Seks met de buurvrouw

Aanbiedingen score+8
Aanbiedingen score+8

Dag lezers, ik ben Johan. Ik ben een gozer van begin 20 en ik wil graag vertellen over wat ik een tijdje geleden heb meegemaakt. Mijn vriendin was er niet dus ik besloot de dakgoten eindelijk eens aan te pakken, die moesten namelijk een keer schoon worden gemaakt. Ik begon aan de kant van onze buurvrouw van 79 jaar en toen ik daar klaar was ging ik verder aan de kant van Hettie en Marcel, onze andere buren. Hettie is wat je noemt een echte MILF en stiekem fantaseer ik wel eens over haar want ze is echt heel lekker.

Toen ik de ladder net tegen de goot had staan kwam Hettie naar buiten. “Zo zo druk aan het werk hoor” zei ze lachend. “Wil je als je klaar bent wat drinken?”. Dat aanbod nam ik dankbaar aan want het was warm zo op de ladder in de volle zon. Ik was nog een klein half uurtje bezig met de dakgoot en liep toen door de achterdeur haar huis binnen. Daar zag ik tot mijn verbazing en vreugde dat Hettie zich had omgekleed en nu een kort spijkerbroekje en een doorschijnende witte blouse droeg. Haar grote tieten waren goed te zien door de tranparante stof en ze had niet eens een beha aan. Donkere grote tepels tekenden zich af in de stof. “Ik had het zo warm” zei ze quasi beteuterd. “Ik hoop niet dat je het erg vind?”. Ik schudde breed glimlachend mijn hoofd.

“Is Marcel er niet?” vroeg ik haar. “Nee” was het antwoord “die is een dagje klussen bij zijn broer.” Ze kwam voor me staan. “We hebben het rijk dus voor ons alleen. En jij?” Ik zei dat ik zelf ook alleen thuis was vandaag. “Mooi” zei ze, “Kom dan maar eens mee”. Ze nam me mee naar boven. “Ik verlang al een tijdje stiekem naar jou Johan” bekende ze toen ze bovenaan de trap op me wachtte. “en jij ook naar mij als ik me niet vergis. Niemand hoeft dit te weten toch?”. Ik zei niets maar liep met haar mee. Ze wiegde haar heupen sensueel heen en weer toen ze voor me uit liep naar de slaapkamer.

Hettie ging pal voor me staan en trok haar blouse uit, haar twee heerlijke grote borsten ontblotend. Ik kon het niet helpen, ik moest ze aanraken. Ik legde mijn beide handen op haar boezem en betaste haar stevige memmen. Hettie kreunde zachtjes en deed een stap naar voren om me te kunnen zoenen. Ik probeerde me koeltjes te gedragen maar de passie kreeg al snel de overhand. We zoenden vol opwinding en verlangen. Heftig tongend vielen we op het bed.

Hettie ging op de tast naar mijn ritssluiting op zoek. Ze schoof mijn jeans van mijn benen en voelde aan mijn stijve lul. Ze kreunde zachtjes toen ze me begon af te rukken. “Wat ben je lekker stijf” fluisterde ze. “Net zo stijf als ik nat ben voor jou”. Ze wilde geen tijd verspillen en schoof ook haar eigen spijkerbroekje naar beneden. “Oh kom in me” kreunde ze in mijn oor. Als vanzelf vond mijn lul al stotend zijn weg door haar met zachte schaamhaartjes bedekte grotje. Ik voelde hoe mijn eikel zich met elke beweging een stukje dieper in haar natte spleetje begaf.

Het voelde zalig om met kleine beetjes steeds dieper in haar natte poesje door te dringen. Ook Hettie genoot hoorbaar, want ze kreunde steeds luider. Haar tong woelde door mijn mond en ze haalde haar handen door mijn haren. Ik voelde hoe haar rug zich bolde zodat ik nog dieper in haar kon stoten. Het was lekker, eigenlijk te lekker. Ik voelde mijn ballen zich al samentrekken in opmaar naar een keihard orgasme. Dus trok ik me terug, want als we het maar 1 keer zouden doen moest het zo lang mogelijk duren.

Ik keek naar Hettie. Ze lag met haar ogen dicht en haar mond een klein stukje open. Haar borsten gingen door haar intense ademhaling diep op en neer. Ze had een grote driehoek krullend schaamhaar boven haar natte spleetje. Normaal niet mijn voorkeur, maar bij Hettie zag het er lekker uit. Het paste ook wel bij een hete MILF misschien, zo’n flinke dosis schaamhaar. Ik had in elk geval een onweerstaanbare neiging om haar behaarde kut te likken. Ik bracht mijn hoofd omlaag en liet mijn tong door haar haartjes dwalen. Langzaam ging ik omlaag naar haar clitoris en met mijn neus in haar krullende haartjes likte ik haar klit eerst zachtjes maar naarmate ze haar kruisje meer omhoog stootte steeds harder en harder. Ik hoorde hoe Hettie steeds luider en sneller begon te kreunen.

“Oh ik kom bijna klaar” kirde ze. Meteen hield ik op met likken en wachtte tot ze weer wat was gekalmeerd. Toen begon ik opnieuw met haar richting haar orgasme te likken. Dat spelletje herhaalden we een aantal keer totdat ze me smeekte niet meer op te houden. Toch stopte ik weer net voordat ze zou komen, maar dit keer kwam ik snel omhoog en ramde mijn stijve lul diep in haar kutje. Met mijn duim over haar klitje wrijvend bleef ik haar neuken totdat ze kreunend van genot klaarkwam. Ik voelde hoe haar kutje samentrok om mijn pik en bleef net zo lang in haar zitten totdat ik de laatste siddering door mijn paal voelde trekken. Toen trok ik mezelf terug, ging met mijn billen op haar buik zitten en begon me af te trekken.

Hettie, nog amper bekomen van haar orgasme, spuugde in haar beide handen en nam het rukken van me over. Ze trok heerlijk hard maar wel met veel gevoel aan mijn lul en al snel voelde ik dat ik ook zou klaarkomen. Ik wilde dat ze het zelf af zou maken dus leunde ik voorover en mikte mijn lul goed op haar tieten. Toen ik begon te spuiten schoten de slierten sperma recht over haar twee prachtige meloenen. Straal na straal wit zaad bedekten haar grote donkere tepels en ze ging net zo lang door totdat ze ook de allerlaatste druppels zaad uit mijn lul geknepen had. We keken een tijdje met genoegen naar het kunstwerk dat we gemaakt hadden en beloofden elkaar er nooit iets tegen iemand anders over te zeggen.

      Seksverhalen
      Logo