Tienerslet avonturen deel 2: Gebeft en gefist door Anne

Aanbiedingen score+7
Aanbiedingen score+7

Wat een fiasco… Verdomme, waar was ik ook aan begonnen! Ik keek naar de man die op de bank in diepe slaap was. Over een paar uur kwamen mijn ouders weer thuis. Die zouden het niet bepaald fijn vinden deze kerel zijn roes te zien uitslapen in hun woonkamer. Ik moest van hem af en wel nu meteen! Ik appte mijn vriendin Anne. Ze sliep natuurlijk al, maar als enige van mijn meest trouwe vriendinnen had zij een auto. “Ik moet van een lichaam af” appte ik haar. “Kom je me helpen?” Ik was opgelucht toen ze eindelijk antwoordde: “Kom eraan”. Ze was er inderdaad binnen een kwartier.

“Ik wil van deze gozer af” zei ik en wees naar de bank, waar het mispunt nog steeds diep in slaap was. “Jezus ik dacht dat je het over een lijk had” zei ze en hielp me ondertussen de man overeind te zetten. We sleepten hem half mee naar de auto en reden naar het plein. Daar zetten we hem op een bankje en hij viel meteen weer in slaap. Het was al half 6 dus hij zou al snel gewekt worden door winkeliers die geen zin hadden in een dronkenlap voor hun deur.

Toen we weer in de auto zaten vroeg Anne me wat er allemaal was gebeurd die nacht. Ik vertelde haar over wat ik had gedaan. Ze luisterde zonder me te onderbreken en bleef nog een tijdje zwijgen toen ik klaar was. “Maar als ik het goed begrijp… ben je nog steeds niet klaargekomen?” We lachten allebei.
“Nee” zei ik met een beteuterd gezicht “ik ben nog steeds niet klaargekomen.”

“Kom je dan met mij mee naar huis?” vroeg Anne en mijn hart maakte een sprongetje bij die gedachte. Anne en ik hadden voor we aan jongens begonnen vaak een paar keer met elkaar geoefend. Eerst met zoenen en toen vingeren en beffen. We hadden elkaar heel wat keren klaar laten komen, maar toen ze een vriendje kreeg was dat gestopt. “Ja” zei ik dus meteen verheugd. Mijn ouders zouden het niet gek vinden me niet thuis aan te treffen. Ik bleef wel vaker bij iemand slapen. We reden stilzwijgend verder door de nog stille stad tot we bij haar huisje aan kwamen. Klein maar fijn en helemaal van haarzelf. Ik was al een tijdje stikjaloers op haar. Wat zou het fijn zijn om over een tijdje eindelijk mijn eigen plekje te hebben.

We liepen naar binnen en Anne ontfermde zich meteen over mij. Ze nam me mee naar haar slaapkamer. Het dekbed lag nog opengeslagen want ze had geen tijd verspild zonet. Ze duwde me op het bed en begon mijn kleren uit te trekken. Ik hielp haar een handje. Ik spreidde hongerig naar haar aandacht alvast mijn benen. Ze zoende mijn dijen en liet een vinger tussen mijn schaamlippen door glijden. Ze rook eraan. “Je ruikt nog naar condoom” zei ze.
“Tja sorry” zei ik “Ik had niet bepaald nog tijd om te douchen. Zal ik dat nu n..”
“Nee” onderbrak ze me. “Ik vind het wel een geil idee dat je net nog lekker geneukt bent.” Ze voegde de daad bij het woord en begon gretig aan mijn kutje te likken.
Dat was net zo lekker als ik het me herinnerde van vroeger. Haar geil kronkelende tong wist nog precies waar ze me het fijnste kon verwennen. Eerst de ingang van mijn kutje, die ze lekker neukte met het puntje van haar tong. Toen schoof ze een vinger in mijn schede en begon ze aan mijn klitje te likken.

Ze kwam even omhoog om genietend naar me te kijken. Haar kin was kletsnat van het vele vocht uit mijn kutje. Ze verdween weer uit mijn zicht en ging verder met mijn opgezwollen clitoris te verwennen. Ze zoog er nu en dan hard op en likte er daarna een tijdje snel overheen. Als ze dit zo zou afwisselen zou ik niet lang meer nodig hebben om keihard klaar te komen.
Plotseling hield ze op en kwam weer omhoog. “Weet je nog wat we een paar keer hebben geprobeerd vroeger?” vroeg ze me.
Ik moest even nadenken. “Bedoel je… je hele hand erin?” Ze knikte enthousiast.
“Je zult inmiddels al heel wat geneukt zijn” vervolgde ze. “Denk je dat het nu wel zou passen?”
“Probeer maar” grinnikte ik tegen haar. Want het proberen was toen ook al heerlijk geweest, ook al was het nooit echt gelukt. Maar ze had natuurlijk gelijk, ik had al heel wat grote pikken in mijn kutje gehad inmiddels. Wie weet zou het nu wel lukken…

Ze begon met een tweede vinger in mijn kutje te stoppen en me zo in een traag tempo te neuken. Dat was lekker, maar echt opgerekt werd ik nog niet. Al snel deed ze er een derde vinger bij en voelde ik al wat meer. Ik hijgde van gespannen afwachting en van genot. Toen ze ook nog haar pinkje erbij deed voelde ik mijn kutje heel strak om haar hand spannen.
“Probeer te ontspannen” fluisterde Anne. Ze neukte me nu in korte felle bewegingen om mijn kutje te dwingen zich over te geven. Ik voelde hoe ze met haar duim tussen haar vingers door aan het duwen was en mijn kutje pulseerde nu strak om haar hele hand

Toen ik mijn rug bolde en diep en lang uit ademde voelde ik hoe ze ineens een stuk verder schoof. Mijn kutje had zich net de paar millimeter die nog nodig waren prijs gegeven om haar hele vuistje op te slokken. Anne kirde van plezier. “Ja het is gelukt” jubelde ze en begon haar hand meteen wat heen en weer te bewegen. Ik was nog nooit zo ver opgerekt maar het deed geen pijn, het was een geweldige sensatie.

Ze hield niet op en bleef me met steeds fellere bewegingen diep neuken met haar hele vuistje. Toen ik aan de sensatie gewend was begon ik het met elke stoot lekkerder te vinden. Was dit nu mijn G-spot die ze zo heerlijk raakte met elke beweging? Het bezorgde me de rillingen, zo lekker was het.

Toen ze ook nog eens hard op mijn klitje begon te zuigen hield ik het niet meer en kwam ik eindelijk keihard klaar. Mijn hart ging als een bezetene tekeer en mijn kutje molk haar vuistje zo hard dat ik dacht dat ik haar vingers zou breken. Ik kreunde zo luid en ongecontroleerd dat ik er zelf van schrok. Het duurde wel een minuut voor het gevoel wegstierf en ik haar vuist eindelijk los liet.
Triomfantelijk keek ze me aan. “Gelukt” zei ze.

Mijn God wat was ik nu ineens moe. Ik kon het niet helpen. Mijn ogen sloten zich en ik voel op haar bed in een diepe slaap. Als ze me nu maar niet in het winkelcentrum op een bankje achterlaat, dacht ik nog toen ik helemaal uitgeput wegzakte naar dromenland.