Katja in haar kutje gevingerd

Aanbiedingen score+10
Aanbiedingen score+10

Katja en Simone zijn al jarenlang goede vriendinnen. Ze hebben nu ze allebei een vriendje hebben wel wat minder tijd voor elkaar, maar toch spreken ze nog regelmatig met elkaar af. Dit weekend gaan hun vriendjes naar een festival in Limburg en dus hebben de meiden ineens alle tijd voor elkaar. Ze spreken af om weer eens een ouderwetse slumber party te houden, zoals ze ook af en toe deden toen ze nog tieners waren.

Het is half 7 op vrijdagavond als Simone bij Katja voor de deur staat. Ze bestellen een grote pizza en eten die op voor de televisie, elk met een groot glas wijn erbij. Ze hebben een echte klassieker gehuurd bij on-demand: Dirty Dancing. Die hebben ze vroeger wel tig keer bekeken en droomden dan altijd hardop over de fantastische vriendjes die ze zelf zouden gaan krijgen. Na nog een fles wijn en meer chocoladeijs dan goed is voor de lijn liggen ze uit te buiken op het bed van Katja.

“Waar slaap ik eigenlijk” vraagt Simone. “Gewoon zoals vroeger bij mij in bed hoor” zegt Katja. “Dat is toch prima, of wordt je vriendje anders jaloers?” voegt ze er spottend aan toe. “Die zou het juist wel spannend vinden denk ik” zegt Simone, “Hij zegt best wel vaak dat hij me wel eens met een andere meid zou willen zien.”

Een half uurtje later liggen ze naast elkaar in bed, nog steeds honderduit te kletsen. “Jij babbelt nog net zo graag als toen we in de brugklas zaten he?” concludeert Katja na een tijdje. “Ja dat klopt wel” antwoordt die. “Maar ben jij ook nog net zo kietelig?” Meteen gaat ze onder de lakens op zoek naar de buik van Katja en kietelt haar waar ze maar kan. Hinnikend van het lachen kronkelt Katja door het bed om aan haar handen te ontsnappen. “Genade genade!” roept ze en Simone trekt met tegenzin eindelijk haar handen weg.

Ze liggen nog wat op adem te komen als Katja plotsklaps vraagt “Heb je het nooit willen weten dan, hoe het is met een andere vrouw?”. Simone zwijgt en denkt na. “Stiekem wel ja” zegt ze na een tijdje. “Als we het nou beloven niet aan onze vriendjes te vertellen…” begint ze en maakt de zin niet af. Ze zwijgen nog een tijdje, maar dan laat Simone wederom haar handen onder de lakens dwalen. Nu stribbelt Katja niet tegen maar kruipt juist een stukje naar haar vriendinnetje toe.

Simone begint meteen het kutje van Katja te aaien en voelt dat ze al lekker nat is. Ze laat plagend haar vinger tussen haar lipjes door glijden en steekt dan een vinger in haar gleufje. Die beweegt ze zachtjes heen en weer wat geile kreuntjes ontlokt aan Katja. Die ligt met haar dijen wijd uit elkaar te genieten van de tedere aanrakingen van haar beste vriendinnetje. Dan laat Simone ook een tweede vinger in het natte grote glijden en begint haar lekker diep te vingeren. “Oh ja, oh ja” kreunt Katja zachtjes en knijpt in haar eigen tepeltjes.

Simone haalt haar vingers terug en duikt onder de lakens. Ze wil dat sexy gleufje van haar vriendinnetje ook wel even van dichtbij bewonderen. Ze heeft kleine schaamlipjes die vrijwel niet uitpuilen, precies wat Simone zo opwindend vindt. Zachtjes begint ze die lipjes te likken, ze gaat helemaal met haar tong omhoog en omlaag. Dat smaak zalig, heel lekker zoet. Ze heeft nog nooit een andere vrouw gelikt maar ze vindt het meteen heerlijk om te doen. En Katja vindt het ook lekker, dat kan ze ook onder het dekbed verscholen heel goed horen. Ze kreunt nog luider dan zonet.
Simone gaat met haar tong op zoek naar Katja haar clitoris. Ze vindt het opgezwollen knopje al snel en kroelt er speels met haar tong overheen. Katja heeft het al niet meer, ze ligt helemaal te kronkelen. Dus schuift Simone ook haar vingers weer in het natte kutje, wat door Katja wordt verwelkomt met een langgerekte “Jaaaaaaa…..”. Ze begint het glibberige grotje weer lekker te vingeren terwijl ze ook het klitje blijft likken. Steeds harder laat ze haar tong over het knopje gaan en ook het tempo van het vingeren neemt gestaag toe. Katja hijgt en kreunt nu dat het een lieve lust is en smeekt haar niet op te houden, nog even en… dan komt ze krampachtig schokkend klaar. Simone voelt het strakke kutje samentrekken rond haar vingers. Dat is een heerlijk gevoel zeg! Ze likt haar vingers af, zo’n kutje smaakt wel naar meer!

Sindsdien hebben Simone en Katja nog regelmatig een slaapfeestje gehad waarbij alleen zij samen welkom zijn. Dan likken en vingeren ze elkaar om beurten naar een geweldig hoogtepunt, meerdere keren op een avond. Om dan in de vroege ochtend alweer verder te gaan. Hun vriendjes weten er niets van, want waarom zou je slapende honden wakker maken?

      Seksverhalen
      Logo