Rijpe Carla geneukt door neukmachine

Aanbiedingen score+7
Aanbiedingen score+7

Hallo allemaal! Mijn naam is Hans. Ik ben een man van 54 en ik ben getrouwd met Carla. Ze is alweer 28 jaar mijn steun en toeverlaat. We hebben een fijne relatie, altijd al gehad en samen twee hele leuke kinderen grootgebracht.

Een half jaar geleden ging onze jongste het huis uit en waren we weer elke dag samen, zoals vanouds. Dat was wel even wennen, maar ook wel weer erg prettig. Ik ben diezelfde week nog naar de bouwmarkt gegaan en heb wat dingen op internet besteld. Daarna ben ik in mijn hobbyhoek in de schuur aan het werk gegaan. Ik liep namelijk al een hele tijd met een idee rond en eindelijk was de kust veilig genoeg om er mee aan de slag te gaan. Ik wilde namelijk een neukmachine maken voor mijn vrouw.

De neukmachine

Het zit zo. Hoewel we een geweldig liefdevolle relatie hebben samen heb ik wel altijd moeite gehad mijn vrouw in bed te bevredigen. Ik ben niet erg groot geschapen en ik heb ook nog eens weinig uithoudingsvermogen. Ik heb al van alles geprobeerd, maar weinig hielp om het langer vol te houden. En dan nog had ik nog steeds niet het formaat waarmee je een vrouw echt kan verzadigen. Daarom richtte ons seksleven zich al snel op hoofdzakelijk pijpen, beffen, vingeren en regelmatig een nieuw seksspeeltje.

Een grote dildo wond niet alleen mijn vrouw erg op, maar ook mijzelf. Haar sexy kutje lekker ver opgerekt zien worden was een eindeloos fascinerend en opwindend schouwspel. Bovendien hield zo’n speeltje het eindeloos vol, zonder slap te worden of klaar te komen. Af en toe kwam daarom ter sprake hoe geil het zou zijn om die aan een machine vast te kunnen maken, zodat ik mijn handen vrij zou hebben om haar nog meer te verwennen. Maar zoiets verberg je natuurlijk nogal lastig, niet zo handig als je altijd nieuwsgierige kinderen in huis hebt!

Nu stond ik dus na maanden fantaseren, plannen en ontwerpen eindelijk met alle benodigde onderdelen voor een neukmachine in de schuur. Ik haalde uit de la onder het werkblad mijn mapje met verschillende ontwerpen te voorschijn. Die had ik in verloop van tijd verzameld op internet. Helemaal bovenop lag het ontwerp waarvoor ik had gekozen, het was niet al te moeilijk om te maken. Ik had er alle onderdelen nu voor en de rest kon ik zelf fabriceren.

De weken daarop was ik regelmatig alleen aan het werk in de schuur. Carla vroeg me regelmatig waar ik al die tijd mee bezig was. “Een verrassing” zei ik dan alleen maar, wat met elke dag dat ik langer aan het werk was de nieuwsgierigheid van mijn vrouw alleen maar deed toenemen.

Het bouwen van de machine kostte me twee weken. Op een zaterdagochtend was hij eindelijk zo ver dat ik hem uit kon testen. Vol verwachting deed ik het stekker in het stopcontact en pakte ik de afstandsbediening. Ik zette de schakelaar om en meteen kwam de stang gestaag in beweging. Ik had niet bespaard op de onderdelen en zoals beloofd was de machien vrijwel geruisloos. Ook toen ik het tempo steeds verder opvoerde nam het geluidsniveau amper toe. Ik verheugde me er nu al op om de machine te gaan gebruiken, en dan alleen maar een zacht soppend geluid te horen terwijl het speeltje in rap tempo in en uit het natte kutje van mijn vrouw gleed, in combinatie met haar genotsvolle gehijg en gekreun. Ik kreeg al een stijve terwijl ik eraan dacht.

Die avond had Carla even bij een vriendin afgesproken. Dat gaf mij de kans de machine ongemerkt naar de slaapkamer te verhuizen. Toen ze om een uurtje of acht weer thuis was zat ik achteloos op de bank van een glaasje wijn te nippen. Ik schonk er ook meteen eentje in voor mijn vrouw. Ik vertelde haar dat vandaag de dag was dat ze eindelijk zou weten wat de verrassing was. Ze sprong een stukje op van de bank van enthousiasme. “Wat denk je dat het is?” vroeg ik haar. “Ik hoop ergens op” zei ze, “maar ik zeg nog niks want wie weet heb ik het fout.” Dus nam ik haar maar gewoon mee naar de slaapkamer.

“Wauw” zei ze toen ze de neukmachine zag staan. “Ja, als dit is wat ik denk dat het is, dan is het precies waar ik op hoopte.” Dus pakte ik uit de kast een van de speeltjes die ik die week had besteld. Het was een dildo van gemiddeld formaat met een zwarte kleur en een zuignap. Ik keek naar mijn vrouw, ze stond al opgewonden heen en weer te draaien. Dat deed ze altijd wanneer ze stond te popelen om iets te gaan doen dus dat mijn verrassing op een goed onthaal mocht rekenen was nu wel duidelijk. Om dat te benadrukken stapte ze op me af en gaf me een grote zoen op mijn lippen. “Let’s do it” zei ze.

Spontaan begon ze al haar kleren uit te trekken. Ze had zich nog nooit voor haar lichaam gegeneerd en ik vond haar ook gewoon nog altijd om op te vreten. Natuurlijk, er was hier en daar af en toe een nieuw rimpeltje verschenen, en de zwaartekracht begon ook op sommige plekken zijn tol te eisen, maar ze was slank, verrassend strak en gewoon enorm sexy. Voor een vrouw van 52 jaar, dat klinkt zo oneerbiedig, maar uiteindelijk was het wel zo.

Carla nam de dildo uit mijn handen en likte aan de zuignap waarna ze hem met een ferme plop op de neukmachine deed. Ik deed hem in het stopcontact en gaf de afstandsbediening aan haar. “Probeer hem maar uit” zei ik en meteen zette ze hem aan. Het gevaarte sloeg gehoorzaam aan en meteen begon de stang weer in een rustig tempo heen en weer te bewegen, de dildo vastberaden voor zich uit stuwend. Carla ging er op handen en knieen op het bed voor zitten en bracht haar mond steeds een stukje verder naar voren, totdat de glanzende eikel van de dildo haar lippen aanraakte. Ze liet hem met haar ogen dicht zachtjes kreunend steeds dieper haar mond neuken. Ik kreeg er onmiddellijk een keiharde lul van. Mijn sexy slanke vrouw helemaal naakt en reeds ongetemd geil een machine te zien bevredigen, het was alles waar ik al die jaren al van had gedroomd. En nu kwam die droom eindelijk uit.

Ik liep naar het bed en begon haar rug te aaien, masseerde haar billen en voelde aan haar kutje. Zoals te verwachten viel was ze al kletsnat. Ze bleef braaf de dildo pijpen terwijl ik haar van achteren aan het vingeren sloeg. Eerst met een enkele vinger, toen met twee en tot slotte met drie. Ze begon te hijgen en heen en weer te wiegen met haar billen, maar liet de dildo in haar mond geen moment gaan. Totdat ze zich omdraaide. “Doe je kleren uit” zei ze tegen me en ik deed meteen wat ze vroeg. Binnen een paar tellen stond ik weer naakt voor haar, maar ze zei “Kijk maar hoe hij me gaat pakken nu.” Ze had haar billen al voor de machine geparkeerd en wachtte op mij. Ik ging bij haar kontje op het bed zitten. Toen bewoog ze stukje bij beetje naar achteren, tot de dildo tegen haar huid begon aan te stoten. Nog een stukje naar links en toen nog wat omlaag en ja hoor, het topje van de zwarte dildo stootte nu telkens een klein stukje tussen haar glimmende schaamlipjes door.

“Ungh” kreunde ze zachtjes en bewoog steeds verder naar achteren. De dildo gleed al snel helemaal in haar kutje. Met elke trage slag kwamen de nepballen van het ding nu tegen haar klitje aan. “Oh ja” murmelde ze “Lekker zo”. Ze pakte de afstandsbediening en vroeg “Kan hij ook wat sneller?” Ik liet haar het knopje zien waarmee je hem traploos in snelheid kon veranderen. Dat draaide ze in de minuten die volgden steeds verder open, waarbij de dildo ogenblikkelijk sneller in en uit haar natte poes gleed.

Mijn fantasie bij de eerste test kwam nu helemaal uit. Ik kon mijn geluk niet op. Ik keek toe hoe de dildo nu met duizelingwekkende snelheid in haar kutje ramde, daarbij een heerlijk geil soppend geluid makend. Carla kreunde nu luid, bijna onafgebroken. En de machine zelf maakte amper geluid, het zachte gezoem leidde niet af en zorgde eigenlijk alleen maar voor nog meer opwinding. De mechanische bruut die haar net zo lang zou kunnen neuken als mijn vrouw nodig had deed zijn werk gehoorzaam.

Het schuifje stond nu helemaal op en dat was te horen ook. Carla zuchtte, kreunde, steunde en kirde dat het een lieve lust was. Ik hoopte dat ze zo klaar zou kunnen komen, maar wellicht had ze deze eerste keer toch wel wat hulp nodig. Dus ging ik weer naast haar zitten en legde mijn ene hand onder haar buik langs op haar kutje, zodat ik haar clitoris kon aaien en masseren. Dat werd begroet met nog luider gekir en een “Nnnnjjaaaaa” van mijn vrouw. Dus likte ik ook even aan de wijsvinger van mijn andere hand en liet die tussen haar billen glijden. Daarmee begon ik haar kontgaatje aaien en met het eerste vingerkootje te vingeren.

Ze hield het al snel niet meer uit. De neukmachine neukte haar nu binnen wat minder dan een minuut leek te duren heerlijk hard klaar. Ze gromde diep, een geluid wat ik haar nog nooit had horen maken. Haar hele lijfje schokte van het geweldig harde klaarkomen, dit had ik nog nooit meegemaakt. Een kort gevoel van teleurstelling dat ik haar dat niet kon geven maakte al snel plaats voor trots dat ik dat op deze manier toch nog had kunnen doen. En Carla, die was alleen maar intens bevredigd. Ze liet de dildo met het draaiknopje steeds langzamer gaan en zette hem toen helemaal stil. Daarna zakte ze op bed in elkaar en trok me naar zich toe. Ze zoende me in mijn hals, op mijn mond, op mijn voorhoofd en weer terug. “Oh schatje” fluisterde “Wat een heerlijke verrassing was dat.” Toen ze weer wat was bijgekomen vroeg ze me om mijn stijve pik. Ze pijpte me en ik kwam meteen klaar van alle opwinding. Gelukzalig slikte ze al mijn zaad weg.

De afgelopen weken hebben we onze neukmachine bijna elke dag wel uitgeprobeerd. We hebben bijna alles wat we konden verzinnen al gedaan. Sommige dingen wel, andere weer niet voor herhaling vatbaar. Grote successen waren bijvoorbeeld Carla die van achteren hard geneukt werd door een middelmaatje dildo, terwijl ik voor haar zat en ze mijn pikje helemaal in haar mond hield, net zolang tot we tegelijk klaarkwamen. Het gevoel van mijn zaad diep in haar mondje te spuiten, terwijl ik haar klaar geneukt voelde worden door de machine… ik zal het nooit vergeten en is voor eindeloze herhaling vatbaar.

Maar ook de keer dat we de bestelde anaal plug op de neukmachine deden en ik toekeek hoe ze heel traag door het ding in haar kontje werd genomen zal ik ook nooit vergeten. Of bijvoorbeeld de volgende avond, toen de machine haar ferm met de grootste dildo in haar kutje nam en ik op het eind mijn eigen pik in haar kontje stopte. Ze kwam toen zo heftig klaar dat ik pardoes al na een paar tellen haar kontje vol spoot. Mijn zaad droop uit haar strakke anus en over de dildo, die het zonder te morren in haar nog pulserende poesje begon te duwen.

Kortom, de neukmachine is een groot succes. Voor het eerst in lange tijd heb ik niet alleen het gevoel dat we een geweldige relatie hebben, maar ook weer een fantastische seksleven!

      Seksverhalen
      Logo