Oma sex met Hettie

Aanbiedingen score+15
Aanbiedingen score+15

Oma sex

Oma Hettie is 72 jaar oud. Ze heeft drie kinderen en acht kleinkinderen. Haar man is acht jaar geleden overleden en sindsdien woont ze in haar eentje in haar grote statige huis aan de Herenlaan. Oma Hettie geniet van het leven, ook al heeft ze geen romantiek en al helemaal geen erotiek meer om van te genieten.

Als het slecht weer is zit ze vaak te lezen, te borduren of volgt ze haar favoriete soaps. Bij mooi weer is ze echter steevast in haar tuin aan het werk. Die is door haarzelf aangelegd in een Engelse stijl, met een tot in de puntjes verzorgd gazon en daaromheen sierlijke borders vol met kleurige bloemen.

Hettie was gisteren in haar tuin aan het werk toen het gebeurde. Voor het eerst in acht jaar tijd voelde ze weer een vonkje opwinding. Het was toen ze op haar schoffel om zich heen stond te kijken en een glimp opving van een jonge man die in de tuin van de buren aan het werk was. Hij stond met ontbloot bovenlijf het grasveld om te spitten. Die buren deden al jaren zelf de tuin niet meer, dus blijkbaar was dit de nieuwe tuinman. Ze schrok toen hij opkeek en haar zag staren. Ze keek weg en ging maar snel naar binnen.

De volgende dag was het wederom mooi weer. Hettie zat in haar leunstoel moed te verzamelen. Ze had nog niet durven kijken of die knul weer bezig was. Zou ze weer dat vlammetje voelen als ze hem aan het werk zag? Ze wist niets eens meer hoe zijn gezicht eruit zag. Ze zag alleen maar zijn gebruinde en gespierde lichaam voor zich, dampend van het zweet. Ze wilde weer gaan kijken, maar waarom eigenlijk? Wat zou zo’n jonge man in haar zien?

Plotseling ging de bel. Toen ze de deur open deed stond de jonge tuinman voor haar neus. Met T-shirt aan dit keer en ondanks de schrik van hem ineens zo voor zich te zien was ze toch wat teleurgesteld. “Hallo!” zei hij, bruisend van energie. “Zou ik u wat mogen vragen? Ik ben hiernaast aan het werk in de tuin maar de deur is in het slot gevallen en er is niemand thuis. Zou ik van u een glas water mogen?”

Hettie liet hem binnen en nam hem mee naar de keuken. Als ze niet al jaren geen frisdrank meer in huis had gehaald zou ze hem wel een cola hebben aangeboden, maar het koele water vond hij ook lekker. Ze ging tegenover hem zitten aan de keukentafel en ze raakten aan de praat. Hij vertelde dat hij was ingehuurd om de hele tuin van de buren om te spitten, te bemesten en opnieuw in te zaaien. Zelf vertelde ze over haar eigen tuin. “Ik heb hem stiekem al wat bekeken” zei hij. “Dat zag er mooi uit!” Dus nam ze hem mee naar buiten zodat ze hem de hele tuin kon laten zien.

In het midden van de tuin van Hettie staat een prieeltje met een comfortabel bankje. Verscholen tussen klimop en rozenstruiken is het een altijd koel plekje waar ze altijd graag zit. Om te lezen of om gewoon naar bloemen, bijen, hommels en vlinders te kijken. Ze had er al in tijden niet meer samen met iemand anders gezeten maar ze namen er plaats alsof het volkomen logisch was. Poeh, ik heb het nog steeds warm zei de knul en trok zijn shirt uit. Ook Hettie kreeg het meteen een stuk warmer.

“Ik heb u gisteren zien kijken” zei hij. “Ik val op oudere dames dus ik vond het wel leuk.” Hettie zie niets maar strekte haar arm zodat ze zijn gebruinde biceps kon aanraken. Wat zou ze hem graag zoenen en overal aanraken, zou hij ook van oma sex houden? De opwinding raasde door haar rijpe lichaam alsof het nooit weg was geweest. Hij schoof dichter naar haar toe en begon haar te zoenen. Ze zoende innig terug en legde ook haar andere hand op zijn ontblootte bovenlijf.

Door de stof van haar jurk betaste hij haar borsten en ging op zoek naar haar beha. Met een simpele handbeweging maakt hij die los zodat hij de blote huid van haar grote hangborsten kon masseren. Ze voelde dat hij daar heel opgewonden van werd en drukte haar lijf nog dichter tegen hem aan. Haar tepels werden keihard tussen zijn vingers en hij kneep er zachtjes in.

Hij ging met zijn hand nu onder haar jurk en ging op zoek naar haar pruim. Haar slipje was al nat en hij trok het aan de kant om een vinger in haar druipende kut te steken. Hijgend van opwinding werd ze nu door hem gevingerd. Het was al zo lang geleden dat ze dat voor het laatst had gevoeld en het was nog altijd even lekker als toen. Zijn dikke paal zou vast nog lekkerder voelen.

Ze stond op en trok haar jurk over haar hoofd. Haar beha viel op de grond en ook haar slipje schoof ze over haar dikke dijen naar beneden. Ze stond poedelnaakt in het prieeltje en zag hoe de jonge man, die vrijwel elke meid van zijn eigen leeftijd zou kunnen krijgen die hij wilde, haar met begeerte aanschouwde. Hij stak zijn handen uit en voelde haar grote kont. Hij kneedde haar beide billen met zijn ruwe werkmanshanden en vingerde haar van achteren in haar natte kut. Ze boog voorover zodat hij er nog beter bij kon en probeerde ondertussen zijn broek uit te krijgen.

Toen zijn broek eindelijk uit was ging Hettie op hem zitten. Ze bracht haar soppende grotje richting zijn grote en al heel erg stijve piemel. Ze pakte hem stevig bij zijn schacht en liet zijn eikel zachtjes heen en weer glijden door haar behaarde, maar wel heerlijk zachte en drijfnatte schaamlippen. Ze wreef hem plagend een tijdje zachtjes over haar klit en liet hem toen ineens pardoes tot diep in haar hete scheur verdwijnen. Hij gromde luid en greep haar ruw bij haar kont en kneep er hard in. Hij sloot zijn ogen en wachtte op wat komen ging.

Voorzichtig begon ze met haar kut heen en weer te schuiven over zijn genotsknots. Hij was keihard en deed haar poes soppen van geilheid met elke beweging. Ze voelde zich helemaal in controle nu. Met de soepelheid van haar lichaam was nog niets mis en ze liet haar heupen draaien terwijl ze hem diep in zich op nam. Hij lag al snel te zweten, maar dit keer van ingehouden genot. Ze was het nog steeds niet verleerd een man tot het uiterste te drijven!

Ze voerde het tempo op en hij werd steeds onrustiger onder haar. Zijn handen zochten haar billen, aaiden haar anus, knepen in haar tieten en stijve tepels, wreven over haar dijen en klitje. Wanhopig probeerde hij zijn orgasme uit te stellen maar de als vanouds perfecte getimede bewegingen van haar lichaam zorgden ervoor dat hij al snel luid kreunend in haar eplodeerde. Zijn jonge zaad stroomde door haar rijpe kut. Zelf was ze niet klaargekomen, maar wat maakte het uit. Ze wist nu al dat ze hier morgen weer zo zouden zitten.

Tags:

Seksverhalen
Logo