Ik vinger mijn kutje in een steegje

Aanbiedingen score+1
Aanbiedingen score+1

Het was 3 uur geweest toen ik eindelijk van de kroeg richting huis liep. Het was nog steeds warm. Buiten. Overdag had de thermometer de 36 graden bereikt, maar voor mijn gevoel was het nog steeds minstens 25 graden.

Zoals altijd op zulke tropische dagen was ik doorlopend geil, zo ook nu weer. En dat terwijl ik die middag mezelf nog klaar had gevingerd tijdens een verkoelende douche! Dus was ik naar het cafe gegaan in de hoop ook een leuke man te treffen. Helaas was dat niet gelukt, want ik was dan misschien wel botergeil geweest maar ik was niet gek en nam niet zomaar de eerste de beste man mee naar huis!

Ik liep al een tijdje, maar ik had het niet meer, ik was zo geil! Ik kwam langs een donker steegje en kreeg ineens een spannend idee. Wat nou als ik niet tot thuis zou wachten om mezelf te laten klaarkomen, maar het hier in dit steegje zou doen? Ik aarzelde nog even, met het hart in mijn keel vanwege dit plotse enorm opwindende idee. Ik keek om me heen en schuifelde toen het steegje in.

In het steegje kon ik bijna geen hand voor ogen zien, maar aan weerszijden was genoeg licht om mijn omgeving in het oog te kunnen houden. Als er iemand aan zou komen dan zou ik niet direct betrapt worden. Ik schoof mijn rokje omhoog en trok mijn slipje opzij zodat ik mijn kutje kon voelen. Kletsnat natuurlijk.

Ik was niet van plan om hier een uur te gaan staan maar wilde me zo snel mogelijk klaar vingeren. Dus begon ik meteen mijn klit te bewerken met mijn vingers. Ik draaide rondjes rond het warme glibberige knopje maar kon er nog niet zo goed bij als ik wilde. Ik trok mijn rokje zo ver omhoog dat het om mijn middel zat en ik mijn benen uit elkaar kon zetten.

Ik leunde tegen de muur en keek afwisselend naar links en rechts. Zo probeerde ik de omgeving in het oog te houden. Ik had nog niemand gezien. En mijn kutje voelde zo heerlijk aan nu ik mijn ritme had gevonden, dat ik steeds vaker begon te checken. Dan merkte ik dat ik mijn ogen dicht had gedaan terwijl ik genoot van mijn eigen aanrakingen. Snel checkte ik dan weer de uitgangen van het steegje. Niemand te zien, dus ging ik snel weer verder.

Ik wilde mezelf vingeren, dus schoof ik twee vingers tussen mijn lipjes door. Ik hurkte om het mezelf wat makkelijker te maken. Met mijn benen wijd uit elkaar neukte ik soppend mijn kutje. Met de twee vingers vulde ik mijn natte kutje en wreef met de andere hand over mijn klit. Oh wat was dat lekker, ik kwam al bijna klaar. Geen tijd te verliezen, dacht ik, en zette me schrap voor een keihard orgasme. Ik begon het al te voelen, ik ging k…

“Zo zo, lekker showtje hoor” hoorde ik ineens boven me. Mijn hart stond stil. Ik keek naar boven en zag in het halfduister het hoofd van een man uit een raam steken. Nooit aan gedacht dat hier mensen zouden wonen! Gehaast trok ik mijn rok weer naar beneden en rende snel de steeg weer uit terwijl ik mijn onbedoelde toeschouwer nog tijdenlang hoorde bulderen van het lachen.

Seksverhalen
Logo