Sexchat met een klant

Aanbiedingen score+6
Aanbiedingen score+6

Het was mijn laatste dag op mijn werk. Al een paar jaar zat ik dagelijks op de klantenservice van een grote verzekeraar. Maar na 3 jaar alles gegeven te hebben werd ik er nu alsnog zonder pardon uitgegooid. Geen contract, je bent te duur, tabee.

Ziedend was ik. Vooral omdat ik zo mijn best had gedaan voor ze. En dus had ik er geen zin meer in, die laatste dag. En ik besloot dus op een bijzonder zoete manier wraak te nemen. Die dag probeerde ik met elke man die ik aan de lijn kreeg een sexchat te hebben. Toch duurde het een paar uur voor ik eindelijk iemand had gevonden die niet alleen zelf het opzetje maakt,e maar daarna ook in ging op mijn geile reactie.

Sexchatten

“Wat heb je aan?” vroeg ik hem na de standaard controlevragen over postcode en leeftijd.

“Wil je het echt weten? Niets.”. Hij grinnikte.

“Spannend” zei ik. “Heb je speciaal voor mij je kleren uit gedaan?”.

“Om eerlijk te zijn niet. Ik hou ervan naakt rond te lopen als ik alleen thuis ben.”

“En wat doe je dan? Speel je dan lekker met jezelf?”.

“Soms wel.” zei hij en zweeg toen.

“Geil” zei ik zachtjes. “Heb je zin om nu samen te spelen?”.

“Is dit een grapje?” vroeg hij na een tijdje.

“Nee, ik zweer het” zei ik. “Dit is mijn laatste dag en ik wil een leuke herinnering overhouden. Dus toe, doe lekker met me mee.”

“Goed” zei hij. En met een zachtere stem “Geil”.

“Ik ga naar de WC” zei ik. “Als het goed is heeft mijn headset daar nog bereik. En anders bel ik je zo terug.

“Goed” zei hij.

Ik liep snel naar de WC’s. Daar aangekomen vroeg ik hem. “Kun je me nog horen?” Ik was opgelucht toen ik hem luid en duidelijk “Ja” hoorde zeggen. Ik deed dus snel de deur op slot. “OK” zei ik “Ik ben nu alleen.” Ik deed mijn rokje omlaag, evenals mijn slipje en deed de WC-bril omlaag zodat ik erop kon gaan zitten.

“Zit je al lekker af te rukken?” vroeg ik hem. “Hmmm ja” antwoordde hij, “En ga jij je kutje lekker voor me vingeren?” Daar was ik al mee begonnen inmiddels en ik vertelde hem precies wat ik deed. “Ik ga nu met twee vingers over mijn lipjes. Ik steek ze nu in mijn kutje. Oh ik ben zo lekker nat voor je. Ik zou je lekkere dikke lul wel in me willen voelen.”

“Oh ja” zei hij “Dat kutje voelt zo lekker aan mijn lul. Ik trek me zo hard af nu. Wil je dat ik je zo vol spuit met mijn zaad? Ik heb het speciaal een week voor jou opgespaard dus ik spuit je kutje helemaal vol hoor.”

“Oh ja spuit me vol, spuit mijn zeiknatte grotje maar helemaal vol met die dikke pik. Die lekkere dikke pik van je hmmm…”

“Oh ja” hoorde ik hem in de verte kreunen, “Oh ja ik spuit je nu helemaal vol… Uunnghh.” Ik vingerde nog harder en kwam al heel snel ook lekker hard klaar.

Ik wilde hem nog zeggen dat ik het geil had gevonden maar de verbinding was al verbroken.

Toen ik weer terugkwam op mijn werkplek stond daar mijn leidinggevende te wachten met ene bos bloemen om afscheid te nemen. “Ik heb er tot het laatste moment van genoten” zei ik tegen hem met een cynische blik en liep toen zonder nog wat te zeggen met de bloemen het kantoor uit.

 

Seksverhalen
Logo