Intens geboeid

Aanbiedingen score+2
Aanbiedingen score+2

Ik ben naakt en zit op mijn knieen op de vloer. Mijn gezicht ligt op de tegels en ik voel het koude metaal van de handboeien om mijn polsen. Mijn handen zitten achter mijn rug en ook aan mijn enkels zitten boeien. Ik hou me zo stil mogelijk. Af en toe hoor ik een geluid maar ik kan niet zien wat er gebeurt door de blinddoek om mijn hoofd. Dus wacht ik met spaning af wat er gaat gebeuren.

Ik hoor hoe mijn Dominant naar de tafel loopt en iets pakt. Wat zal het dit keer zijn? Ik hoop op de houten spatel maar hopen heeft geen zin, ik kan alleen maar afwachten. Hij gaat achter me staan, ik hoor een zwiepend geluid en met een pets trekt er een pijnscheut door mijn linkerbil. Ik voel dat het de flogger is en ik voel zowel opluchting als teleurstelling. Denkt hij dat ik de spatel niet meer aan kan na de vorige keer, of is dit maar de opmaat?

Veel tijd om na te denken krijg ik niet, want met een volgende pets raakt de flogger weer mijn kont. In een monotoon tempo gaat het door. Ik tel mee, 20, 30, 40, 50 stuks. Voor elke bil 25 klappen. Als hij eindelijk stopt voel ik pas hoe mijn billen gaan branden. Ik weet dat ze inmiddels al flink rood zullen zijn en ik weet ook hoezeer dat mijn Dominant opwindt.

Plotseling voel ik zijn hand op mijn huid. Hij laat zijn vingers tussen mijn lipjes glijden, die parmant tussen mijn rode billen uitsteken. Hij voelt dat ik nat ben en ik hoor hem voor het eerst deze avond geluid maken. Hij gromt goedkeurend. Hij laat een vinger in mijn kutje glijden en stopt hem in mijn mond. Gretig proef ik van mijn eigen kutvocht.

Hij loopt weer naar de tafel en kiest een nieuw speeltje. Zonder waarschuwing begint hij aan de volgende serie klappen. Ik voel al bij de eerste tik wat het is: de houten spatel. Normaal in het keukenlaatje te vinden, maar mijn favoriete instrument om mee gepijnigd te worden. In salvo’s van 10 laat hij het ding mijn billen nog meer branden. Ze zullen inmiddels wel vuurrood zijn maar hij weet van geen ophouden. Keer op keer slaat hij me weer, totdat ik met een korte kreun laat merken dat ik op het randje zit van wat ik nog aan kan. Meteen houdt hij op.

Wederom voel ik zijn hand tussen mijn dijen glijden. Hij masseert mijn poesje en verspreidt het vocht over mijn lipjes. Ik weet zeker dat hij zelf inmiddels eindeloos naar me verlangt, zijn onderdanige spanksubje in opleiding. Mijn jonge lichaam van nog maar 22 jaar is onweerstaanbaar voor hem, vooral zoals ik er nu bij zit en met mijn gespankte billen.

Ik voel hoe hij me binnendringt. Zijn vingers hebben plaatsgemaakt voor zijn zalige lans. Ik kreun, dit keer niet van pijn maar van genot. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe hij nu van het uitzicht aan het genieten is. Mijn rode billen die parmantig in de lucht steken, mijn handen weerloos op mijn rug en dan zijn dikke pik die diep in mijn kutje glijdt… welke 56-jarige Dominant kan daar nu weerstand aan bieden?

Ik hoor hoe hij begint te hijgen, steeds luider en luider, tot hij grommend zijn zaad diep in mijn gleufje spuit. Hij blijft nog even zitten, ongetwijfeld nog even genietend van hoe ik er bij zit voor hem. Dan trekt hij zich terug en maakt mijn boeien los. Stram kom ik overeind en zoek op de tast naar zijn kruis. Ik vind zijn lul met mijn mond en lik het zaad en mijn eigen vocht er vanaf. Ik kan nu al niet wachten tot de volgende trainingsessie.

      Seksverhalen
      Logo