Trio sex met MILF en jonge tiener meid

Aanbiedingen score+21
Aanbiedingen score+21

Afgelopen woensdag ging ineens de telefoon. Het was Anke die vroeg of ik tijd had om bij haar langs te komen die middag. Haar gootsteen lekte en aangezien ik had gezegd dat ze me altijd mocht bellen als er iets te klussen viel wist ze me nu te vinden.

“Ja hoor, geen probleem” zei ik.

“Te gek!” was haar reactie. “Dan zie ik je zo!”

Anke was 47 jaar en was al jaren single. Ik kende haar al een jaar of acht. Ze was een vriendin van mijn ex en zo kwamen we in het verleden geregeld bij elkaar op bezoek. Ook na de scheiding hadden we veelvuldig contact gehouden.

Ik vond Anke een enorm lekkere vrouw en uit alles bleek dat ze mij ook wel zag zitten. Ook al zou ik zelf niet zo snel het initiatief nemen, als ze me wilde verleiden dan zou ik moeite hebben haar te weerstaan.

Toen ze de deur voor me open deed verwelkomde ze me met drie zoenen en nam me toen mee naar de keuken. Daar kwam ik erachter dat ze niet alleen was, ze had een vriendin op bezoek. Die was een stuk jonger, ik schatte haar nog maar begin 20.

“Hoi” zei ik en stak mijn hand naar haar uit. “Ronald.” Ze zei dat ze Stefanie heette. Ze was al net zo lekker als Anke maar natuurlijk veel te jong voor mij als man van 39 jaar.

Voor ik van Anke aan de slag mocht moest ik eerst even aan de keukentafel komen zitten voor een kopje koffie. Tijdens de gewoonlijke koetjes en kalfjes zag ik beide vrouwen af en toe steelse blikken naar elkaar werpen, alsof ze een onderonsje hadden waar ik niets van wist.

“Nou, ik ga maar eens aan de slag” zei ik toen ik de koffie op had. Ik pakte mijn gereedschap en ging onder de gootsteen kijken. Daar was alles gewoon droog, wat toch gek was voor een lekkage. Toen ik om keek naar de tafel zag ik de twee vrouwen naar me lachen. “Gefopt” zei Anke. “Er is helemaal geen lekkage.”

Ik ging aan bij de tafel zitten. Wat was hier de bedoeling van? Ik keek Anke vragend aan. “Het is heel erg maar ik wilde je graag aan Stefanie voorstellen” zei ze glimlachend. “Ze heeft me al zo vaak verteld dat ze op oudere mannen valt en dan had ik het telkens toch weer over jou. Dus ik dacht, ik nodig je gewoon even hier uit. En ik had ook wel zin om je te foppen om eerlijk te zijn. Ben je boos?”

Tiener sex met oudere mannen

“Nee hoor, er zijn ergere dingen” zei ik met een knipoog. Dus Stefanie viel op oudere mannen dacht ik ondertussen. Goeie genade, wat een lekkere meid was het. Blond haar, groene ogen, een onwijs knap gezichtje en wat ik kon zien van haar lichaam was dat ook niet mis. Ze had in elk geval geweldig lekkere grote borsten.

“Ronald” zei Anke ineens met een serieuze stem en al even serieuze blik in haar ogen. “Als je wilt gaan we nu met zijn drietjes naar de slaapkamer om allemaal lekkere dingen te doen. Als je nee zegt doen we net alsof het nooit is gebeurd. Ook zo wanneer we wel wat gaan doen en het enorm tegenvalt. Afgesproken?”

Ik kon mijn oren niet geloven. Was dit nu echt het voorstel om met deze heerlijke dames een trio te gaan hebben? Ik kreeg het er warm van. Stefanie zat ook al te blozen en durfde me niet eens aan te kijken. Ik wist zelf ook geen woord uit te brengen. Anke leek nog steeds volledig in controle. Ik zag daardoor ook ineens voor me hoe dat zo dadelijk in de slaapkamer zou gaan. Ik kreeg spontaan een stijve.

Nog steeds had niemand een woord gezegd en zoals bekend: wie zwijgt stemt toe. Dus stond Anke op, pakte eerst de hand van Stefanie en toen die van mij. “Kom” zei ze alleen en zo volgden we haar naar boven, naar haar slaapkamer.

Anke duwde me op bed, waar ik toe mocht kijken hoe ze met Stefanie stond te vrijen. Onderwijl trokken ze elkaars kleren uit totdat ze alleen nog in hun lingerie stonden. Het was heel erotisch om te zien hoe ze bijna met elkaar versmolten. Ze zoenden elkaar heel sensueel terwijl ze elkaar zachtjes streelden. Mijn lul werd al keihard van dat geile schouwspel.

Anke keek goedkeurend naar mijn kruis, waar zich inmiddels een enorme bobbel had afgetekend. Ze kroop naast me op bed en deed de rits van mijn broek omlaag. Ze haalde mijn grote harde lul uit mijn broek. Stefanie was inmiddels aan de andere kant van me gaan zitten. “Wil je hem lekker gaan pijpen?” vroeg Anke aan Stefanie. Die zei niets maar begon gewoon meteen.

Stefanie boog zich voorover en likte mijn eikel en schacht nat met haar speeksel. Het zag er geweldig uit en voelde nog beter. Haar lange blonde haren kriebelden over mijn buik en ballen terwijl ze me zalig oraal verwende. Ze was dan misschien nog wel heel jong maar ze wist al prima hoe je een man heerlijk moest plezieren. Ik voelde mijn lul kloppen diep in haar keel en bedacht me hoe lang het wel niet geleden was dat ik zo’n strakke jonge meid had geneukt.

Als ik niet op zou passen dan zou het al niet eens meer tot het neuken komen, want Stefanie pijpte zo lekker dat mijn eikel al danig begon te kriebelen. Haar tong gleed zalig met elke beweging langs mijn gevoelige frenum en als ze zo fanatiek door zou gaan zou ze al snel mijn zaad mogen slikken.

Trio sex

Gelukkig werd ik gered door Anke, die tegen Stefanie fluisterde dat ze haar heel graag op mijn lul wilde zien rijden. Prompt liet de blonde stoot mijn lul uit haar mondje glibberen, trok ze ook haar slipje en beha uit en ging toen bij me op schoot zitten met haar gezicht van me af. Mijn lul rustte tegen haar hete lipjes en ik had een geweldig uitzicht op haar sexy billen. Ze reed lekker met die geile halve maantjes over mijn buik terwijl ze alweer lekker met Anke zat te tongen.

Dat duurde zo een goed minuutje of twee, want de meiden konden geen genoeg krijgen van elkaar zo lekker geil te zoenen. Ik voelde ondertussen uitgebreid aan Stefanie haar lekkere kontje. Na een tijdje richtte ze zich een stukje op, duidelijk als uitnodiging om mijn lul in haar kutje te schuiven. Als vanzelf wist die haar natte gleufje al te vinden. Soepel gleed die het soppende hete gleufje in. Zo begon ze lekker op me te rijden. Anke keek toe met een mateloos geile blik op haar gezicht. Ze deed haar hand in haar slipje en bevredigde zich terwijl ze maar bleef kijken naar hoe Stefanie mijn keiharde lul diep in en weer uit haar kutje liet glijden. God, wat voelde dat fantastisch!

Anke stond op en trok haar slipje en beha uit. Wat was ze toch een prachtige vrouw om te zien. Ze had heerlijk grote en stevige borsten die ik nu voor het eerst in vol ornaar mocht bewonderen. Haar schaamhaar was keurig bijgepunt en vormde een donker landingsbaantje boven haar kaal geschoren lipjes en ze had een al net zo lekker kontje als Stefanie. Die mocht ik even van dichtbij bewonderen omdat ze nu ook op mij ging zitten want ik moest haar lekkere kutje nu gaan likken.

Zo zaten de dames met de rug tegen elkaar aan bovenop me. Stefanie reed nog steeds lekker hard op mijn pik en ondertussen gaf ik Anke een geile likbeurt. Haar kale lipjes smaakten me heerlijk en ze was zo nat dat ik lekker veel nattigheid had om op te lebberen. De meiden kreunden nu ook dat het een lieve lust was en maakten elkaar daar alleen maar hitsiger van.

Ineens kreunde Stefanie dat ze ging komen en ik voelde haar meteen haar kutje rond mijn lans samenknijpen. Ze duwde zich diep op mijn lul wat een fantastisch gevoel was en de langgerekte oerkreunen maakten duidelijk dat ze een enorm intens orgasme aan het meemaken was. Toen ze was klaargekomen maakte ze haar kutje traag los van mijn nog altijd steigerende lul en begon me weer te pijpen zodat ze haar eigen vocht aan het oplikken was.

“Oh ja jaaa” kreunde Anke nu en kwam pardoes in mijn mond klaar. Ik voelde haar hele onderlichaam samentrekken zo geweldig hard kwam ook zij. Ze reed haar kutje hard op mijn lippen en ik likte haar klitje in snel tempo met mijn tong tot ze eindelijk ophield met schokken.

Nu beide meiden waren klaargekomen was het mijn beurt. Ik moest gaan staan van Anke zodat ze me beide af konden zuigen en rukken. Ik kon nog wel even doorgaan inmiddels en dus moesten ze er hard voor werken. Anke likte mijn ballen en Stefanie zoog diep aan mijn lul en het duurde vele minuten voor ze me eindelijk zo ver hadden. Ik spoot mijn zaad diep in Stefanie haar keel die het probeerde door te slikken, maar het droop ook gewoon uit haar mondje zodat Anke het op kon likken. Ze hielden pas op tot elke druppel van mijn zaad was opgesmikkeld. “Lekker” zei Stefanie alleen maar dat hoefde ze niet te zeggen want ze had het met smaak geslikt.

Een tijdje later lagen we nog even lekker op het bed na te genieten. De opwinding was weer gedaald maar we lagen nog heerlijk innig met elkaar te knuffelen en zoenen. “En?” vroeg Anke na een tijdje aan zowel Stefanie als mij tegelijk. “Voor herhaling vatbaar?” Dit keer zwegen we niet en riepen volmondig in koor “Ja!”.

      Seksverhalen
      Logo