Vreemdgaan met de vriendin van mijn vrouw

Aanbiedingen score+20
Aanbiedingen score+20

Vreemdgaan met de vriendin van mijn vrouw

“Ik heb een fout gemaakt.. ik ben binnen een uurtje weer terug!” riep Dorien, mijn vrouw. Ze had net een appje gehad van een collega. We keken toe hoe ze in de auto sprong en hard weg reed. “Goh” zei Anniek lachend. “Dat was snel!”

Anniek was een van de beste vriendinnen van mijn vrouw. We waren net van plan geweest eten te bestellen, dat moest nu dus nog maar even wachten. Anniek was zo knap als een supermodel en stiekem fantaseerde ik wel eens over seks met haar.

“Misschien is dit het moment…” zei Anniek raadselachtig. “Het moment?” vroeg ik haar. “Ja het moment dat wij twee… nou ja dat we doen wat Dorien laatst zei.”

Ik raadpleegde mijn geheugen maar kon niets vinden. “Wat bedoel je precies?” vroeg ik haar dus.

“Nou, laatst hadden we het toch over vreemdgaan? En dat als wij stiekem seks zouden hebben, dat voor haar geen vreemdgaan zou zijn.”

“Dat was een grapje, omdat ze ons zo goed kent.” zei ik. “Ja dat dacht ik ook” zei Anniek. “Maar vorige week begon ze er weer over. En toen zei ze dat… dat ze het echt prima zou vinden. Ik was zelf ook een beetje… verbaasd”.

Ik liet het even bezinken. Zou dit het begin zijn van een open relatie en zou ik daar nu wel klaar voor zijn? In het begin hadden we het er wel over gehad maar ik was er nog niet klaar voor toen. Had Dorien gewoon heel veel geduld gehad, tot ik er misschien wel klaar voor was?

Voor ik kon beslissen wat ik moest doen had Anniek haar keuze al gemaakt. Ze schoof op de bank naar me toe tot ze tegen me aan zat. Ze drukte haar mond op de mijne en het moment dat we elkaar raakten was mijn innerlijke tweestrijd voorbij, ik wilde haar.

Ze maakte de bovenste knoopjes van haar blouse los en ik liet een hand over haar borst glijden. Hoe lang droomde ik al niet van dat moment? Ze had heerlijk grote borsten en ze voelden heel vol en stevig aan. We zoenden zo even heerlijk verder en ik voelde haar tepels stijf worden tussen mijn vingers.

Ik rukte me van haar lippen los en nam haar mee naar boven, naar de logeerkamer. Het eenpersoonsbed wat daar stond zou comfortabel genoeg zijn. Ik deed de lamellen dicht en toen ik me omdraaide was Anniek al begonnen zichzelf uit te kleden. Ze had haar blouse inmiddels uit en liet net haar beha op de grond vallen. Haar borsten staken parmantig naar voren, tepels nog steeds stijf. Ik begon ze te zoenen terwijl Anniek verder ging zich van haar kleren te ontdoen.

Toen ze naakt voor me stond kon ik eventjes alleen maar ademloos naar haar kijken. Ze was nog lekkerder dan ik me al die keren had voorgesteld. Ze had een gebruinde huid die ik wel moest zoenen. Dus ging ik op het bed zitten en begon haar buik, benen en billen te kussen. Haar schaamhaartjes kriebelden verleidelijk aan mijn lippen.

Ik liet mijn mond omlaag dwalen. Plagend kuste ik eerst haar zachte dijen voor ik mijn tong uitstak en haar kutje begon te likken. Meteen proefde ik al wat van haar vocht. Ze was al lekker geil en ze maakte ook nog eens zalig. Gretig tongde ik haar natte kutje en ze duwde haar venusheuvel omhoog om te zorgen dat ik zoveel mogelijk van haar kletsnatte grotje kon likken.

Dat miste zijn uitwerking niet. “Oh ik word er helemaal slap van” fluisterde Anniek en kreunde. “In tegenstelling tot mijn lul…” gromde ik. Die voelde ik namelijk al een tijdje keihard tegen mijn been drukken. “Dan is het tijd om hem te bevrijden” antwoordde ze. Ik ging staan en een grote bobbel tekende zich af in mijn jeans. Ze knikte goedkeurend terwijl ze eerst mijn riem losmaakte en toen de knopen van mijn broek.

Nu was het haar beurt om mij heerlijk te verwennen. Ze liet mijn harde paal meteen diep haar warme mond in glijden. Ze nam hem heel diep in haar keel en kreunde ondertussen van plezier. De deur van de slaapkamer stond open en in de spiegel van de kledingkast kon ik haar sexy kontje op en neer zien bewegen terwijl ze me heerlijk pijpte. Ik kon niet wachten om haar zo lekker in haar kutje te neuken en die billen als uitzicht te hebben.

Ineens bedacht ik me dat ik al geen jaren meer condooms in huis had. “Heb jij wat bij je?” vroeg ik aan Anniek. Ze liet mijn lul even uit haar mond glijden. “Bedoel je… oh shit.” Nee dus. “Dan moeten we het neuken maar voor een ander keertje bewaren zei ze” terwijl ze haar schouders ophaalde. De volgende keer… daar kon ik vrede mee hebben. Alsof het voor haar niet zoveel uitmaakte begon ze me meteen weer te pijpen. En eigenlijk moesten we inmiddels ook wel op gaan schieten, wat als Dorien zo weer thuis kwam?

“Wacht” zei ik. “Ik wil jou eerst lekker klaar likken.” Dat hoefde ik niet nogmaals te vragen. Ze ging op het bed liggen met het kussen in haar rug en spreidde verwachtingsvol haar slanke dijen. Ik dook er meteen tussen met mijn hoofd en kon haar kutje nu nog lekkerder likken dan zojuist. Het duurde niet lang voor ze begon te hijgen en haar kutje hard terug duwde tegen mijn tong. Ik voelde haar lekker klaarkomen. Een echt orgasme, dus geen fake gekrijs maar alleen maar genietend hijgen en een kutje wat ik met elke golf van genot op mijn tong voelde samentrekken.

Meteen toen ze was klaargekomen kwam ze weer overeind. “Snel nu” zei ze en ik trok mijn lul af terwijl ze mijn ballen in haar mond stopte en er heerlijk op sabbelde. “Ja ik kom” zei ik en zo spoot ik mijn zaad over haar borsten. Snel doken we de badkamer in om ons op te frissen.

Toen we net weer vijf minuten op de bank zaten kwam Dorien weer thuis. Ze zag ons zitten, te doen alsof we niks gedaan hadden, knikte goedkeurend en verdween lachend de keuken in met het eten wat ze had opgehaald. Het appje van haar werk, zo bleek later, was verzonnen. En inmiddels hebben mijn vrouw en ik, zoals je wel kon verwachten, officieel een open relatie. Bijna elke week spreek ik met Anniek af, heeft ook mijn vrouw verschillende minnaars en wens ik af en toe dat we dit al veel eerder gedaan hadden.

Tags:

Seksverhalen
Logo