Lesbische BDSM slaaf

Aanbiedingen score+13
Aanbiedingen score+13
Ik ben dagelijks veel online te vinden op forums en chatrooms gerelateerd aan seks en lesbiennes, om te voldoen aan gelijkgestemde mensen en meer over mezelf te leren. Online ontmoette ik Martina. Ze is 9 jaar ouder dan ik en verveelde zich in haar huwelijk, terwijl ze aan het zoeken was naar een nieuwe BDSM slaaf vroeg ze zich af hoe BDSM sex met een vrouw zou zijn.

 

We vonden elkaar als vrij snel op een datingsite en we waren beide vrij nieuw in de chat (ik heb heb wel meer online afspreken ervaring dan haar) en al snel hadden we het over wat wij graag met elkaar zouden willen doen als we het met elkaar zouden doen. Dit hele gesprek leiden tot veel fantasie en verlangen naar elkaar. Al snel gingen mijn vingers over mijn kutje, terwijl ik haar probeerde geil  te maken en over te halen om een keer wat af te spreken.

 

Martina vond het niet fijn om via de computer te masturberen, maar wilde liever bellen zodat ze mijn stem kon horen. Ze had een fetisj voor tieten en was erg trots op haar eigen grote ronde borsten. Het leek een beetje te veel voor mij, vooral omdat ze zei dat ze verder slank was en een grote “latina kont” heeft. Wat een geluk heb ik met Martina, ze heeft het perfecte plaatje en misschien kan ik haar mijn Lesbische BDSM slaaf maken.

 

Daarnaast was zeer onderdanig en wilde dat ik haar opbelde en haar mijn slaaf noemde. In het begin vond ik dit wat ongemakkelijk om te doen maar het wende snel, al snel genoten we van onze kleine rollenspel telefoongesprekken waarbij we beide hard en geil konden klaarkomen.

 

Het was wachten op de eerste ontmoeting en dit was voor mij zeer spannend. Wij wonen ongeveer 200 km van elkaar, het was zomer en we waren allebei nieuwsgierig naar elkaar. Dus we prikte een datum in een klein stadje, halverwege tussen beide van onze woonplaatsen. Martina was er vroeg en we spraken af op het marktplein. Telefonisch gaf ze me een beschrijving van zichzelf, zodat ik haar kon herkennen.

 

Zo rijdt ik naar onze ontmoetingspunt het marktplein en de hele tijd zit ik te bedenken over wat ik met haar zou kunnen doen als ik haar ontmoet. Zijn we gewoon kennissen? Immers, ik masturbeerde meerdere malen met haar. Ze weet meer over mijn geheime verlangens naar iemand anders. En ik weet over haar fantasieën met haar vriendin Cora, wilt ze mijn slaaf zijn of gewoon een afspreken.

 

Moet ik haar gewoon behandelen zoals ik deed in de chatroom? Wat misschien wat grof is in het openbaar, dit maakte me al NAT als ik erover aan het denken was. Uiteindelijk, heb ik besloten om gewoon wachten en zien wat er is gebeurd.

 

Ik vond het marktplein (met dank aan GPS). Ze was er al en leek van afstand heel nerveus. Ze droeg een strakke jeans met een witte blouse erboven dat haar lichaam mooi accentueerde. Ze heeft niet gelogen over haar borsten, ze waren lekker groot en mooi gevormd. Haar haar was een lang, recht en zwart, en haar gezicht was mooi wat mij al snel nieuwsgierig maakte naar haar grote latina billen.

 

Ikzelf droeg alleen een korte, gele jurk met niet veel eronder. “Hey Martina,” zei ik en liep naar haar alsof we elkaar al jaren kenden. “Hoe gaat het?”
“Kat?” vroeg ze en staarde me ongelovig aan. Ze glimlachte. “God zij dank, ik dacht al…”

 

“… Dat ik niet zou opdagen?” vroeg ik. “Of dat ik soms een man ben?” lachte ze. Ze had een mooie, open en brede lach, en haar gezicht was zo mooi, ik vroeg me af waarom zij zo veel werk heeft gestoken in haar lichaam.
Ik ging naast haar zitten. Het café had slechts een paar andere bezoekers, een paar schoolmeisjes zaten op een tafel tegenover ons, en een paar leek te zitten binnen. Verder was het leeg. De serveerster kwam en ik bestelde een grote sundae ijsco met room en Cappuccino. Martina dronk haar espresso en vertelde dat ze op haar gewicht moet letten. Ik gaf nooit wat om mijn gewicht, en nog kon ik mezelf genieten. Maar nu is haar heerlijke figuur heb gezien begin ik hier ook aan te twijfelen.

 

“Hoe is het seksleven?” vroeg ik na een tijdje.

 

Ze bloosde. Ze leek meer verlegen te zijn in het echte leven dan online.
“Nou,” zei ze. “Niets bijzonders. Ik doe het meestal met mezelf, als ik de tijd heb, eigenlijk niet zo heel vaak. En meteen denk ik aan aan sex met haar. Helaas werd ik onderbroken toen de serveerster kwam om mijn bestelling te brengen anders had ik al een gewaagde opmerking gemaakt.
Zonder aankondiging zei Martina ineens: “.. .Ik zou het wel lekker vinden dat kutje vuistneuken waar je het laatst over had Dit was een van onze fantasieën en ik wist even niet meer wat ik moest zeggen en hoopte dat de serveerster het niet hoorde. Met rode wangen kijk ik haar aan en zeg “dat zou me ook een geweldige ervaring lijken”.

 

Ik begon met het eten van het ijsje. “Oh mijn god Kat,” zei Martina. “Je bent wel echt een ondeugende gek.” Ik glimlachte. “Weet je wel hoe geil deze gedachten mij maken?”
Ik fronste mijn wenkbrauwen. “Geen idee”, zei ik. “Zo geil als ik?” Ze lachte weer. “dus vertel eens,” vroeg ik. “wat hoopte je vandaag met mij te kunnen gaan doen?”

 

Ze keek om zich heen en fluisterde terwijl ze naar mijn oor leunde: “je hebt geen idee… Gisteravond,  gaf ik mezelf een lange mooie douche in voorbereiding voor vandaag,  ik dacht aan onze hete chats. Ik plaste op mijn hand en wreef het over mijn tieten terwijl ik dacht dat jij dat voor mij zou doen. Weet je nog, als die ene keer in de chat dat geile plas verhaal van ons.” Ik knikte en herinnerde één van onze chats, toen we we allebei ontdekten graag water spoten. Ze dronk haar espresso op.

 

“En nu dan?” vroeg ik en at mijn ijsje op. “Slagroom op je poesje?”

 

“Mmmh,” kreunde ze. en zonder verder te vragen, trok ik mijn rok een beetje omhoog en pakte de lange ijs lepel en nam deze tussen mijn benen. Het was koud en hard, maar mijn schaamlippen verspreiden tijdens het begeleiden van het in en uit mijn kutje. “Kat”, Martina siste. “Ze kijken naar je!” Ik keek omhoog en de tienermeisjes van de andere tafel begonnen te giechelen en fluisteren. Ik draaide de lepel in mij en trok het uit van mijn natte kutje, na een tijdje gaf ik de lepel aan Martina, die nam het met plezier in haar mond, en begon met het grondig zuigen aan de lepel.

 

Nogmaals, gegiechel van de andere tafel.

 

“God, je maakt me geil,” zei ze. Ik glimlachte opnieuw.

 

“Zijn er toiletten hier?” Vroeg ik aan de serveerster toen ze onze tafel weer voorbij liep.
“Binnen,” antwoordde ze en wees naar de deur in de hoek.
“Waar wachten we op?” Vroeg ik Martina terwijl ik haar diep in haar ogen keek. Ze staarde me weer aan, en zei. Ik neem die lepel stiekem mee in mijn handtas.

 

Het toilet was erg klein, slechts een kleine hokje met een wastafel en een deur. We hebben ons en toch in geperst en vergrendelde de deur achter ons. Ik greep meteen Martinas tieten. Ze kreunde: “Die zijn verwaarloosd voor een lange tijd.” Ik trok aan haar topje aan de onderkant van haar borsten en nam ze lekker in mijn handen. Ze waren echt haar hele trots en vreugde, en terecht. Ik begon eraan te zuigen met plezier. Martina leunde tegen de muur en laat me haar nemen, terwijl ik haar haar spijkerbroek los maak en in haar slipje glijdt. Pakte ik haar strakke kont met mijn andere hand terwijl ik trok aan haar tepels met mijn lippen.

 

“En nu ga jij mijn slaafje zijn! zei ik streng.

 

Ik pakte Martina haar hand zei: “Nu ga je me hard vingeren en daarna vuisten!

 

“Oke meester antwoordde ze.

 

“Blijf je wel met mij spelen dan, Meesteres?” vroeg zij geil en verlegen.

 

Ik beet in haar borst en sloeg op haar tepel: “Mocht jij wat zeggen?”

 

“Sorry, Meesteres! Wat kan ik voor je doen om het goed te maken? zei Martina.

 

“Doe je broek uit! Waarop Marina langzaam uit de strakke jeans van haar benen laat glijden en op de grond laat vallen. Haar kutje was een droom. Mooie donker schaamhaar maar wel geschoren en lekker straks met een kleine klit ertussen mmm.

 

Ze zag mijn tevreden glimlach en zei: Mijn kutje is helemaal voor jou, Meesteres. Ik knikte en draaide haar om naar de muur, om betere tussen haar benen te voelen en likken. Ik pakte de ijs lepel uit de tas en begon haar ook in haar kont te vingeren waarop ik met de lepel langs haar strakke geile kutje wreef.

 

“Oh Meesteres, ik heb hier zolang op geacht Ik gaf geen antwoord en in plaats daarvan nam ik haar nog harder, totdat ik haar kon vuistneuken langs haar strakke “latina kont”. Ze kreunde luider.

 

“Dat is hoe het je bevalt,” siste ik in haar oor. “Recht haar strakke kutje met mijn pols terwijl mijn vingers in haar strakke kutje zaten.”

 

“Oh ja, Meesteres,” antwoordde ze. “Ik ben geil en jou slaafje, wat kan ik voor je doen. Mijn geile gat is er om door je gebruikt te worden.” Vervolgens begon ik haar steeds harder met mijn vingers en daarna vuisten te neuken. Ze gilde en jankte bijna, toen ze kwam, en stond daar een tijdje happend naar lucht te happen met mijn vuist nog in haar.

 

Ik ging op de wcbril zitten en verspreid mijn benen. “kom hier,” zei ik tegen haar. Ze wist hoe laat het was en knielde vrijwillig op de vloer voor me. Ik trok mijn rok omhoog en vertelde haar mij zo hard mogelijk te likken, vingeren en vuisten.

 

“Wow, heb ik…” wou ze zeggen terwijl ik begon te plassen op haar gezicht.

 

Ze slurpte en dronk. Het was warmer dan ik ooit het gedacht, en ze slikte het gelukkig, alsof ze nooit iets anders gedaan. Ik vroeg me af of haar geest niet smeriger was dan die van mij, want nu ze “in the mood was” wist ze niet alle grenzen. Wat ze niet kon slikken laat ze over haar tieten lopen waar het droop over haar geile kutje. Toen ik klaar was gekomen, was haar witte top drijfnat en had een grote gele vlek. Het lijkt haar niet te storen. Ze likte de laatste druppels uit mijn schaamhaar en dan keek naar me. “Begin te me vuisten,” zei ik.

 

“Wil je dat echt, Meesteres?” Vraagt ze met haar geile ogen. Ze haalt een paar onhandig ringen van haar vingers en begint zachtjes te vingeren.

 

Mijn kut, harder slaaf,” waarop ze antwoordde en trok mijn kutje wijd open. Ik wilde haar diep in mijn gat, kijkend naar de ogenvan haar Meesteres, die ze moesten gehoorzamen en gehoorzaam met haar kut aan het spelen was. Drukte ze haar vingers strak en duwde haar duim in mijn gat. Ze gleed er gemakkelijk in, en ik werd nog natter en begon weer te plassen toen ik mijn kut slijm aan haar kin zag hangen.

 

Ze bewoog haar vuisten zachtjes heen en weer, gaat er dieper in en wreef mooi op de muren van mijn vagina en ze werd alleen gestopt wanneer haar vingers en duim mijn schaamlippen hadden bereikt.

 

Ik kreunde luid en diep. wild en woedend brak iets los in mij en maakte mezelf aanwezig met een keelklank, een primitieve schreeuw was te horen. Martina keek me geschrokken maar ik greep haar arm en wees zei haar nog sneller, vuist me sneller, harder, genadeloos

 

Nadat ik 3 keer was klaargekomen en matrina nog steeds druk bezig was werd er op de deur gebonkt, het was de serveerster die vroeg of het allemaal lukte op het toilet. Waarop Martina reageerde jahoor we zijn bijna klaar, zijn even onze makeup aan het bijwerken.

 

Na deze ontzettende geile date hebben we nog een aantal keer met elkaar afgesproken en zijn nog vaak heerlijk met elkaar klaargekomen.
      Seksverhalen
      Logo