Sex met mijn leraar

Aanbiedingen score+9
Aanbiedingen score+9

Sex met mijn leraar

Het was de laatste lesdag voor de examens van start zouden gaan. Ik zat in de examenklas van het VWO en ik was een paar weken daarvoor net 18 geworden. Ik was nog bleu en had weinig seksuele ervaring. Ik was een keer gevingerd door een jongen uit mijn dorp en… dat was het wel.

Wel was ik verliefd op mijn leraar Engels. Ik fantaseerde in mijn bedje elke keer als ik die dag les van hem had gehad. Ik wreef dan over mijn kutje tot ik klaarkwam en droomde dat hij me een keer zou neuken. In de klas zat ik meestal zwijmelend naar hem te kijken. Soms keek hij terug of vroeg hij me wat en wist ik eigenlijk niet zo goed waar hij het over had gehad.

Aan het eind van die laatste lesdag liet ik per ongeluk mijn spullen vallen nadat de bel was gegaan. De hele klas stroomde leeg en de leraar Engels kwam me helpen om mijn spullen weer in mijn tas te doen. Hij was zo dichtbij dat ik zijn warmte kon voelen en hem bijna kon ruiken. Glimlachend raapten we traag alle spullen op en stopten het weer in mijn tas.

Er was iets onder de tafelpoot gerold, wat hij pakte en toen hij zag wat het was kreeg hij meteen een rood hoofd. Toen zag ik zelf pas wat het was: een tampon. Niet dat ik ongesteld was, maar zoals bijna elke vrouw had ik er altijd wel eentje bij me. Gewoon voor de zekerheid. Ik vond het schattig hoe hij begon te stamelen, want hij voelde zich overduidelijk opgelaten. “Dit zijn toch normale dingen?” vroeg ik hem terwijl ik de tampon van hem afpakte en in mijn tas dropte. “J-j-ja natuurlijk” antwoordde hij.

Ik wist dat hij geen vrouw of vriendin had, iets wat ik altijd moeilijk vond te begrijpen want hij was erg knap. En voor mij als 18-jarige bovendien een echte man. Maar blijkbaar voelde hij zich rond vrouwen toch niet zo comfortabel. Onder mijn tienerlijfje voelde ik de sluimerende vrouw een beetje ontwaken.

Sex op school

Ik raakte zijn arm aan en voelde dat hij gespannen was. In zijn ogen was intense concentratie af te lezen. Stond hij zich nu in te houden? Waarvoor dan? Ik kreeg het idee dat al die blikken die we in de klas hadden uitgewisseld toch meer hadden betekend dan ik dacht. Had hij net zo op mij zitten geilen als ik op hem? Daar had ik ondanks mijn grote fantasie geen enkele rekening mee gehouden. Maar nu ik erover nadacht, hij was ook gewoon een man vol hormonen. Naar ik wist zonder vrouw of vriendin. Misschien droomde hij ’s nachts ook wel van mij?

Ik boog voorover en sloot mijn ogen. Als hij me de klas uit zou trappen zou ik hem toch nooit weer zien. Behalve als ik zou zakken, maar… plotseling voelde ik zijn lippen op de mijne en braken alle vlinders los in mijn buik. Zijn warme lippen op de mijne voelden zowel nieuw en spannend als volkomen natuurlijk. Ik opende als vanzelf mijn lippen en zijn tong drong al bij me naar binnen.

Ineens was hij niet meer te houden en ging het heel snel. Ik voelde zijn armen over mijn hele lichaam. Hij betastte mijn rug, billen en benen. Zijn hand gleed door mijn bilnaad en masseerde ruw mijn anus en mijn kutje door mijn broek heen. De andere hand voelde ik onder mijn truitje glijden en onder mijn beha door in mijn linker tiet knijpen. Ik kreunde zachtjes en ik voelde hoe hij zijn kruis tegen me aan wreef. Zijn dikke lid duwde al verlangend tegen mijn venusheuvel.

Plotseling draaide hij me om, maar niet voordat ik nog even in zijn ogen had kunnen kijken. Ik zag er een blik in die ik nog nooit had gezien bij een man. Later zou ik die blik gaan herkennen als pure lust. Hij leek helemaal van de wereld, alsof hij het nu was die aan het fantaseren was. Maar wat hij deed was de pure werkelijkheid, want hij rukte met ferme bewegingen mijn broek omlaag en boog me voorover over een tafeltje.

Mijn kutje lag al bloot en ik hoorde hem zijn rits omlaag doen. Vrijwel meteen voelde ik zijn warme harde lul tegen mijn kont aan duwen. Hij zoende me klef en nat in mijn nek en duwde ondertussen zijn lul tussen mijn billen door. Hij gleed al mijn kutje in en zo werd ik daar ter plekke echt ontmaagd. En dan nog wel door een man die minstens 20 jaar ouder was…

Hij ramde diep in me en kneep van achter hard in mijn tieten. Ik vond alles heerlijk wat hij met me deed, maar vooral omdat ik mijn fantasie op de valreep toch nog uit zag komen. Later leerde ik bij andere mannen dat hij geen al te beste minnaar was geweest, maar op dat moment had ik nog geen referentiekader. Dus genoot ik er met volle teugen van terwijl ik hem hard in mijn haren hoorde hijgen. Ik kreunde lekker met hem mee, tot aan het moment dat hij nog sneller tekeer ging en toen ingetogen grommend zijn zaad in mijn nauwe kutje spoot.

Nog voor hij weer slap was trok hij zich uit me terug en stamelde “Oh God… wat heb ik gedaan” en “Oh nee, oh nee, oh nee.” Ik duwde mezelf omhoog van het tafeltje en keek toe hoe hij zijn slapper wordende lul besmeurd met zaad weer in zijn broek terug stopte. Zonder me zelfs ook nog maar aan te kijken pakte hij zijn spullen bij elkaar en toen hij de deur door ging hoorde ik hem nog in paniek stotteren dat dit hem vast en zeker zijn baan zou kosten.

Ik keek vanuit het raam toe hoe hij over het schoolplein naar zijn auto strompelde met zijn overhemd nog uit zijn broek. Ik had zojuist blijkbaar voor het eerst kennisgemaakt met de werking die een sexy vrouwenlichaam op een man kan hebben. Ik vond het geweldig.

Tags:

Seksverhalen
Logo