Gangbang in de parenclub

Aanbiedingen score+11
Aanbiedingen score+11

Kim was een vrouw van 38 jaar. Ze was single, had geen kinderen en werkte soms wel 50 tot 60 uur per week als zelfstandige. Veel tijd voor leuke dingen had ze daardoor niet, maar eens per maand hield ze standaard een zaterdagmiddag en avond vrij. Dan werd ze opgehaald door haar vriendin Laura, die ze via internet had leren kennen.

Kim en Laura zaten een keer midden in de nacht samen in een erotische chatbox voor mensen met een kinky fantasie. Ze zaten elkaar in het Engels op te geilen door over gangbangs te fantaseren. Tot ze erachter kwamen dat ze beide Nederlands waren en zelfs bij elkaar in de buurt woonden. Toen ze dat door hadden voegden ze elkaar al snel op Skype toe. Het duurde toen nog maar een paar weken voor ze de stap durfden te zetten om een keer samen naar een MILF middag te gaan in een parenclub. Het idee was eindelijk hun al lang gekoesterde fantasie te laten uitkomen, geneukt worden door meerdere mannen tegelijk. Het liefst zoveel mogelijk!

Seks in de parenclub

Ze spraken af dat Kim met haar auto naar Laura zou rijden om dan samen verder te reizen. Kim was bijna te laat, omdat ze die ochtend nog een zakelijk overleg had gehad met een potentiƫle klant. Die kerel was zo lekker en leuk dat ze veel te lang was blijven plakken.

Ze wilden met opzet niet te dicht bij huis naar de parenclub, om zo anoniem mogelijk te blijven. Ze reden dus wel anderhalf uur, tot ze waren aangekomen bij de club van hun keuze. Bij binnenkomst werden ze verwelkomd door de gastvrouw, een aantrekkelijke vrouw van achter in de vijftig. Die maakte ze wegwijs in de club, liet zien waar ze zich om konden kleden en maakte duidelijk dat de eerste mannen over een half uurtje zouden arriveren. Laura vroeg hoeveel het er ongeveer zouden zijn. Het verschilde per dag en week, zei de gastvrouw, maar het waren er meestal tussen de 15 en 20. Veel regelmatige bezoekers, maar ook vaak nieuwe gezichten.

“Willen jullie een maskertje?” vroeg ze. Daar hadden de meiden nog niet over nagedacht. “Dan blijf je onherkenbaar, of zo goed als tenminste. Tenzij jullie bepaalde tatoeages hebben die heel herkenbaar zijn natuurlijk.” Die hadden ze niet en zowel Laura als Kim wilden wel een maskertje. Ze kleedden zich om in hun lingerie en gingen toen aan de bar zitten wachten met een exotische cocktail voor zich. Kim was een beetje zenuwachtig, maar niet zozeer dat ze niet meer durfde. De sfeer was ontspannen en ze voelde zich veilig. Ook door de gespierde barman, die altijd kon ingrijpen als er iets niet ging zoals het hoorde. Dat had de gastvrouw ze beloofd. Zelf zou zij er ook bij blijven.

Zoals beloofd kwamen de eerste mannen nu ook binnen lopen. Sommigen hadden ook een maskertje op, maar de meesten waren gewoon blootshoofds. Ze zagen er heel gewoon uit, geen mannen waar ze in het echt met een boogje omheen zou lopen. Steeds meer kwamen er binnen, iedereen kreeg een drankje en de sfeer was zowel gezellig als opgewonden. Iedereen had er duidelijk zin in en Kim voelde geen spoortje meer van haar eerdere zenuwen. Ze wilde nu snel beginnen en begon met Laura een showtje op te voeren. In het midden van de groep heren begonnen ze wat te dansen op de muziek en elkaar op te geilen met wulpse bewegingen.

De mannen trokken steeds meer kleren uit. Sommigen hielden hun slip aan, maar de meesten gingen gewoon meteen helemaal naakt. Er kwamen al wat piemels omhoog door het opwindende showtje van Kim en Laura, al dan niet geholpen door de mannen zelf. De twee vrouwen namen plaats op de kleine verhoging in het midden van de ruimte en de heren kwamen dichterbij. Zo konden ze die lekkere piemels betasten en Laura begon meteen om beurten twee mannen te pijpen. De ene was heel klein en de andere juist heel groot geschapen. Maar hier was geen concurrentiestrijd en de heren gaven elkaar een high five terwijl ze lachend toekeken hoe Laura ze heerlijk verwende.

Kim nam ook een van de heren in haar mond. Ze voelde dat hij wat zenuwachtig was want hij stond er wat ongemakkelijk bij en hij werd niet zo goed stijf. “Sorry” zei hij na een tijdje “Dit is de eerste keer dat ik dit doe”. “Geeft niks hoor” zei Kim, “voor mij ook”. Hij lachte en voelde zich blijkbaar al wat meer op zijn gemak. En ja hoor, na een paar tellen voelde ze ook zijn lul groter groeien in haar mond. Dankbaar begon ze hem nu lekker diep te pijpen en ze hoorde hoe hij boven haar stond te zuchten en te steunen, zo lekker vond hij het wat ze deed.

Laura wilde al lekker geneukt worden zag Kim, want die ging op haar rug liggen op de verhoging. Een van de twee mannen die ze aan het pijpen was geweest ging nu voor haar zitten. Hij kreeg een condoom aangereikt en deed die om zijn lul, terwijl een andere man zijn plek naast Laura in nam en meteen lekker door haar werd gepijpt. Ze kreunde luid met zijn pik diep in haar keel toen de man tussen haar benen zijn nu veilig ingepakte pik langzaam in haar poesje begon te duwen.

Dat zag er lekker uit zeg, haar vriendin die twee mannen om beurten af zoog en ondertussen lekker diep werd geneukt. De man die haar zo geil aan het nemen was met zijn grote piemel keek haar zwoel genietend aan. Kim zag dat hij helemaal in de zevende hemel was. Hij moest heel wat terughoudenheid aan de dag leggen om niet meteen dat krappe poesje vol te spuiten, zoveel was wel duidelijk.

Zo lekker wilde Kim ook wel worden geneukt. Dus ging ze in standje doggy style zitten, met haar hoofd dicht bij Laura haar kutje zodat ze dat natte spleetje eens goed kon bekijken. Haar billen staken parmantig omhoog en het duurde maar een paar seconden voor een van de andere mannen een condoom om had en bij haar binnen drong. Ze keek om, hij had een masker op, net als zij zelf. Ze kon zijn lul niet meer zien, want die zat al diep in haar kutje, maar zo te voelen was die lekker groot en keihard. En hij begon haar meteen heel diep en in een fors tempo te neuken.

Oh God wat was dit geil. Ze keek weer naar het poesje van Laura wat ook nog steeds zo geil vol werd gestopt. Ze had ineens zin om dat natte kutje te proeven, dus boog ze nog maar naar haar toe en begon Laura haar klitje te likken. Met elke dreun van achteren in haar kutje bewoog Kim haar tong over het opgezwollen knopje, wat Laura korte kirrende geluidjes ontlokte. Ze genoot zichtbaar, hoorbaar en ook voelbaar. Haar hele ranke lijfje lag onder hoogspanning. Ze kon het zelfs amper nog opbrengen om de mannen aan weerszijden te blijven pijpen. Telkens was ze afgeleid door het genot wat ze voelde tussen haar dijen. Dus kwamen de heren maar overeind om ook een condoom te pakken.

Om beurten namen ze nu de dames in hun kutje. De mannen wisselden continu van plek, want ze wilden allemaal dolgraag die twee onverzadigbare spleetjes vol blijven stoppen. Maar de beurten die ze namen werden wel steeds korter, niet zo gek ook met zo’n geil schouwspel en die twee enorm strakke neukgaatjes.

Ze waren nu al meer dan een uur bezig en de meeste heren waren wel klaar om te spuiten. Dus gingen Laura en Kim nu weer naast elkaar op het plateau zitten, met de mannen om zich heen. Die hielden braaf hun lul stijf tot ze aan de beurt waren. Laura masseerde telkens hun ballen terwijl Kim ze af trok en zoog, net zolang totdat ze luid kreunend hun zaad spoten. Het kwam werkelijk overal terecht en tegen de tijd dat de meiden elke man hadden gehad zat het zaad op hun gezicht, tieten, buik en dijen, maar ook om ze heen op de vloer. De uitgeputte mannen applaudisseerden nu voor de dames, waarna iedereen zich terug trok om zich te gaan wassen.

Toen Kim en Laura aan het eind van de dag weer in de auto zaten op weg naar huis waren ze helemaal uitgelaten. Ze waren nog helemaal warm en rozig van alle spanning, opwinding en inspanning. Maar dat was het allemaal waard geweest vonden ze, en ze spraken meteen af de volgende week weer naar een gangbang te gaan.

      Seksverhalen
      Logo