Eerste keer pijpen

Aanbiedingen score+4
Aanbiedingen score+4

Hey ik ben Marcel en ik werd vandaag herinnerd aan mijn eerte pijpbeurt heel veel jaartjes geleden. Ik kwam vandaag namelijk tijdens het wandelen door een natuurgebied toen ik in een bosje ineens een meid op haar hurken zag zitten die zat te plassen. Ik heb niks gezegd maar moest toen wel de hele tocht denken aan een keer heel lang geleden dat dit me ook gebeurde. Wat daaruit volgde was mijn eerste pijpbeurt.

Het was achter de gymnastiekzaal in mijn dorp. Daar kwam ik vaak om rond te hangen met mijn vrienden. Meestal gingen we er gewoon op de bonnefooi heen en soms was je alleen en ging je maar weer naar huis. Op een keer was ik er ’s avonds en was het al begonnen met schemeren. Ik liep naar de bosjes met de bankjes toen ik ineens zag dat er een meisje met haar broek op haar benen zat. Ik kon haar witte billen zien en ik zag dat ze zat te plassen.

Ik liep naar haar toe en het bleek Marietje te zijn, de dochter van onze plaatselijke bakker. “Oh shit” riep ze en trok haar broek omhoog terwijl ze nog niet eens klaar was met plassen. Er zat meteen een natte streep over haar spijkerbroek. “Kut kut kut!” riep ze en ze kreeg een enorme kleur. “Wat doe jij hier nou weer?” vroeg ik haar. “Er was niemand thuis en ik moest zo nodig plassen” zei ze. En ik dacht dat hier toch nooit iemand kwam ’s avonds.” Ik keek haar aan “Dit is onze hangplek joh” zei ik.

“En nou ga je natuurlijk aan iedereen vertellen dat ik hier zat te zeiken” zei ze tegen me. “En dat terwijl het hele dorp me al een slet vind.” Dat had ik nog nooit gehoord. Marietje was juist een hele nette meid die ik hier echt niet met haar broek omlaag had verwacht. “Jij een slet?” vroeg ik. “Je bent toch juist een net meisje?”. Nu keek ze nog chagrijniger. “Ja nou ben ik volgens jou weer een net meisje. En Moniek noemt me een slet omdat ik haar heb verteld op wie ik allemaal verliefd ben geweest.”

Ik ging op het bankje zitten. “Dat is toch niet erg?” vroeg ik. Ze ging naast me zitten. “Denk het” zei ze. “Maar ze zegt het wel.” Ik dacht even na. “Ze is vast jaloers omdat zij spuuglelijk is en elke jongen in het dorp wel eens op jou verliefd is geweest.” zei ik. Meteen klaarde haar humeur op. “Meen je dat?” vroeg ze met grote ogen. Ik besefte dat ik misschien teveel had gezegd. De onvermijdelijke vraag kwam meteen “En jij dan? Jij ook?”. Ja daar had je het al. Ik schuifelde wat met mijn voeten over de grond. “Misschien..” zei ik. “Een beetje”.

We waren een tijdje stil toen Marietje ineens vanuit het niets zei. “Ik vind jou leuk Marcel dus mag ik wat vragen? Ik heb nog nooit iets met een jongen gedaan. Zullen wij wat met elkaar doen?” wat doen met Marietje van de bakker… dat zou geen enkele jongen in het dorp afslaan. “Wat dan?” vroeg ik haar. “Nou” zei ze, “Ik heb laatst een boekje van mijn broer gevonden en daar heb ik gezien dat een vrouw iets met een man kan doen en daar werd ik wel erg opgewonden van. Mag ik het bij jou proberen?” Ik had geen idee wat ze bedoelde maar was inmiddels overal wel voor in. “Ja is goed… wanneer dan?” vroeg ik haar, want het begon nu echt donker te worden.

“Nu” zei ze en begon meteen aan mijn broek te jutteren. “Oh oke goed” zei ik schaapachtig terwijl ze al bijna mijn broek van mijn kont had. Mijn piemel was nog klein en verborgen tussen een hele bos wild schaamhaar. “Wat heb je veel haar daar!” riep ze uit, maar liet zich er niet door afschrikken. Ze dook met haar mond er bovenop en had al snel mijn pik gevonden.

Ik voelde mijn pik in haar warme mondje in glijden en dat was een unieke sensatie. Ik had mezelf natuurlijk al enorm vaak afgesjord maar dit was een veel fijner gevoel dan dat. Al snel werd mijn pik zo keihard dat hij er bijna pijn van deed.

Ze dook wild op en neer met haar mond en ik hoorde haar enthousiast op mijn piemel slobberen. Ik had nog nooit zoiets gevoeld, het was zo enorm lekker maar ze ging veel te snel voor me. Voor ik haar kon waarschuwen spoot ik haar mond al vol met mijn zaad. “Oei” zei ik en “Sorry” maar Marietje leek het amper door te hebben. Ze slikte alles door en ging gewoon door met pijpen, zelfs toen mijn lul alweer slap werd.

“Vind je het niet lekker?” vroeg ze beteuterd toen ze weer omhoog kwam, met de strengen zaad aan haar kin. “Nee ik was al klaargekomen?” zei ik. “Merkte je dat niet? Ze lachte. “Aha” zei ze, “Ik dacht dat dat nu het beroemde voorvocht was.”

De maanden daarna heb ik nog heel veel dingen gedaan met Marietje van de bakker. Ze liet me de volgende middag op haar kamertje voor het eerst haar borsten zien voor ze me ging pijpen. De week erop mocht ik haar kutje vingeren. Een paar weken daarna begonnen we ook echt te neuken met elkaar. Totdat haar vader de bakker ons betrapte en me naar huis joeg. Mijn ouders schrokken zich kapot toen ze hoorden dat ik zonder dat ze het wisten Marietje an de bakker had liggen krikken. Het werd niet veel beter toen ze hoorden dat we niet eens wisten wat condooms waren.

Het was toen al snel uit met de pret. Dat is al heel wat jaren geleden maar ik denk nog vaak aan die eerste ervaringen. En dan vooral aan die eerste pijpbeurt achter de gymnastiekzaal!

Seksverhalen
Logo