Sex bij het wakker worden

Aanbiedingen score+6
Aanbiedingen score+6

Zondagochtend rond een uurtje of vijf. Ik word met een keiharde lul wakker uit een opwindende droom. Ik draai me om en ga tegen de rug van mijn vrouw aan liggen. Mijn lul duwt tegen haar sexy billen. Ik steek mijn hand onder haar slaapshirt en voel aan haar borsten. Ze slaapt nog maar kreunt zachtjes. Ik kneed haar borst en begin mijn lul lekker tegen haar kont aan te rijden.

Dat is een heerlijk gevoel maar ik ben zo geil dat ik al snel meer wil. Ik voel onder haar slipje. Ze kreunt weer en ik voel dat ze zelfs nat is. Of ze nu wakker is of niet, ze is in elk geval heel geil. Dus trek ik haar slip een stukje opzij en begin haar natte kutje te strelen. Ze trekt een been omhoog zodat ik er goed bij kan. Zo begin ik haar zachtjes te vingeren. Met mijn andere hand trek ik aan mijn lul die nog steeds super stijf is.

Ik wil niets liever dan mijn lul lekker diep in haar natte grotje steken. Ik kruip weer dichter naar haar toe en stoot mijn lul naar mijn hand. Tussen mijn vingers door laat ik mijn eikel een stukje in haar kutje glijden. Ze kreunt nu luid en begint met haar billen te bewegen. Ze slaapt nog maar heeft er overduidelijk wel zin in. Ik haal mijn hand weg en begin haar in rustig tempo te neuken. Haar warme gleufje verwelkomt me met open lipjes.

Ze gaat verliggen en rolt op haar buik. Even denk ik dat het uit is met de pret maar dan voel ik dat ze haar benen probeert te spreiden. Ik geef haar dus snel wat meer ruimte. Ze kronkelt verlangend maar nog steeds met haar ogen dicht. Dus ga ik voorzichtig op haar liggen. Mijn hand nog steeds onder haar borsten. Ik knijp zachtjes in haar tepel wat nu luid gekreun ontlokt. En ik laat me weer voorzichtig op haar zakken zodat mijn pik zich weer als vanzelf een weg vindt tussen haar glibberige schaamlipjes door.

Ze bijt in haar kussen als ik haar harder begin te neuken. Nog altijd lijkt ze ergens halverwege dromenland en bewustzijn. Zelf krijg ik het steeds lastiger om de controle te houden want haar strakke billen tegen mijn venusheuvel en mijn lul diep in haar natte kutje, het bezorgt me nog meer plezier dan anders. Ik richt mezelf een beetje op en voel mijn lul meteen verkrampen. Met een paar laatste diepe maar rustige stoten spuit ik hijgend mijn zak leeg diep in haar kutje. Het is geweldig lekker en opwindend om haar op deze manier helemaal vol te spuiten.

Als ik weer wat bij zinnen ben glij ik van haar af. Ze kreunt nog steeds zachtjes. Het lijkt erop dat mijn aanrakingen haar juist in slaap hielden, want nu zie ik langzaam haar ogen een stukje open gaan. Als ze ziet dat ik wakker ben murmelt ze “Oh schat, ik heb net zo geil gedroomd en heb zo zin in je. “Goed lekker ding” antwoord ik haar, “maar dan moet je nog wel even een tien minuutjes geduld hebben ben ik bang.”

      Seksverhalen
      Logo