Sex met de buurvrouw

Aanbiedingen score+3
Aanbiedingen score+3

Hoe lang had ik al niet een lekkere beurt gehad? Dat schoot als eerste door mijn hoofd toen de nieuwe buurman zijn hand uitstak om zich aan me voor te stellen. Al minstens een paar weken was ik niet meer vreemdgegaan. Ik wist meteen dat die seksloze periode vandaag weer eens doorbroken zou worden.
“Kan ik je op een kop koffie trakteren?” vroeg ik hem. Hij nam mijn aanbod aan en ik liet hem binnen. Ik vroeg hem een plaatsje te zoeken in de woonkamer en ging zelf koffie zetten. Toen ik met de koffiepot en de kopjes in de weer was dacht ik alleen maar aan wat ervoor nodig zou zijn om nu meteen lekker genomen te worden door mijn nieuwe buurman. Heel slim was het natuurlijk niet om vreemd te gaan met iemand die zo dicht bij woonde, maar als je zo geil bent als ik was op dat moment, dan denk je daar niet al te lang over na.
Toen ik terugkwam in de woonkamer stond hij te kijken naar een foto van ons gezin. Mijn man en ik stonden aan weerszijden van mijn zoon en dochter in het midden. Die foto liet in mijn ogen precies zien hoe het ervoor stond binnen ons gezin. Maar ook voor we kinderen kregen had er al iets tussen ons in gestaan. Tegenwoordig waren dat de kinderen, maar daarvoor had mijn man ook al zoveel gewerkt dat we uit elkaar begonnen te groeien.

Vreemdgaan met de buurvrouw

In een periode dat het beter leek en ik weer met goede moed voor onze relatie wilde gaan kregen we twee kinderen. Sindsdien wass het nooit meer goed gekomen tussen ons en probeerden we het ook beiden niet meer. Ging mijn man vreemd? Ik wist het niet. Ik deed het wel, en flink ook inmiddels. Tientallen keren had ik iemand via internet leren kennen voor een eenmalige seksuele uitspatting. En er zouden wat mij betreft nog vele tientallen gaan volgen.
Hij zette de foto weer op zijn plek en nam de koffie van me aan. Ik ging in mijn luie stoel zitten en hij nam zelf op de bank plaats. “Wat doe je voor werk?” vroeg ik hem. Hij vertelde dat hij fotograaf was. Al snel wist ik ook dat hij single was en het huis naast het onze had gekocht omdat hij er eenvoudig een fotostudio kon vestigen. “Wat voor foto’s maak je?” vroeg ik. Hij vertelde dat het voornamelijk portret- en modelfotografie was. “Maar ik probeer de overlast zoveel mogelijk te beperken hoor” zei hij er snel achteraan. “Ik wil achter het huis twee parkeerplaatsen maken zodat het geen komen en gaan van klanten is voor het huis.”
Hij maakte zich dus zorgen over problemen met zijn buren doordat er veel mensen bij hem langs zouden komen. Maar dat was wel het minste van mijn zorgen. Een beetje actie zou wel leuk zijn voor de verandering. En toch, zijn twijfel bespeurend, zei ik dat niet. “Hmmm” zei ik alleen maar. En nog eens “Hmmmm…”, na een korte pauze gevolgd door “We zullen wel zien hoe het gaat toch?”. Hij was teleurgesteld maar probeerde dat zo goed mogelijk te verbergen. Ik had hem lekker in de tang nou. “Wil je ons huis zien?” vroeg ik hem, het onderwerp met opzet veranderend om de onzekerheid nog een tijdje te laten rondzingen. “Ja prima” zei hij. Dus nam ik hem mee naar de keuken, de studeerkamer, liet ik de wijnkelder zien en leidde ik hem ook boven rond.
Toen ik hem onze grote slaapkamer liet zien, met de mooie erker met mijn leeshoekje, de enorme OLED flatscreen en het hemelbed keek hij voor de zoveelste keer bewonderend om zich heen. “Wauw” zei hij. “Dat ziet er prima uit hoor.” Toen hij zich omdraaide stond ik iets te dicht bij hem. Hij rook fijn. Ik kon in zijn ogen aflezen dat hij ineens precies snapte wat hij hier deed. Maar hij rende niet weg, hij bleef lekker dicht bij me staan. “Dit is een hele bijzondere buurt” zei ik zacht. “We zijn hier erg van het voort-wat-hoort-wat principe. Dat ken je toch wel?” Hij knikte. “Mooi zo. Wat betreft je studio, daar heb ik zelf geen problemen mee. Maar weet je, mijn man, die is erg op zijn privacy. Zo erg zelfs, dat hij zelfs in zijn eentje wil slapen tegenwoordig. Snap je?” Weer knikte hij. “Dus nu dacht ik, als jij er nou eens voor zorgt dat ik weer eens met een andere man in bed kan liggen, dan zorg ik dat hij je geen problemen bezorgt over je fotostudio. Akkoord?”

Spannend sex met de buurvrouw

“Maar, wat als hij erachter komt?” zei hij na een paar tellen te hebben nagedacht. “Dat is dus een ja?” vroeg ik hem alleen maar. “Ja, maar…” begon hij weer. “Laat mijn man maar aan mij over. Ik garandeer je dat je met hem geen last zult hebben.” Ik begon aan zijn kleren te frutten en hij hield me niet tegen, blijkbaar was hij nu genoeg gerustgesteld.
Oh ja, wat ging ik deze man eens heerlijk uit elkaar trekken. Ik voelde over mijn hele lijf de kriebels die ik altijd krijg als ik weet dat de buit binnen is. Ik sleurde hem nog net niet mee – maar het leek er wel een beetje op – naar het bed. Ik duwde hem er achterover op met zo’n plof dat hij nog een tijdje na bleef veren. Dat zou hij zo meteen ook doen, dacht ik, maar dan wel met mij bovenop hem. Ik trok zonder omhaal al mijn kleren uit. Romantiek is aan mij niet besteed, dat had ik toch al wel gezegd? Zoenen, nou ja alleen met tong en als ik heel geil ben. Voor de rest wil ik vooral toch gewoon lekker geneukt worden.

Nu zijn kleren nog. Ik hielp hem eerst uit zijn trui en toen uit zijn broek. Een wit overhemd en een zwarte boxer met al een gezonde bobbel erin bleven over. Dat loste hij zelf op en zo lag ook hij al snel in zijn blootje. Jezus Christus wat was hij lekker! Nou vooruit dan, toch maar even lekker tongen. Ik sprong bijkans bovenop hem en we deinden nog steeds na toen we al lang en breed aan het zoenen waren. Elke terughoudenheid die hij eerder had gehad was nu compleet verdwenen. Ik voelde zijn lul keihard worden tegen mijn blote onderbuik. Een geil gevoel, niet alleen voor mij maar ook voor hem want hij begon hitsig in mijn mond te hijgen.

Buurvrouw laten pijpen

Ik wilde hem lekker pijpen dus trok ik mezelf uit zijn omstrengeling omhoog en daalde af tot kruishoogte. Ik stak zijn lekkere dikke lul flink diep in mijn keel en mijn kersverse lover begon meteen luid te steunen. Alsof ik dat nodig had smeekte hij niet op te houden, maar dat was ik heus niet van plan. Nee hoor, ik ging juist steeds dieper want ik was pas tevreden als ik de eikel van een man achter mijn huig had begroet. Hij slaakte een verraste kreet toen ik ineens zijn eikel wegslikte en hij tot aan zijn ballen in mijn mond zat. Ik draaide halve rondjes en liet mijn tong over zijn ballen gaan. Het kwijl liep er al in dikke stralen overheen. Uit mijn ooghoeken zag ik hoe hij met ingehouden adem gebiologeerd lag toe te kijken naar mijn huzarenstukje. Toen ik eindelijk weer omhoog kwam haalde hij nog dieper adem dan ik zelf.

Goed, nu ik mijn deepthroat skills adequaat had gedemonstreerd was het tijd om hem te laten voelen hoe lekker het was om die lange snikkel in mijn kutje te mogen stoppen. Ik wilde de touwtjes volledig in handen houden, dus ik kroop over zijn inmiddels behoorlijk bezwete lijf omhoog tot ik met mijn natte poes bij zijn lul was aangekomen. Ik liet hem voor de volle lengte tussen mijn lipjes doorglijden en zakte toen weer soepel omlaag, waarbij zijn pik zonder enige moeite helemaal in mijn natte scheur verdween.
Wederom keek hij naar me met een mengeling van opwinding en fascinatie. Ik kreeg het idee dat deze fotograaf nog niet zo heel vaak was geneukt door een vrouw als ik. Je weet wel, iemand die weet waar ze mee bezig is. Iemand die neuken geil vindt en actief genot zoekt, in plaats van alleen maar voortdurend bezig is haar eigen preutsheid te overwinnen…
Ik liet zijn lul diep in me glijden. Mijn bekken een stukje gekanteld om het gevoel voor ons allebei te vergroten. Hij hield het al bijna niet meer zag ik. Zijn ogen waren gesloten en hij lag afwisselend te kreunen, te zuchten en luid te hijgen. Dat klonk wel lekker vond ik, helemaal in combinatie met het zachte soppen wat er tussen onze benen vandaan kwam. Ik kon wel merken dat ik een tijdje droog had gestaan, want al de opgespaarde geilheid kwam er voor mijn gevoel nu met liters tegelijk uit. Zo erg was het gelukkig ook weer niet, maar we hadden ook heus geen extra glijmiddel nodig.

“Hee fotograaf” zei ik tegen hem. “Heb je al eens een vrouw in haar sluiter genomen?” Hij was er al niet meer helemaal bij, dus hij begreep me niet. “Fotografieterm… sluiter… ik bedoel mijn kont”. Het kwartje viel eindelijk en hij schudde zijn hoofd. “Zou je wel eens willen toch?” Nu knikte hij heel koeltjes ja, maar zijn ogen werden groot van verwachting.
Ik liet me weer even helemaal omhoog glijden. Met een laatste soppende snik liet mijn kutje de lekkere genotsstaaf gaan. Hier had ik wel even hulp van mijn hand bij nodig, dus reikte ik achter me, pakte zijn lul net boven de ballen beet en leidde hem naar mijn kontgaatje. Ook hier hadden we heus geen glijmiddel meer bij nodig, zo goed had mijn kutvocht zich al weten te verspreiden. Ik duwde mijn billen langzaam omlaag en zo gleed zijn glibberige lul diep mijn kontje in. Oh ja, dit was lekker, zo ging ik klaarkomen vandaag.
Ik kon het niet meer van mijn nieuwe minnaar verwachten, daarom begon ik zelf mijn klitje te masseren. Ik reed lekker hard op zijn pik die met elke stoot mijn kontje soepeler maakte en verder oprekte. Ik kon het tempo dus steeds verder opvoeren zonder dat het maar een moment pijn ging doen. Onder me hoorde ik hem steeds harder hijgen en steunen, hij ging het niet zo lang meer volhouden. Dus ragde ik nu nog harder over mijn klit en al snel trokken de stuiptrekkingen door mijn hele onderlijf. Nu hield hij het ook niet meer, mijn kontje was namelijk al begonnen zijn pik te melken. Schokkend met zijn hele lijf ploegde hij met zijn lul nog dieper in mijn reet en ik voelde de stralen zaad diep bij me naar binnen knallen terwijl ik zelf ook luid kreunend klaarkwam. Uit mijn ooghoek zag ik hoe hij heel schattig zijn tenen kromde, zo heftig lekker was zijn orgasme.

Toen we weer wat waren teruggekeerd op aarde was hij al vrij snel weer het huis uit. Maar het was heus niet het laatste wat we van elkaar gezien hebben. Sindsdien heb ik zelfs niet eens meer via internet jacht gemaakt op mannen, want ik heb mijn eigen prive minaar nu naast de deur wonen. Als ik geil ben hoef ik hem maar te appen en af en toe verrast hij me overdag als hij even tijd heeft. We neuken meerdere keren per week en mijn man vermoedt niets.

En elke keer als mijn man vrolijk gedag zwaait naar de buurman, mijn lekkere toyboy waar ik alles mee mag doen, moet ik van binnen gieren van het lachen.