Een geile gangbang

Aanbiedingen score+6
Aanbiedingen score+6

Hoi ik ben Kim, ik ga sinds een tijdje af en toe naar een gangbang en ik vind het helemaal geweldig! Een paar maanden geleden had ik nooit gedacht dat ik dat nog eens van mezelf zou zeggen! En jij ook niet zomaar denk ik, lieve lezer. Want ik weet zeker dat je het niet zo snel achter me zou zoeken. Ik ben namelijk een hele gewone meid, 26 jaar, een hele gewone baan en een huurhuisje met twee katten. Geen tatoeages, geen piercings, gewoon normaal lang blond haar en onschuldige blauwe ogen. Kortom, zelfs ik zou het niet achter me gezocht hebben, maar sinds kort laat ik dus mezelf van voor tot achter volneuken en onderspuiten door een hele groep mannen!

Hoe is dat zo gekomen? Welnu, ik ben zelf dan misschien wel een nette meid maar ik heb al jaren een vriendin die juist nogal een wilde tante is. De tatoos en piercings die ik niet heb die heeft zij juist extra. En ze houdt er ook van om wilde en spannende dingen te doen. Gewone dingen, zoals bungeejumpen, parachutespringen en meer van dat soort dingen die ik zelf niet durf. Maar ook gewaagde dingen, zoals een keer naar een parenclub, naar erotische evenementen en dancefeesten in lingerie en zo.

Toen ze laatst bij me was zei ze dat ze het zo tof zou vinden om een keer naar zoiets toe te gaan met mij. Omdat ik zo onschuldig eruit zie natuurlijk. En omdat ik wel een beetje gepikeerd was dat ik weer eens als het brave kneusje werd neergezet voelde ik me een beetje rebels worden en zei ik dat ik heus wel mee durfde. En dus spraken we af dat ik me door haar moest laten verrassen. Een week later appte ze dat ik de zaterdagavond van twee weken daarna vrij moest houden. En ik moest een beetje spannend ondergoed dragen onder wat nette kleding. Oh jee, dacht ik, waar ben ik aan begonnen…

Gangbang sex in sexclub

We bleken naar een sexclub te gaan. Buiten stond aangeplakt dat het gangbangavond was. Ik had er weleens van gehoord. Ik fluisterde naar mijn vriendin “Is dat niet dan 1 vrouw…” maar durfde de zin amper af te maken. Ze knikte glimlachend. “Ben ik die v….” maar ze schudde meteen resoluut van nee. “We komen alleen kijken lieverd” zei ze en ook al was ik er nog steeds niet heel blij mee, toch wilde ik nu wel mee naar binnen. Mensen die neuken, was dat nu echt zo leuk om naar te kijken? Van porno hield ik ook al niet zo toch? Dus liep ik met mijn vriendin mee door de garderobe   en meteen een intiem zaaltje binnen.

Daar was de sfeer al prima. Ik zag veel naakte en halfnaakte mannen en vrouwen lopen. Voornamelijk mannen, maar ook een paar vrouwen. We gingen naar wat aparte kamers waar we onder kleding op konden bergen. Zo liep ik dus in mijn lingerie, maar ik voelde me gelukkig niet heel opgelaten omdat ik overal om me heen poedelnaakte mensen zag lopen. Waaronder veel mannen die met een keiharde lul liepen alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Ik viel dus niet bepaald uit de toon.

De actie stond al op het punt van beginnen en we namen allebei een drankje. Er waren twee vrouwen die ik heel sexy vond en al snel bleek dat deze dames vanavond de eer hadden om door de mannen verwend te worden. Maar ze begonnen ermee eerst de mannen te verwennen, want die stonden al te dringen om door ze gepijpt te worden. Het was grappig om te zien hoe verschillend al die mannen waren. Ze waren zowel jong als oud, dik en dun, meestal gemiddeld maar soms ook heel groot of juist heel klein geschapen, kortom er was een behoorlijke dwarsdoorsnede van de mannelijke bevolking aanwezig. Ze wachtten netjes tot ze weer even aan de beurt waren om oraal verwend te worden.

Er werd flink op los gepijpt door de meiden. Ik kreeg al pijn in mijn kaken als ik eraan dacht! Maar zij bleven stug doorgaan terwijl de heren ondertussen hun handen de vrije loop lieten. Ze voelden aan de dames hun borsten, billen en tieten en overal waar ze verder nog maar bij konden. En vanaf het moment dat ze de vrouwen begonnen te vingeren was er bijna geen moment meer dat hun kutjes niet gevuld waren. Al snel was er een man die een condoom had opgesnord en zijn pik in de ene vrouw schoof. Zo begon hij haar lekker diep te neuken terwijl de vrouw stoicijns de lullen bleef bevredigen die van alle kanten naar haar toe werden gericht.

De geile gangbang ging beginnen

Ik begon het inmiddels wel warm te krijgen want het schouwspel deed me meer dan ik van tevoren zou hebben gedacht. Het was allemaal behoorlijk platvloers maar juist dat begon me enorm op te winden. Dit was sex in zijn puurste vorm zonder enig spoortje van romantiek en daar werd ik stiekem wel een beetje geil van. Ik begon me voor te stellen hoe het zou zijn om daar nu ook te liggen en me zo aldoor te laten nemen door de ene man na de andere. Dat idee beviel me wel, al zou ik het natuurlijk nooit durven!

De mannen namen nu om beurten de vrouwen in hun kutje. Ze neukten er flink op los en ik lette dus op de vrouwen en wat die daarvan vonden. Ze lagen met weggedraaide ogen lekker te kreunen en genoten nog steeds van alle aandacht en de mannen die met hun stijve lul in hun hand hun lusten op ze aan het botvieren waren. Ik begon een heel klein beetje jaloers te worden, want blijkbaar was het heerlijk om door zoveel mannen puur als lustobject gebruikt te worden!

Na een tijdje was er een man die tijdens het neuken ineens op sprong en zichzelf af begon te trekken. Hij kreunde luid en spoot toen grote ladingen sperma over de vrouw heen. Het zat op haar buik, tieten en gezicht en ze likte waar ze bij kon lekker van haar lippen. Dat was het startschot voor andere mannen om ook klaar te komen wanneer ze daar zin in hadden. Steeds meer heren lieten hun zaad dus de vrije loop en het duurde niet lang voor beide meiden behoorlijk goed bedekt waren met al dat glibberige sperma.

Groepsex met mannen die mij willen neuken

Ondertussen werd er natuurlijk ook nog steeds lekker verder geneukt en nu had ik het bijna niet meer van geilheid. Ik probeerde het zo goed en zo kwaad als ik kon te verbergen door heel luchtig met mijn vriendin te blijven kletsen, maar de aanblik van de vrouwen die al helemaal bedekt waren met sperma en nog steeds keihard geneukt werden bezorgde me een kletsnat kutje. Ik zou mezelf nu oh zo graag lekker klaar vingeren maar dat durfde ik niet. We kwamen alleen toekijken tenslotte en hoe geil ik ook was, om zoiets nu in het openbaar en dan al helemaal bij mijn vriendin te doen… nee dat ging me nog veel te ver. Dus hield ik mezelf in en keek ik alleen. Ik prentte alles wat ik zag in mijn geheugen want zoiets geils had ik nog nooit gezien!

Er bleven steeds minder mannen over die nog stijf waren en op het laatst was er nog maar een enkele man over. Die werd door beide vrouwen om beurten gepijpt tot ook hij zich uiteindelijk gewonnen moest geven en zijn sperma in grote stralen over ze heen spoot. Het zat inmiddels overal, ook op de vloer en alle kussens. Ineens werd er door iedereen geaplaudiseerd en was het festijn weer voorbij. Al met al had het een uur of anderhalf geduurd en ik kon me niet eens voorstellen hoe compleet uitgewoond de meiden zich nu wel niet moesten voelen. Dat vroeg ik een van hen ook toen ze zich weer had opgefrist en aan de bar wat zat te drinken. “Ben je mal” zei ze “Dat is juist heerlijk. Zo compleet afgeneukt worden is waar ik hier voor kom.” Toen ze me vroeg of ik het ook niet eens wilde proberen vond ik het tijd om naar huis te gaan, want mijn vriendin hoefde niet te weten dat ik er in al mijn geilheid nog ja op wilde zeggen ook.

Toen we weer op weg naar huis waren vroeg mijn vriendin wat ik ervan had gevonden. Ik gebruikte woorden als “grappig” en “unieke ervaring” zonder natuurlijk te zeggen dat ik er zo geil als boter van was geworden. We reden dus in een vrolijke bui weer terug en hadden nog een leuke avond samen. De volgende ochtend echter zocht ik al op wanneer er weer een gangbang zou zijn in de buurt en al datzelfde weekend zat ik alweer toe te kijken in een club dichterbij mijn eigen woonplaats, dit keer gewoon in mijn eentje. Inmiddels ben ik al naar een stukf of vier of vijf geweest en heb elke keer met volle teugen genoten.

Waarom ik dit verhaal zo graag met jullie wilden delen? Omdat ik volgende week zaterdag zelf op het afiche sta! Ik ben niet eens nerveus, ik heb er geweldig veel zin in!

      Seksverhalen
      Logo