Sandra heeft sex in de auto

Aanbiedingen score+3
Aanbiedingen score+3

Sandra had behoorlijk veel pech gehad die week. Haar promotie op het werk ging niet door, ze had haar vaatwasser kapot en nu had haar auto het ook nog eens begeven. Ze baalde behoorlijk en wilde niets liever dan naar huis gaan. maar ze was nog kilometers van haar woonplaats vandaan en lopend zou dat veel te lang duren. En dan kwam er ook nog eens bij kijken dat het die dag ook nog eens zou gaan regenen en als ze omhoog keek, zag ze de donkere wolken al dreigend boven haar hoofd hangen.

Ze moest zo snel mogelijk naar huis, want natgeregend worden, daar had Sandra geen zin in. Eindelijk kwam er een auto voorbij. Omdat ze altijd binnendoor naar huis reed omdat ze de drukte om de snelweg al gauw teveel vond, kwamen er als resultaat ook weinig auto’s voorbij. Ze was dan ook bijzonder blij eindelijk iemand te zien. Het was een mooie, luxe wagen. Het merk kende ze niet, maar daar had ze dan ook totaal geen verstand van. Waar ze wel iets vanaf wist waren mannen. En de kerel die achter het stuur zat was een bijzonder lekker exemplaar. Zijn gezicht stond haar al aan, maar het lichaam dat ze zag toen de man na het stoppen uitstapte, was nog veel fijner. Ze kreeg er een tintelend gevoel van dat van haar kutje naar haar tepels leek te stromen.

Sex in de auto

De man stelde zich voor, maar zijn naam hoorde ze niet eens, ze was veel te druk met het in zich opnemen van deze heerlijke stoere kerel. Uiteindelijk mocht ze met hem mee, hij zou haar wel thuis af gaan zetten. In de auto vertelde ze dat haar motor ineens enorm begon te roken en dat niets het meer deed en ook bedankte ze hem dat ze mee mocht rijden. Terwijl ze de woorden uitsprak, legde ze op speelse wijze haar hand op zijn bovenbeen. De man verloor haast de controle over het stuur, maar wist de auto recht te houden. Even keken ze elkaar aan en terwijl Sandra over zijn been wreef, besloot de man de auto op de eerst volgende parkeerplaats stil te zetten. ‘Als je iets met mij wilt doen, dan houd ik je zeker niet tegen’,  zei hij kalm, waarna hij haar hand op zijn kruis legde en Sandra duidelijk een harde pik kon voelen, die alleen maar meer aan het groeien was. Ze bedacht zich geen seconde en deed snel haar gordel los en draaide een beetje naar de man toe. Het overkwam haar gewoon. Alle ellende van die week was ze ineens vergeten, dit was gewoon het enige waar ze zich op kon focussen. Een man met een heerlijk lichaam en een bikkelharde paal in zijn broek. Ook zijn gordel maakte ze los. De man schoof zijn stoel een beetje naar achteren, zodat Sandra overal goed bij kon komen.

Ze maakte zijn broek los en liet haar hand in zijn boxershorts glijden, waarna ze ineens een enorme knots tevoorschijn toverde. De voorhuid trok ze met opengevallen mond naar achteren en omdat die mond nou eenmaal toch al open was, besloot ze hem met een paarse helm op te vullen. De eikel gleed soepel langs haar tong in haar mond en haar lippen sloten perfect om zijn dikke leuter heen. Ze nam hem heel diep in haar mondje. Bij het omhoog komen van haar hoofd zoog ze hard aan zijn schacht en de man begon te kreunen toen hetzelfde bij zijn eikel gebeurde. Sandra bewoog haar hoofd steeds een beetje sneller over zijn pik heen en zoog met steeds meer daadkracht. De man greep haar blonde haren stevig beet en begeleidde haar terwijl hij toekeek en intens genoot. Na een aantal minuten heftig aan zijn pik te hebben gezogen, tilde ze haar hoofd op en liep er een sliert speeksel van zijn eikel naar haar lippen.

Sandra veegde het van haar mond en tilde haar jurkje op en gleed vrij soepel uit haar kleine slipje en ineens beklom ze de man. Hij deed zijn rugleuning naar achteren en in liggende positie zag hij het mooie en netjes geschoren kutje van sletje Sandra. Ze trok met één hand haar schaamlippen van elkaar en liet haar druipende poes over zijn dikke, nat gezogen eikel zakken. Hij rekte de boel behoorlijk op, dat wist ze meteen al. Steeds verder liet ze zich zakken en het was alsof ze een halve boomstam in haar kutje had. Ze hield van enorme pikken, daar werd ze helemaal wild van. Ze begon de geile kerel te berijden en scheurde zijn blouse open en liet haar handen over zijn gespierde bovenlijf glijden. Hij greep haar heupen beet en begon haar op en neer te bewegen. Haar kutje maakte soppende geluiden en de keiharde pik van de man gleed hard en diep in haar nauwe spleet. Sandra leunde met één hand tegen de borstkas van de man en met haar andere hand gleed ze snel over haar gezwollen klitje heen.

Er was niet veel voor nodig om haar op die dag klaar te laten komen. Sandra gilde de boel bij elkaar en spoot haar geil over de raggende pik en de volle zak van de man heen. Aangezien ze heel lenig was, draaide Sandra zich om en tilde de man op zijn beurt haar lijf op en stuurde hij zijn eikel naar haar anus. Ze voelde hoe hij haar naar beneden trok en haar anaal penetreerde. Tot aan de wortel zal hij in haar reet en hij neukte dat nauwe gaatje helemaal rauw. Ze reed op en neer, haar billen begonnen bij iedere harde knal naar binnen te schudden en terwijl Sandra voor een tweede keer klaarkwam, spoot de man haar reet helemaal vol. Ze voelde het warme zaad naar binnen schieten en vond het lekker maar ook jammer, want nu was het eigenlijk voorbij. Naderhand tilde ze zich van zijn dikke lul af en zat ze weer vlot op de bijrijdersstoel, waar ze zijn dikke lul, die langzaam slapper werd, schoon ging zuigen en likken.

De rest van de rit naar haar huis was heel erg stil, ze zeiden geen woord. Maar toen ze bij haar huis waren aangekomen en Sandra hem vroeg of hij nog even binnen wilde komen, ging het dak er weer vanaf. Daar hebben die twee nog een hele avond intens van elkaars lichamen genoten, in standjes die ze in de auto absoluut niet uit hadden kunnen halen.

      Seksverhalen
      Logo