Joy is een altijd geile tiener

Aanbiedingen score+3
Aanbiedingen score+3

Zeg, ken jij Joy? Nee? Wat jammer! Laat ik je namelijk eens wat over haar vertellen. Ze is 18 jaar, heeft blonde haren tot op haar schouders en blauwe ogen waar je de onschuld in af kunt lezen. Ze is nog nooit geneukt en heeft zelfs nog nooit een jongen aan haar kleine tietjes laten zitten. Ze wil zichzelf bewaren voor die ene speciale man waarmee ze oud wil worden. Maar jeetje, wat is dat soms moeilijk, want wat zijn er toch veel verleidingen in deze wereld! Er zijn heel veel lekkere jongens waar ze kriebels van in haar kutje krijgt en het wordt met elke dag die verstrijkt moeilijker om die kriebels te negeren.

Als ze zoals altijd lekker geil is wrijft Joy voor ze gaat slapen haar kutje klaar. Meestal doet ze dat op haar oude trouwe knuffelbeer die in haar kast ligt. Ze trekt al haar kleren uit, behalve haar witte slipje, en parkeert dan haar kruisje op zijn snuit zodat de grote zachte neus tegen haar poesje aan duwt. Dan sluit ze haar ogen, fantaseert over hoe ze wordt gelikt of geneukt en begint ze op hem heen en weer te wrijven.

Ik ben een geile tiener

Joy weet inmiddels heel goed hoe ze de beer moet neuken om lekker snel klaar te komen. Ze wrijft met een steeds natter kruisje ruw tegen hem aan zodat zowel haar schaamlipjes als haar klitje tegelijk worden gestimuleerd. Wanneer ze dichtbij komt dan maakt ze haar rug hol en duwt ze nog dieper op haar knuffel, tot ze lekker hard klaarkomt. Dan bergt ze snel de beer weer op in haar kast en valt ze in een diepe slaap.

Soms wordt ze dan midden in de nacht weer wakker, alweer geil of nog steeds. Dan durft ze niet uit bed te stappen om haar knuffelbeer weer te pakken, want de vloer kraakt nogal en ze wil niemand wakker maken. Dus beweegt ze stilletjes haar handen naar haar slipje en trekt dat opzij zodat ze haar kutje kan strelen. Soms vingert ze zichzelf, maar meestal verwent ze alleen haar clitoris. Zachtjes hijgend komt ze dan al snel alweer klaar in haar donkere slaapkamer, dromend van haar eerste keer die misschien nog wel jaren zal gaan duren. Na het orgasme likt ze haar vingers schoon want ze wil niet uit bed hoeven om haar handen te wassen.

Op die manier heeft Joy inmiddels ook haar kontgaatje ontdekt. Al strelend dwaalde ze af en sindsdien ligt ze ook heel vaak met een vinger in haar kontje te duwen terwijl ze haar kutje klaar vingert. Ze maakt de vinger nat met spuug en duwt hem tot aan het tweede kootje naar binnen. Zo neukt ze zichzelf zachtjes anaal. Het is zo nog moeilijker om stil te blijven, want ze komt sindsdien nog harder klaar dan eerst. Als ze klaar is gekomen stopt ze tegelijk de vingers die in haar kutje hebben gewoeld en het vingertje wat in haar kontgaatje zat in haar mond. Ze likt ze dan helemaal schoon zodat niemand de volgende ochtend kan ruiken wat voor stoute dingen ze heeft gedaan die nacht.

Ja, Joy is een hele geile tiener. Wat jammer dat je haar niet kent. Want wie haar weet in te pikken weet zeker dat hij de rest van zijn leven is verzekerd van de lekkerste seks die je maar kunt bedenken…

 

      Seksverhalen
      Logo