Tienerslet avonturen deel 1: Geneukt na het uitgaan

Aanbiedingen score+15
Aanbiedingen score+15

“Hey tienersletje!”

Ik keek om maar hij kwam me echt niet bekend voor. Hij zag er een stuk ouder uit dan mij. Ik begon een beetje bang te worden want hij kwam steeds dichterbij. Moest ik wegrennen? Hij was al bijna bij me en ik zag dat hij niet heel vast op zijn benen stond. Hij was stomdronken.

“I-i-k w-wil jou wel n-… n-… neuken…” vervolgde hij.

“Alsof jij hem nog overeind krijgt” beet ik hem toe.

“M-moet je maar opletten” ging hij verder en hij begon zelfs zijn broek al open te knopen.

“Vuile viespeuk” zei ik en draaide me om.

“Nee!” riep hij luid “Nee niet weglopen!” Hij zakte ineens in elkaar. “G-g-godver waarom wil niemand met me n-n-neuken.”

Jezus was een zielepiet was het. Dit was wel mijn kans om weg te lopen. Maar iets hield me toch tegen. Ergens had ik nu toch een beetje medelijden met hem. Hij zat er triest bij in het donker, in de verder verlaten straat.

“Kom mee” zei ik. “Hier kun je niet blijven zitten”.

Hij liet zich door me overeind helpen. Hij steunde op me terwijl we verder liepen.

“Waar woon je?” vroeg ik. “Bij de… eh… weet ik niet meer” zei hij. Zelf was ik bijna thuis.

In de kroeg was het niet gelukt een leuke man te vinden maar ik was inmiddels wel heel hard toe aan een beurt. Nu mijn ouders een nachtje weg waren had ik een poging gewaagd me weer eens te laten neuken. Ik kreeg een spannend plannetje. Deze man zou als was in mijn handen zijn en zich er morgen niets van herinneren.

Hij begon te praten. “I-i-ik heb weer eens pikstraf. Zou jij dat ooit doen pikstraf? Je lijkt me een lief meisje maar dat zijn meestal de ergste, want…”

Ik onderbrak hem “Nee dat zou ik niet doen… denk ik. Ik heb nog nooit een vast vriendje gehad.” Hij knikte enthousiast en vonddat blijkbaar heel verstandig.

We waren bij mijn voordeur aangekomen en hij liep gedwee met me naar boven. Hij ging op de bank zitten. Ik rende naar boven en trok mijn jurkje uit. In alleen mijn slipje en beha snelde ik weer naar beneden. Hij was nog wakker zag ik tot mijn opluchting. Zijn ogen werden groot toen hij me zag staan in de deuropening.

“Wil je het bewijzen aan dit tienersletje?” vroeg ik hem plagend.

“W-wat bewijzen aan een tienersletje?”. Hij leek in de war.

“Dat je hem nog omhoog kan krijgen natuurlijk.”

Hij zei niks en knikte alleen maar hij bleef ondertussen onafgebroken naar mijn halfnaakte lichaam staren. Ik kon het hem niet kwalijk nemen.

Ik liep op hem af en maakte zijn broek los. Eindelijk kon ik bekijken wat hij zonet op straat al had willen laten zien. Zelfs in slappe toestand mocht hij er zijn. En nu maar eens zien of ik hem voor hem omhoog kon krijgen. Ik ging voor hem zitten en begon hem te pijpen terwijl hij aandachtig toekeek.

Nu was ik nog maar een tiener maar ik had al heel wat piemels gepijpt en meestal spoten ze al snel mijn keeltje vol met zaad. Bij mijn stomdronken metgezel ging het niet van harte maar op een gegeven moment begon ik toch te voelen dat hij een beetje harder werd. Na een tijdje kreeg ik hem zelfs niet meer helemaal in mijn mond en nog een paar minuten later was hij echt op volle oorlogssterkte gekomen. Zijn lans stond nu lekker strak en voelde hard aan in mijn keel. Tijd om dat ding in mijn kutje te steken.

Ik trok mijn slipje uit en weer keek hij zijn ogen uit. Ik draaide mijn kontje naar hem toe en voelde voorover gebogen aan mijn kutje. Ik was al heel lekker nat. Dus liet ik me langzaam naar achteren zakken tot ik zijn lul tegen mijn lipjes voelde duwen. Ik begeleidde zijn eikel er tussendoor zodat die soepel mijn gleufje in gleed. Dat voelde lekker, die dikke eikel in mijn poesje. Zachtjes kreunend liet ik me dus verder er overheen zakken tot hij me helemaal opvulde.

Ik wiegde mijn kontje op en neer en voelde hoe zijn lul erin en eruit schoof. Het maakte een geil soppend geluid, zo nat was ik. Maar na een tijdje voelde ik hem steeds een beetje meer verslappen, blijkbaar had de drank toch wel aardig wat invloed op zijn erectie. Dus liet ik hem weer uit me glijden ging weer voor hem zitten om hem weer te pijpen. Ik proefde mijn eigen kutje op zijn pik, ik smaakte heerlijk als altijd. Als rasecht tienersletje was ik namelijk heus niet vies van mijn eigen kutsapjes.

Ik moest weer een tijdje flink hard aan zijn lul zuigen voor hij weer harder werd. Ik ging lekker lang door zodat ik zeker wist dat hij het zo lang mogelijk vol zou houden. Toen verwisselde ik weer razendsnel mijn mondje met mijn kutje en liet hem meteen weer lekker diep in mijn natte poes glijden. Ik begon nu direct lekker hard op hem te rijden, in de hoop dat die sensatie voor hem genoeg was om stijf te blijven. Ik hoorde hem nu ook luid kreunen, dus het leek te helpen. Ondertussen vingerde ik mijn kutje want ik had natuurlijk geen idee hoe lang hij het vol zou houden en wilde koste wat kost klaarkomen!

Oh ja dit voelde zo lekker. Zijn lange lans die in hoog tempo mijn kutje in ramde maakte me gek van genot. Zelf deed hij niks, hij keek alleen maar toe, maar dat boeide me niets. Ik hield er wel van het heft in eigen handen te nemen en het tempo te bepalen.

Helaas was de pret niet van lange duur, want hij werd alweer slapper. Dus herhaalde ik het spelletje weer. Ik likte het vocht van mijn eigen kutje van zijn lul en trok en zoog daarna dat het een naam mocht hebben. Ik raakte er helemaal buiten adem van maar het lukte me weer om hem keihard te maken. Nu moest het gaan gebeuren! Ik reeg mijn pruim weer op zijn piemel en wreef direct hard over mijn klit. Ik was al dichtbij, als hij het nog maar even vol zou houden nu dan zou ik komen.

Hij bleef stijf, sterker nog, hij voelde steeds harder aan in mijn nauwe tienerkutje! Goed zo, dacht ik, nu nog even… mijn klitje tintelde al van plezier. Mijn orgasme zou niet lang meer duren… Nog even…

Plotseling voelde ik zijn lul in me steigeren en spoot hij zijn zaad diep in me. Zonder iets te zeggen leegde hij zich straal na straal in mijn kutje. “Oh tienersletje!” kreunde hij en ik voelde zijn pik meteen slap worden. Hij lag meteen luid te snurken.

Verdomme… hoe kwam ik nu weer van hem af?