Anoniem en bruut geneukt

Aanbiedingen score+14
Aanbiedingen score+14

Precies zoals ze had gezegd ligt ze op de bank te doen alsof ze slaapt. Haar blote billen glanzen in het maanlicht dat door de open gordijnen valt. Haar heupen sexy uitgelicht, zacht en kwetsbaar. Even moet hij zichzelf herpakken, wil ze dit echt? En wat moet hij doen als ze toch begint te schreeuwen, of als dit een zieke grap is van iemand?

Hij is net stilletjes door de achterdeur gesloten. Die staat open, ook zoals beloofd. Hij heeft een bivakmuts over zijn hoofd en zwarte kleren aan. Hij is de inbreker die een hulpeloze naakte vrouw in thuis verrast en zichzelf niet kan beheersen.

Alles klopt met hoe ze het samen via de mailtjes had afgesproken. Als eerste was er die advertentie online… ze zocht iemand die haar wilde komen neuken, bruut neuken, anoniem. Het was haar ultieme fantasie schreef ze. Hij reageerde en zij mailde ook snel terug. Hij had zich mee laten slepen en nu was hij hier, om het echt te doen.

Hij moest haar bij haar paardenstaart pakken en de trap op trekken. Het moest pijn doen. Dus na een moment naar haar gekeken te hebben, ze lijkt haar adem in te houden, pakt hij haar ruw bij haar staart en trekt haar mee van de bank. “Stil zijn en meekomen” snauwt hij”. Ze stommelt achter hem aan de trap op.

Hij gooit haar op bed waar ze zachtjes jammerend blijft liggen. Ook hier zijn de gordijnen open gelaten zodat het maanlicht op het bed valt en hij haar heel goed kan zien. Hij was bang geweest dat ze lelijk was, maar ze was juist enorm sexy. Slank en grote borsten. En een heerlijke kont. Daar wil ze zo meteen, heel hard, in genomen worden. Maar eerst moet ze hem pijpen, volgens het aan hem gemailde en door haarzelf geschreven scenario.

Hij pakt de handboeien die aan het voeteneind liggen en klikt haar beide handen aan de spijlen van de hoofdsteun vast. Zelf houdt hij zijn kleren aan en doet alleen zijn rits open. Zijn lul springt meteen fier te voorschijn, want God wat geilt dit hem op. Hij draait haar om op het bed en steekt dan meteen zijn lul in haar keel. Ze gorgelt en kermt maar neemt hem zo diep als ze kan.

Het heeft niks met pijpen of orale seks te maken, dit is gewoon haar keel verkrachten. Diep neukt hij haar zodat zijn eikel telkens opnieuw voorbij haar huig gaat. Hij geeft haar net genoeg tijd zo nu en dan om weer een beetje op adem te komen, waarna hij het spelletje opnieuw begint. Haar kwijl zit al overal op haar gezicht en de tranen biggelen over haar wangen.

Met zijn rechterhand op haar hoofd om haar keel te kunnen neuken beweegt hij zijn linkerhand naar haar kruis. Ze heeft haar benen stijf tegen elkaar aan geklemd en het lukt hem pas met heel veel kracht om ze zover uit elkaar te krijgen dat zijn hand bij haar kut kan. D’r spleet voelt drijfnat aan als hij zijn vingers in haar wurmt. Meteen vier tegelijk want een kutje van zo’n perverse slet moet je niet al te zacht behandelen. Helemaal niet als je lul ondertussen tot aan de ballen in haar keel zit.

Met vier vingers tegelijk wroet hij diep in haar kletsnatte poes totdat die een heerlijk ordinair soppend geluid maakt en hij er ook zijn duim nog bij duwt. Haar benen klemmen allang niet meer omdat ze de kracht er niet meer voor heeft en zo stopt hij onbelemmerd zijn hele vuist diep in haar uitgerekte spleet. Zo vuistneukt hij haar met kracht terwijl hij ook haar sletterige keel blijft neuken.

Uit zijn ooghoeken ziet hij dat haar tepels keihard zijn. Hij haalt zijn vuist uit haar kut, die is helemaal kleddernat van haar geworden. Hij smeert haar eigen vocht uit over haar dikke tieten en knijpt dan kort en hard in haar tepels. Dan slaat hij met vlakke hand om beurten op haar borsten tot die er vuurrood van zijn.

Tijd voor meer. Hij pakt haar stevig beet en rolt haar weer op haar buik. Haar armen zitten nu over elkaar heen gekruist door de handboeien. Haar billen liggen rond en parmantig in het maanlicht te wachten op hun beurt. Die gaat nu komen, daar kunnen ze zeker van zijn. Zijn lul glimt ook in het maanschijnsel en hij geniet even uitgebreid van die aanblik. Dan steekt hij zijn lul direct en zonder een spoortje aarzeling diep in haar reet.

Het was haar fantasie en nu komt hij uit. Hij neukt haar meteen uit alle macht in haar reet. Hij ziet dat ze haar tanden om het kussen heeft geklemd. Hij heeft geen idee of dat is om de pijn of het genot te verbijten, of misschien wel allebei. Maar hij houdt niet op, zet zelfs nog meer aan, omdat het stopwoordje nog steeds niet is gevallen.

Zo neukt hij haar hard en meedogenloos minutenlang anaal terwijl ze nog steeds beide zwijgen. Het enige wat er te horen is, dat is het geluid van zijn lul in haar kont en het kraken van het bed. Haar sexy billen trillen wild heen en weer bij elke diepe en harde stoot in haar reet. Hij kan het nu zelf bijna niet meer volhouden en wil haar kont vol gaan spuiten. Dus blijft hij haar volpompen tot hij zijn ballen voelt samentrekken en grommend zijn zaad diep in haar volledig afgenaaide reet spuit.

Dat was het. Hij doet zijn lul weer binnenboord en stommelt de trap af, richting de achterdeur en terug naar huis. Als hij een half uurtje later achter zijn PC zit komt er al snel een berichtje van haar binnen. “Dat was geweldig” schrijft ze. “Precies zoals ik wilde. Volgende week vrijdag om 22:00 staat mijn achterdeur weer open. Doe met die info wat je wilt.”

Seksverhalen
Logo