Beoordeling+4

Ik leg mijn handdoekje op het zand en trek mijn kleren uit. Het is nog maar half tien maar het is al wel lekker warm dus ik ga ontspannen liggen en geniet van het uitzicht. Het is zondag dus je zou niet zo snel veel bekijks verwachten op dit tijdstip, maar ik weet dat er al genoeg heren rondlopen in de bosjes, op zoek naar een kinky vrouw als ik.

Na een paar minuten word ik een gedaante gewaar in de bosjes voor me. Die is er inderdaad al vroeg bij. Ik gebaar hem dichterbij te komen. Zonder een woord te wisselen voltrekt zich het vaste scenario. Hij doet zijn broek omlaag en laat zien wat hij in de aanbieding heeft. Dat mag er wezen, hem wil ik wel pijpen.

Ik ga op mijn knieën zitten en neem zijn pik in mijn mond. Ik maseer mijn grote tieten met beide handen terwijl ik zijn inmiddels al keiharde pik steeds dieper mijn mondje in laat glijden. We zeggen nog steeds geen woord, pas als hij bijna klaarkomt meldt hij dat. Zo kan ik op tijd zijn lul beetpakken en hem op mijn tieten richten. Hij stoot zijn heupen naar voren en spuit zijn zaad over mijn borsten. Straal na straal, tot er alleen nog maar wat druppels uitkomen. Die veeg ik af aan mijn tepels. Hij doet zijn broek weer omhoog en loopt terug de bosjes in.

Ik zie de volgende al staan. Hij heeft staan toekijken en ik zie dat hij zijn lul al aan het afsjorren is. Ik gebaar weer en meteen komt hij op me af. Zijn zwembroek schopt hij uit onder het lopen zodat ik hem meteen tussen mijn lippen kan nemen. Mijn tieten zitten nog onder het sperma van de eerste man, wat heerlijk voelt terwijl ik ze weer lekker stevig wrijf en masseer. Zo pijp ik ook de tweede man snel tot orgasme. Ik voel een klopje op mijn schouder als teken en zodra ik zijn lul afruk richting mijn tieten wordt daar de volgende lading heet zaad overheen geknald. Het is nog meer dan bij de eerste man en mijn tieten raken al flink bedekt.

Daar zijn de volgende twee mannen al, ik gebaar ze allebei tegelijk naar me toe. De ene trekt zichzelf af terwijl ik de andere diep pijp. Ze zijn allebei niet heel groot geschapen maar spuiten zeker niet minder dan de vorige man. Terwijl ik de ene klaar laat komen trekt de ander zichzelf ook juist leeg. Inmiddels druipt het zaad al in klodders van mijn tieten en over mijn buik. Het zit ook al in mijn hals en mijn dijen. Nog even en ik ben al helemaal bedekt. Ik voel het nu zelfs al glibberig mijn kruis in druipen en over mijn opgezwollen schaamlippen lopen. Ik doe mijn hand tussen mijn benen en wrijf het zaad uit over mijn klit. Zo begin ik mezelf te aaien en steeds verder op te geilen.

Nu weer een man in zijn eentje. Hij is heel groot geschapen. Ik kan zijn lul amper in mijn mond krijgen en trek dus vooral lekker hard aan zijn pik met mijn ene hand, terwijl ik met de andere nog steeds mijn klitje verwen. Deze kerel houdt het lang vol merk ik. Ik leg beide handen op mijn kutje. Met de ene vinger ik mezelf en met de andere wrijf ik hard over mijn hitsige knopje.
Hij brengt een hand naar beneden en masseert mijn met zaad besmeurde tieten. Normaal heb ik dat liever niet maar ik ben inmiddels zo ver opgezweept dat ik het fijn vindt wat hij doet. Ik neem zijn lul in mijn mond en probeer hem weer in me op te slobberen. Het lukt met moeite, maar met mijn lippen zo ver mogelijk uit elkaar en met mijn mond vol met lul maakt het me nog geiler. Ik rag over mijn klit en kom lekker hard klaar. Mijn gekreun wordt gedempt door die dikke pik in mijn keel.

Als ik helemaal klaar ben gekomen ruk ik hem weer met twee handen af. Hij staat nu ook op klappen. Ik hou mijn handen net onder het randje van zijn eikel en knijp hard het sperma uit zijn lijf. Ik ruk het gewoon uit zijn ballen omhoog. Hijgend en kreunend spuit hij het in dikke stralen over me heen. Het zit nu echt overal. Ik geef hem een zoen op zijn ballen, waardoor zijn glibberige pik nog aan laatste zaadsliert over mijn gezichtje legt. Dan loopt hij weer wankel weg richting de bosjes terwijl hij zijn broek weer omhoog doet.

Ik geniet nog een tijdje van het gevoel en de aanblik van al het sperma op mijn lichaam. Als ik weer genoeg kracht in mijn benen heb ga ik richting het water en spoel ik al het zaad weer van mijn lichaam. Dan droog ik mezelf af en fiets ik weer naar huis. Ik kruip bij mijn man in bed, hij slaapt uit vanochtend. Hij wordt kort wakker en vraagt me “Hoeveel?” Ik antwoord hem “Vijf” zeg ik. “Geil” murmelt hij en valt weer in slaap. Ik weet nu al dat als we zo weer wakker worden ik van hem een geweldige beurt ga krijgen.