Een vluggertje in het magazijn

Aanbiedingen score+20
Aanbiedingen score+20

Bo liep rustig naar het magazijn en deed alsof dat de gewoonste zaak van de wereld was. Ze had net via de chat een berichtje gehad van Marco en hij stond al tegenover de deur op haar te wachten. Ze keken niet eens naar elkaar, want niemand die immers mocht zien dat ze wat van plan waren. Wat zij twee af en toe stiekem deden achter deze deur moest natuurlijk geheim blijven.

Bo ging eerst naar binnen en keek door het magazijn. Er was niemand, dus deed ze de deur op een kiertje. Na een paar tellen glipte ook Marco naar binnen. Hij beheerde het magazijn en had dus ook de sleutel. Hij draaide van binnen de deur op slot. Zolang ze maar stil genoeg waren zou iedereen die iets uit het magazijn nodig had denken dat Marco net even weg was.

Marco begon haar meteen lekker te zoenen. Dat voelde zalig en haar hele lijf tinteldeervan. Maar Bo verlangde dan ook intens naar hem. Ze had alweer meer dan een week geen seks gehad want thuis kreeg ze het niet meer. Een half jaar geleden was haar man vreemdgegaan met een collega. Het bleek niet eens een eenmalig slippertje te zijn geweest, maar zelfs een heuse affaire. En alhoewel ze na een paar weken ruzie besloten hadden toch samen door te gaan kon ze hem maar moeilijk vergeven. Ze wilde zelfs geen seks meer met hem, nog steeds niet.

In plaats daarvan had ze na een paar weken Marco precies op deze plek besprongen. Het was lust, troost en wraak tegelijk, maar vooral heel erg lekker. Marco had haar zalig geneukt die middag en dat smaakte naar nog veel meer. Sinsdien hadden ze het al heel vaak met elkaar gedaan en nog steeds kon ze er geen genoeg van krijgen. Ook nu weer zoende hij haar zo lekker en betastte hij met zijn grote en sterke handen haar kont zo geil… ze voelde zich weer eens als was in zijn handen.

Hij was het tegenovergestelde van haar man. Een eenvoudig karakter maar wel lief en vooral heel erg mannelijk. Ze droomde stiekem ervan zelfs met hem verder te gaan in plaats van haar man. Ze durfde het alleen nog niet. Misschien, binnenkort. Maar eerst nog lekker genieten van zijn lijf.

Bo trok snel haar kleren uit en Marco ondertussen de zijne. Poedelnaakt stonden ze nu tegenover elkaar en ze voelde zijn harde pik al over haar dij schuren terwijl ze weer lekker begonnen te zoenen. Ze wilde hem graag pijpen. Vaak sloeg ze dat over omdat ze al zo geil was en ze niet veel tijd hadden. Maar nu wilde ze hem oraal verwennen.

Snel ging ze geknield voor hem zitten. Hij hing al groot en zwaar half omhoog. Er zat al een druppeltje voorvocht op zijn lul en dat likte ze eraf. Het smaakte zoet zoals ook zijn zaad altijd zo lekker proefde. Toen nam ze zijn lid in haar mond en begon hem in een ferm tempo te pijpen. Zo stilletjes mogelijk natuurlijk, maar juist dat maakte het voor hem zo geil. Ze zag hem genietend toekijken. Al snel groeide hij tot zijn bekende grote formaat. Hij was veel groter dan die van haar eigen man en daardoor genoot ze nog meer van hem. Ze dacht vaak aan haar eigen man als ze Marco pijpte. Het voelde goed voor haar om zich zijn woede voor te stellen mocht hij hier ooit achter komen…

Ze keek naar Marco. Zijn lippen vormde in stilte een paar woorden. “Ik wil je lekker neuken”. Ze kwam dus weer snel omhoog en leunde voorover op zijn bureautje. Ze pronkte met haar billen omdat ze wist hoezeer hij verzot was op haar kont. Ze waren zeker niet klein, maar wel lekker rond en strak. Precies goed, had hij al zo vaak gezegd. Hij ging achter haar staan en zoende haar rug en nek. Ze draaide haar hoofd zodat ze konden tongen en toen voelde ze zijn heerlijke lul al bij haar binnen dringen.

Dit was altijd het moeilijkste voor Bo. Want hoe moet je als hitsige vrouw muisstil blijven als je zo lekker van achteren wordt geneukt? Ze legde altijd instinctief een hand voor haar eigen mond. Ook zodat ze maar zou onthouden dat ze stil moest blijven, hoe lekker het ook nog werd. Toch kon ze niet voorkomen dat haar ademhaling steeds heviger en luider werd. En zelfs een klein kreuntje ontsnapte soms alsnog aan haar lippen naarmate zijn stoten intenser werden. Ze hoopte maar dat er niemand aan de deur stond te luisteren. Wat overheerste was het intens geile geluid van zijn lul die soppend in en uit haar kletsnatte kutje bewoog.

Ze maakte haar rug hol en stoote haar kontje lekker ver naar achteren om zijn lul al halverwege te ontmoeten. Hij had zijn beide handen op haar tieten en kneep hard in haar stijve tepels. Hij hield geen moment in maar bleef voluit in haar soppende kutje stoten. Het zou niet lang meer duren nu want veel tijd had Bo niet nodig als ze zo geil was. Ze voelde haar orgasme al opkomen en bleef met ingehouden adem wachten tot hij haar vol zou spuiten.

Toen ze zijn pik in zich voelde verstrakken kwam ze zelf ook klaar. Het orgasme verslond haar in stilte terwijl ze de hard hijgende Marco zijn zaad in haar kutje voelde spuiten. Langzaam kwam hij tot rust en ze bleven een kleine minuut in elkaar verstrengeld staan om weer op adem te komen. Toen trokken ze snel hun kleren weer aan. Bo zoende hem op zijn wang en sloop toen snel het magazijn weer uit. Ze kon nu alweer niet wachten tot de volgende keer…

Seksverhalen
Logo