwe dekhengst weten op te snorren. Het was een tijd stil maar toen ik de slaapkamerdeur met de kenmerkende piep en kraak open hoorde gaan wist ik al hoe laat het was, tijd voor haar wekelijkse luidruchtige beurt.

Ergens knapte er wat in me. Misschien was het de hitte, of misschien had ik gewoon echt genoeg gehad van al dat luide geneuk aan de andere kant van het veel te dunne wandje. Of misschien was het wel doordat ik zelf al in geen tijden zo lekker had geneukt als zij elk weekend wel leek te doen. Maar ineens kreeg ik zin om die vieze slet te gaan begluren. Ik deed heel zachtjes de deur naar mijn helft van het balkon open en kroop stilletjes naar buiten. Meteen hoorde ik door haar open raam heftig gezoen en gehijg. Ze waren al volop bezig. In de duisternis keek ik om het tussenschot die onze balkons scheiden en zag dat de gordijnen niet dicht waren. Ik kon zo de slaapkamer in kijken en zag daar hoe de buurvrouw op bed lag. Ze was al half ontkleed. D’r grote tieten schommelden wat heen en weer terwijl de gozer die ze meegenomen had bezig was haar rokje uit te trekken.

Sletterige buurvrouw

Godskolere wat een lekkere meid was het ook, die irritante slet. Moest je haar nou eens zien liggen daar met die dikke wiebeltieten en dat lange blonde haar. Ze beet van geilheid op haar lippen toen haar bedgenoot haar begon te likken tussen haar schaamlippen. Verdomme wat deed hij dat knullig, had hij nog nooit een kut gezien of zo? Ze lag er overdreven van te bewegen en fake bij te kreunen alsof hij haar echt fantastisch aan het beffen was. Het irriteerde me mateloos, maar waarom wond het me dan toch zo op? Ik voelde mijn lul namelijk keihard steigeren in mijn broek.

Het beffen was van korte duur, nu wilde hij haar gaan neuken. Hij slungelde zich uit zijn broek en toverde een lachwekkend kleine pik uit zijn broekje. Hij keek met wrang lachje naar mijn geile buurvrouw op het bed, die zichtbaar haar best deed haar teleurstelling te verbergen. Maar ja, breek zo’n neukpartij dan nog eens af. Ze spreidde weer haar benen en hij drong in haar, als je dat al zo kon noemen. Ik lachte inwendig bij het stuntelige schouwspel en haalde mijn eigen knots uit mijn broek. Nog nooit was ik zo trots geweest op mijn eigen 21 cm. Wel jammer dat hij dat prutsstaafje nu in mijn sletterige buurvrouw mocht stoppen en ik niet mijn genotsknots.

De kerel begon haar lafjes wat te neuken en weer deed ze haar best het zo leuk mogelijk te maken. Ze begon met hijgen, dat werd snel kreunen en daarna gillen toen hij het tempo opvoerde. Ze deed zelfs of ze klaarkwam, overduidelijk gefaked, en kneep hem in zijn witte haarloze billen. “Oh ik kom ” kirde ze zelfs “Ja ik kom klaar…. kom jij ook al?”. Was ze nou echt zo’n enorme slet? Dat ze zo’n klein geschapen en miserabel beffende miezertje in zich wilde laten spuiten? Wat een sloerie, en mijn God wat werd ik geil van d’r.

Ik wilde niets liever nu dan haar grote meloenen onder mijn altijd royale lading zaad spuiten. Maar ik was het helaas niet, maar het stumpertje waarvan ik alleen de billen zag, die haar mocht bedekken met zijn zaad. Als je de drie druppels die hij eruit wist te persen tenminste bedekken kon noemen. Het was een zielig gezicht, de kleine beetjes sperma die er op haar enorme tieten bleven liggen.

Nu het weer over was trok ik mezelf snel terug in mijn eigen appartement. Ze hadden niks gemerkt. Ik trok mezelf snel af boven de wastafel terwijl ik het beeld van die twee dikke tetten nog even vasthield in mijn hoofd. Ik kon niet wachten tot het volgend weekend, zodat ik die heerlijk sletterige buurvrouw wederom zou kunnen begluren met weer een andere stumper…

      Seksverhalen
      Logo