Sex in het bos

Aanbiedingen score+9
Aanbiedingen score+9

Dit korte waargebeurde verhaaltje werd deze week ingestuurd door Danielle. Wil je zelf ook een waargebeurd verhaal of een seksuele fantasie met ons delen? Stuur het dan op en wij plaatsen het op de website!

Hoi ik ben Danielle! Ik heb laatst iets gedaan wat ik nooit van mezelf had verwacht en dat wil ik graag hier een beetje van me afschrijven. Ik weet nog niet zo goed of ik er wel blij mee ben wat ik heb gedaan, want het is zoooo niet zoals ik ben!

Goed, het is gebeurd toen ik aan het wandelen was op de Veluwe een paar weken geleden. Ik ga af en toe een dagje heel lang lopen, soms wel 35 km. Dat vind ik leuk en echt even heel ontspannend. Helemaal fris en vrij van zorgen ga ik dan weer naar huis en kan ik weer tegen de stress van de gewone werkweek.

Nou ik liep dus al een paar kilometer langs een beekje toen ik op een bankje een jonge man zag zitten. Hij was aan zijn schoenen aan het rommelen. Ik groette hem en vroeg hem of hij een probleem had. Hij zei dat zijn veter was geknapt en dat hij die probeerde te repareren omdat hij geen reserve bij zich had. Zelf heb ik wel altijd reserveveters bij me, dus die heb ik aan hem gegeven.

We bleken dezelfde route te lopen, dus gingen we samen weer op pad. Het was al snel echt super gezellig en ik had niet eens meer door dat ik voor onze ontmoeting al behoorlijk moe aan het worden was. Samen stappen met deze leuke gozer gaf me weer heel veel nieuwe energie. We liepen kilometers lang tot we er op een gegeven moment achterkwamen dat het pad wat we liepen helemaal niet meer overeenkwam met onze kaartjes. We waren al pratend verkeerd gelopen! We keerden op onze schreden terug maar ook na een half uur zoeken en kaartlezen hadden we nog steeds het goede pad niet te pakken. En toch maakte het me niets eens wat uit, want ik had het nog steeds naar mijn zin met hem.

Langs een kronkelend bospaadje stond een bankje en daar gingen we even rusten. Wat nu? We aten en dronken wat en toen dacht ik, weet je wat ik waag het erop. Ik doe zoiets anders nooit maar ik voelde me happy en ontspannen. Dus kwam mijn ware aard denk ik boven, want ik kreeg onwijs zin om hem te zoenen en hier ter plekke lekker met hem te vrijen. We zaten al helemaal tegen elkaar aan in het midden van het bankje, echt een soort paringsritueel hoor! Ik flikkerde mijn boekje op de grond en boog me naar hem toe om hem te zoenen. Voor ik het wist zat ik schrijlings op hem met mijn benen uit elkaar. Mijn kruisje wreef over zijn pik en ik zoende hem aldoor. God wat was ik geil. Nou word ik altijd wel een beetje opgewonden als ik aan het wandelen ben want dan word ik ontspannen, mijn gedachten dwalen af en ik ga dan aan seks denken. Ik had al heel wat gefantaseerd over zo’n ontmoeting als met deze jongeman en nu gebeurde het echt!

Gewoon doen Daantje, sprak ik mezelf toe, het is wel eens tijd dat je iets geks doet in je leven. Ik vind mezelf maar een braverik namelijk. Dus liet ik me helemaal gaan. Ik wilde dat hij mijn tieten zou masseren dus trok ik mijn shirtje omhoog en bracht zijn handen naar mijn borsten. Die aaide en kneedde hij op een onwijs lekkere sensuele manier. Ik werd er steeds geiler en geiler van. Mijn slipje was al doorweekt voelde ik. Ik wilde hem neuken.

Ik stond op en trok mijn wandelschoenen uit en daarna mijn wandelbroek. Mijn shirtje hield ik aan en nam weer op hem plaats. Zo knoopte ik ook zijn broek los, gewoon een jeans en geen speciale wandelbroek, zodat ik zijn lul te voorschijn kon halen. Die was al lekker hard. Ik wreef erover met mijn slipje, trok de stof daarvan toen opzij en maakte zijn pik nat met mijn kutvocht. Toen pakte ik hem beet en liet hem langzaam in mijn spleetje glijden. Hij voelde lekkerder aan met elke centimeter dat hij dieper in me drong.

Ik leek wel gek dat ik dit deed, maar was vooral gek van geilheid. Als we maar niet betrapt zouden worden! Toch hield dat me niet tegen want de opwinding was te groot. Zuchtend van genot liet ik zijn pik heen en weer glijden in mijn kutje en al snel vergat ik alles om me heen. Met mijn ogen dicht hoorde ik de vogels fluiten en voelde ik mijn kutje keer op keer op keer opgevuld worden, meer kreeg ik niet meer mee…

Ik wilde mezelf meteen klaar gaan rijden en geen onnodig risico nemen door hier tijden te blijven zitten zodat we alsnog betrapt zouden worden. Meer dan een vluggertje was geen goed idee. Dus ik bleef lekker gaan, heen en weer glijdend over zijn stijve piemel. Soms even helemaal eruit zodat zijn eikel mijn poesje opnieuw open kon duwen. Dat voelde zalig. Zo goed en kwaad als het ging bewoog hij met me mee, maar hij liet me voornamelijk mijn geile gangetje gaan.

Ik kan klaarkomen van alleen maar neuken, iets wat bij vrouwen zelden lukt zo schijnt het. Meer had ik nu dus ook niet nodig. Ik voelde het al, mijn orgasme kwam eraan. Ik voerde het tempo op en hoopte dat hij ook lekker zou gaan komen. Ik bewoog mijn heupen nu heel snel en maakte een draaiende beweging met mijn billen, alles om hem nu ook richting zijn orgasme te krijgen. Ik sloot weer mijn ogen en voelde het, hij verstrakte. Wederom ging ik nog wat sneller, en sneller, zijn lul schoot nu razendsnel in en uit mijn kleddernatte poes. Het orgasme stroomde over me heen en nam me mee op haar golven. Een langgerekte kreun ontsnapte aan mijn lippen.

Ik was al bijna helemaal klaargekomen toen ik hem in me voelde steigeren. Hij kreunde ook en schoot mijn nog hevig pulserende kutje vol met dikke slierten heerlijk zaad. Ik voelde het diep in me spuiten. Toen ik mijn ogen eindelijk weer open deed staarde ik in de verte. En wat zag ik daar? Op een boom achter ons bankje was de markering van ons wandelpad te zien. Wat was ik blij dat we die niet eerder hadden opgemerkt!

Nou dat was mijn waargebeurde verhaaltje over mijn vluggertje in het bos. Hopelijk hebben jullie ervan genoten. Zoals ik al aangaf weet ik niet of het wel zo slim was en of ik nog vaker zoiets zal doen. Maar als het gebeurt dan kom ik het hier wel weer vertellen hoor!

Seksverhalen
Logo