Anton gaat anaal met een geile MILF

Aanbiedingen score+7
Aanbiedingen score+7

Anton was alweer een paar jaar weer vrijgezel. Toen zijn vriendin zich eindelijk realiseerde dat Anton echt geen kinderen wilde koos ze het hazenpad. Je kunt als vrouw niet altijd een man veranderen. Sindsdien woonde Anton weer alleen in zijn kleine dijkwoning aan de IJssel.

Overburen had hij niet, want alle huizen stonden hier op een rijtje met hun rug naar de rivier toe. Er woonde een jong gezin links van hem. Aan de rechterkant was onlangs een nieuwe bewoonster gekomen. Wat Anton van haar had gezien zag er zeker niet onaardig uit, maar hij wilde zich niet aan haar opdringen. De mensen zijn hier meer op zichzelf dan je wellicht als buitenstaander van die dijkbewoners zou verwachten.

Na een week belde ze ineens bij hem aan. “Hoi ik ben Fleur” zei ze en stak haar hand uit. “Anton” zei hij en schudde haar de hand. “Ik ben de nieuwe buurvrouw maar dat had je denk ik al begrepen” zei ze. Anton knikte en nodigde haar binnen uit.

Terwijl Fleur op de bank met een kopje koffie in haar handen vertelde over haar verhuizing kon Anton haar eens goed bekijken. Hij schatte dat ze achterin de dertig moest zijn. Ze had blond haar en groene ogen waar een intelligente blik in lag. Hij voelde zich enorm tot haar aangetrokken, ook omdat ze zo honderduit aan het vertellen was alsof ze zich al meteen helemaal thuisvoelde. Hij bestudeerde haar in een strakke jeans gehulde slanke lichaam. Van wat hij net had gezien had ze nog een lekkere ronde kont ook. Anton was gek op ronde konten.

Ze vroeg hem naar de buurt en naar zijn eigen verleden. Ze luisterde geïnteresseerd terwijl hij haar uit de doeken deed hoe de buurt ongeveer in elkaar stak. Zonder dat ze het door hadden was er zomaar anderhalf uur verstreken. “Oh gossie” zei Fleur, “Is het alweer zo laat? Ik moet nog even boodschappen doen.” Ze stond op en schudde hem de hand. “Leuk om kennis te maken Anton. Kom je als ik op orde ben eens bij mij op bezoek?” Dat aanbod nam hij natuurlijk graag aan.

Enkele weken verstreken waarbij ze elkaar alleen kort groetten, maar op een dag vroeg Fleur of hij zin had die avond een bakje koffie te komen doen. Ze was eindelijk klaar met schilderen en inrichten. Dat wilde hij vast wel komen bekijken toch? Anton knikte enthousiast en sprak af om om 19:00 bij haar op de stoep te staan.

Ze deed de deur open in dezelfde strakke jeans die ze de vorige keer aan had gehad. Toen ze zich sierlijk omdraaide om hem voor te gaan naar de woonkamer wiegde ze haar heupen verleidelijk heen en weer. Tja, zo kan ze er natuurlijk altijd bij lopen, dacht Anton. Of ze loopt me hier met opzet een stijve te bezorgen. Hij had al zo lang geen sex meer gehad dat hij zijn lul voelde opzwellen terwijl hij achter haar heerlijke billen aan liep.
Ook dit keer vloog de tijd om, maar Fleur maakte geen moment aanstalten om een punt achter de avond te zetten. Ze dronken koffie, toen een biertje voor Anton en wijn voor Fleur. De gesprekken werden steeds openhartiger en de onderwerpen steeds ondeugender. Tot Fleur eruit floepte dat ze al veel te lang weer alleenstaand was. “En ik ben geen persoon voor onenightstands snap je?” voegde ze eraan toen. Anton wist precies wat ze bedoelde, want vluchtige sex had hij zelf ook nooit wat aan gevonden. Hij wilde met een vrouw op ontdekkingstocht kunnen.

Ineens stond Fleur op en ruimde de glazen op. Toen ze weer terug kwam uit de keuken maakte Anton aanstalten om weer naar zijn eigen huis te gaan. “Ga je weg?” vroeg Fleur. “Ik heb je nog niet eens mijn huis laten zien. Kom, dan krijg je een rondleiding.” Ze nam hem kort mee door de bijkeuken naar de keuken en liep toen meteen naar boven. Daar wees ze in het midden van de overloop om zich heen. “Badkamer, kleine slaapkamer, berging, zolder” zei ze. “En dat daar is de master bedroom… en als jij dat ook wel wil gaan we die nu uitgebreid inwijden!”

Diep in zijn hart wist Anton allang wat ze van hem wilde. Maar hij durfde er niet op te hopen, want hij zou zichzelf nooit als expert in de vrouwelijke psychologie durven noemen. Hij was al de hele tijd bang geweest dat hij haar signalen verkeerde interpreteerde, maar deze opmerking was zelfs voor hem helemaal duidelijk. Daarom liep hij ook nu weer meteen gebiologeerd achter haar de uitbundig swingende heupen aan.

Fleur ging op het bed zitten en trok hem aan zijn broekriem naar zich toe. “Anton” zei ze op ineens serieuze toon. Ze keek hem recht in zijn ogen. “Je moet goed begrijpen dat ik geen gewone relatie meer zoek. Een gezin stichten is niets voor mij. Maar ik vind jou een onwijs lekker ding en wie weet hoeveel plezier we wel niet kunnen hebben samen. Maar niet meer dan dat, oke?” Anton knikte, dat wilde hij ook. “En dan nog wat” ging Fleur verder, “Ik wil er eindelijk echt helemaal op los experimenteren. Ik ben altijd een braaf muurbloempje geweest. Dus als jij ook je diepste wensen uit wilt laten komen, laten we dan vanavond meteen beginnen.”. Weer knikte Anton en wachtte op wat er komen zou. Hij wist niet waar hij het zoeken moest toen ze zei: “Heb je al eens een vrouw anaal geneukt Anton?”.

Blij verrast keek Anton naar Fleur. Nee, dat had hij nog nooit gedaan. Maar wat wilde hij het graag eens doen! Zijn ex wilde er niks van weten. Die werd al panisch als hij zelfs maar haar kontje likte of een beetje aaide met een vinger. Anaal neuken was dus nooit een optie geweest. Maar ook met andere vrouwen waarmee Anton was geweest was anale sex er nooit van gekomen. Dit was dus zijn kans die lang gekoetserde wens eindelijk uit te laten komen en die kans liet hij zich niet ontnemen!

Fleur stond op van het bed en maakte de riem van Anton los. Ze trok hem helemaal uit zijn broek waardoor ze die zo van zijn heupen kon doen glijden. Ze aaide over zijn kruis en begon hem te zoenen. Al snel zwol zijn pik op door haar strelingen. Hij legde zijn beide handen op haar billen en zijn lul drukte tegen haar warme onderbuik. Snel trokken ze allebei hun kleren uit en vielen achterover op het bed. Anton lag op zijn rug terwijl Fleur zijn lul met haar tong begon te verwennen. Anton liet zijn handen over haar lichaam gaan. Hij kneedde haar borsten en grote ronde kont. Met zijn pik diep in haar keel begon Fleur spontaan te kreunen. Ze gebaarde hem op te staan en ging toen zelf op het bed liggen. Ze lag op haar buik, haar ronde billen parmantig in de lucht gestoken.

“Meteen in mijn kontje” zei Fleur en Anton kroop dus bovenop haar. Hij deed wat spuug op zijn eikel en duwde die tegen haar sterretje. Heel traag duwde hij het strakke gaatje open en centimeter voor centimeter kroop zijn lans in haar ontzettend strakke anus. Hij begon te kreunen van het gelukzalige gevoel dat haar krappe holletje hem bezorgde. Voorzichtig wude hij steeds verder bij haar naar binnen, tot zijn lul bijna helemaal in haar kontgaatje was verdwenen. “Oh ja zoooo diep” kreunde Fleur. Ze had haar hand onder haar venusheuvel gelegd zodat ze haar klitje kon bewerken met haar vingers. Anton voelde hoe haar anus zich herhaaldelijk aanspande en weer ontspande. Hij hield zijn pik diep in haar kontje zodat ze hem kon melken met haar pulserende spiertjes.
“Hmmm ja ga me nu maar lekker neuken” zuchtte Fleur toen Anton zachtjes heen en weer begon te bewegen. Hij vroeg zich af hoe lang hij dat zol zou kunnen houden. Hij kon zich namelijk nauwelijks bedwingen! Geen wonder met het magistrale uitzicht op haar sexy billen, haar zachte gehijg en gekreun en vooral natuurlijk het intense gevoel van zijn lul diep in haar hete poepgaatje… Het bezorgde hem nu al rillingen over zijn hele lijf. En dan te bedenken dat het sowieso al meer dan 4 jaar geleden was dat hij voor het laatst had geneukt. Wat een heerlijk einde aan die lange periode droogstand om deze sexy en botergeile MILF zo lekker anaal te nemen.

“Wacht” zei Fleur ineens. Anton trok zich terug uit haar kontje. Ze ging op handen en knieen voor hem zitten. “Zo lekker op zijn hondjes” fluisterde Fleur met omfloersde blik naar hem om kijkend. Ze stootte uitnodigend als een krolse kat haar kontje omhoog en maakt een holle rug. “Lekker diep en hard” fluisterde ze er nog achteraan. Anton pakte dus zijn keiharde lul bij de basis beet, ging achter haar zitten en duwde hem weer diep in haar sterretje. Ze ontmoette de stoten van zijn heupen meteen met haar eigen heupen. Diep en hard ploegde hij nu in haar reetje en Anton moest zijn ogen dichtdoen om niet meteen al haar anus vol te blaffen met zijn zaad.

“Wat ga je zo lekker doen?” kreunde Fleur terwijl ze alweer bezig was haar klitje af te raggen. “Ga je me zo lekker volspuiten?” Anton kon alleen nog maar met zijn hoofd knikken, wat Fleur niet kon zien maar wie zwijgt stemt nog altijd toe tenslotte. Ze wreef steeds harder over haar klit en kreunde luid toen het orgasme door haar ranke loichaam begon te daveren. “Oh ja nuuuu” smeekte ze en ramde haar ronde kont hard tegen zijn middel aan met elke keer dat Anton zijn lul diep in haar stootte. Hij voelde de orgastische pulsen nu ook door haar kontje trekken en dat was meer dan hij nog aan kon. Hij pakte haar bij haar heupen, ramde zichzelf voor een laatste keer in haar strakke anale grotje en leegde schreeuwend zijn zak diep in haar ronde reetje.

      Seksverhalen
      Logo