Sex met de lifster

Aanbiedingen score+5
Aanbiedingen score+5

Sex met de lifster

“Ik ben hier echt heel blij mee” zei Maartje voor de zoveelste keer. “Nu kom ik in elk geval tot Eindhoven en daar vind ik vast wel weer een nieuwe lift. “Geen dank” zei Mark en dacht even terug aan hoe hij haar een uurtje geleden had opgepikt. Hij had geen moment geaarzeld toen hij haar langs de kant van de weg zag staan. Ze hield een kartonnen bordje vast met in hoofdletters het woord GENK erop en was dolblij toen hij stopte en de deur voor haar open deed.

Hoe oud zou ze zijn? Hij schatte haar begin 20. Ze zag er heel leuk uit en had al de hele rit honderduit zitten babbelen. Hij wist inmiddels dat ze rechten studeerde, als bijbaantje in een supermarkt werkte en nu op weg was een festival bij Genk in de buurt. Hij begon het jammer te vinden dat hij haar maar tot Eindhoven mee kon nemen, dat was namelijk nog maar twaalf kilometer volgens het bord dat ze net gepasseerd waren.

“Waar zal ik je afzetten?” vroeg Mark. “Doe maar op een carpoolplaats of liever nog bij een wegrestaurant” was het antwoord. “Makkelijker om daar een lift te vinden.” Net voor Eindhoven draaide Mark dus van de snelweg af, reed voorbij een tankstation en stopte bij een ogenschijnlijk drukbezocht eetcafeetje.

“Hoe kan ik je bedanken” vroeg Maartje voor ze uitstapte. “Dat is echt niet nodig hoor” antwoordde hij. Toch vroeg ze “Wil je een kop koffie van me? Of zal ik je anders even lekker aftrekken?” Mark keek haar verbaasd aan. Had hij dat nu goed gehoord? “P-p-pardon?” vroeg hij na een paar tellen. “Aftrekken. Afrukken. Sjorren… je weet toch wel wat dat is?”. “J-ja natuurlijk, maar…” stamelde Mark. Zat ze hem nu in de maling te nemen? “Zeg, zit je me soms…” begon hij maar Maartje brak het al af. “Zie je wel dat je dat wel leuk zou vinden!” riep ze uit en deed haar deur open.

Ze liep richting de bosjes naast de parkeerplaats. Na een paar seconden draaide ze zich om. “Kom je nog?” riep ze en liep toen verder. Mark dacht even na maar zette toen de motor af, stapte uit en liep achter haar aan. Hij bliep-bliepte de auto op slot en stak de sleutel in zijn binnenzak. Maartje wachtte op hem aan de rand van de bosjes. “Hier maar toch?” zei ze. Ze waren nog gewoon te zien vanaf de parkeerplaats. Misschien zelfs wel vanuit het cafeetje. Deze meid kende blijkbaar helemaal geen schaamte of terughoudenheid.

Ze ritste zijn broek al open en haalde zijn nog slappe lul naar buiten. Ze begon zijn schacht te strelen en masseerde zijn ballen. “Goed gevuld” zei ze en kietelde zijn eikel. Het was al genoeg om zijn lul te doen groeien. Maartje kirde van pret toen ze zag hoe snel hij stijf werd door haar spelende vingers. Ze kon hem al helemaal in haar hand nemen en maakt zachte rukkende bewegingen over zijn hele schacht. “Ik doe het langzaam aan” fluisterde ze “Dan spuit je het hardst”.

Haar handen waren als een fluweelzachte schacht om zijn kloppende lul. Nog nooit was hij zo verwend door een vrouw. Het was niet te vergelijken met een kutje neuken, het voelde nog veel lekkerder dan dat. Ze rukte hem fijner af dan hij zelf ooit had gedaan en leek precies te weten hoe ze hem helemaal in extase kon krijgen. Soms zacht strelend, dan weer hard pompend liet ze hem hijgen en kreunen van genot. De buitenwereld leek steeds verder weg te drijven.

Er stond een man naar ze te kijken. Het duurde een paar tellen voor Mark dat besefte maar toen schrok hij met een schok wakker uit zijn trance. Zijn lul verslapte en Maartje keek omhoog. “Is er iets mis?” vroeg ze. “We zijn betrapt” knikte Mark richting de man. Maartje keek op en lachte. “Ja dat gebeurt vanzelf wel.” Ze leek er ervaring mee te hebben en besteedde er meteen geen aandacht meer aan. Opnieuw begon ze zijn lul te strelen en te kneden en al snel werd hij weer stijver. Ze deed het zo lekker dat hij zelfs in staat was de toeschouwer genoeg te vergeten om weer van haar zachte handen te genieten.

Ritmisch pompte ze haar handen nu om zijn lul. Mark leunde nu tegen een boom en ze zat voor hem zodat ze met twee handen nu volledige controle had. Mark keek toe hoe ze hem soms zacht en dan weer hard pompend verwende.

Er stonden inmiddels al drie mannen vanaf een afstandje te kijken. Niemand maakte aanstalten in te grijpen en Maartje leek het niet eens door te hebben. Ze bleef stug aan zijn stijve lul sjorren en deed dat steeds doelbewuster. Of hij het nu wilde of niet, Mark werd steeds meer meegezogen in het genot. Zijn lul verstrakte en zijn ballen begonnen samen te knijpen. “Oh ik ga zo komen” kreunde hij “Niet ophouden alsjeblieft, wat je ook doet niet ophouden.”

Ze hield niet op. Ze pakte zijn lul nog steviger beet net onder de eikel en trok hem steeds sneller en sneller af. Mark gromde, zuchtte en hijgde toen hij eindelijk klaarkwam. Dikke stralen wit zaad spoten uit zijn pik en kwamen met een zachte klets op het gras terecht. Straal na straal bleef het uit zijn keiharde lul sproeien en Maartje keek vergenoegd naar wat ze teweeg had gebracht.

Maartje kwam overeind, gaf hem nog een laatste knipoog liep weer richting parkeerplaats. Mark was nog bezig zijn broek weer op te hijsen toen hij haar tegen de drie gluurders hoorde zeggen dat ze een lift zocht. De drie heren begonnen meteen tegen elkaar op te bieden. Een lange man met een kale kop die een BMW bleek te hebben had al snel haar aandacht.

Toen Mark zich met slappe benen weer in zijn eigen auto hees zag hij haar bij hem instappen. Ze keek zelfs niet eens meer naar hem toen ze wegreden.

Seksverhalen
Logo