Ik ben een pijphoertje

Aanbiedingen score+9
Aanbiedingen score+9

Pijphoertje

Het is mijn derde klant van de avond. Hij rijdt net zoals de andere mannen eerst een rondje om naar de meiden te kijken en er dan eentje uit te kiezen. Hij stopt naast me en vraagt me om in te stappen. Ik beoordeel hem vluchtig en stap in.

Daar zit ik dan, nog maar 19 jaar jong. Weggelopen van huis met grootse plannen maar inmiddels zo in geldnood dat ik sinds een tijdje mannen pijp voor geld. Alles beter dan weer naar huis terug! Zo kan ik tenminste mijn kleine kamertje blijven betalen.

We rijden een paar straten door tot hij bij een donker parkeerterrein komt. Daar parkeert hij zijn auto. Hij vraagt me hoeveel het kost. Vijftig voor rukken en honderd voor pijpen vertel ik hem. Zonder wat te zeggen legt hij 50 euro voor me neer. De tweede helft krijg je als je klaar bent zegt hij.

Hij doet zijn riem los en trekt zijn jeans naar beneden. Er is niet zoveel licht, maar de maan is helder vanavond en ik zie dat hij al een stijve lul heeft. Hij heeft zich blijkbaar al lekker op zitten geilen vanuit zijn auto. Ik buig me voorover en lik aan zijn lul. Zo dichtbij kan ik zien dat zijn ballen al helemaal strak gespannen staan. Dan voel ik dat hij een cockring om heeft. Geen wonder dat die lul zo stijf is.

Ik begin hem af te zuigen en en masseer zijn strak gespannen balzak. Als hij zo stijf is zal het vast niet lang duren denk ik nog. Dus doe ik meteen goed mijn best in de hoop dat hij snel zal spuiten.

Pijpbeurt

Ik heb al in korte tijd van de andere meiden geleerd dat je het de mannen maar zo lekker mogelijk moet maken, want dan heb je het minste werk voor je geld. Sommige zieligerds komen zelfs al na een paar seconden klaar en de meesten spuiten binnen enkele minuten hun condoom al vol.

Toch ben ik nu al even bezig met deze kerel en het lukt me maar niet om hem richting orgasme te krijgen. Ik neem zijn lul heel diep in mijn keel en bewerk zijn eikel met mijn tong. Maar zelfs het puntje mijn tong in hoog tempo over zijn frenum laten glibberen heeft niet het gehoopte effect.

Hoe lang ben ik al niet bezig? Ik blijf verwoede pogingen doen daar in mijn ongemakkelijke houding maar krijg rugpijn. Ik kom dus even omhoog om me uit te strekken. Ik zie in het beperkte licht dat hij glunderend naar me kijkt. Ik vraag hem of hij het wel lekker vindt. Heerlijk schatje, zegt hij, heerlijk vind ik het. Dus buig ik me maar weer voorover en neem zijn pik weer in mijn mond.

Na weer net zo lange tijd verwoed zuigen heeft hij nog steeds geen zaad voor me. Dus kom ik overeind. Dit gaat hem zo niet worden denk ik, zeg ik. Wat stel je voor vraagt hij dus. Kom mee naar buiten zeg ik. Want het is mijn eer te na om weg te lopen, al is mijn uurtarief al flink gedaald. Toch zou ik me beledigd voelen als ik hem niet zou laten spuiten nu!

Ik ga gehurkt naast zijn auto zitten en hij komt voor me staan. Ik neem zijn lul weer in mijn mond en heb eindelijk de ruimte om echt goed te zuigen. Ik neem hem lekker diep in mijn keel en zie dat hij vergenoegd achterover leunt en toekijkt hoe ik hem hard en diep pijp. Weer ga ik minutenlang tekeer, maar het heeft nog steeds niet het gewenste effect. Dus begin ik ook maar zijn schacht en ballen te masseren.

Ik hou weer even op en vraag hem wat hij nodig heeft. “Stop een vinger in mijn kont” zegt hij. Jezus, denk ik, echt? Dat heb ik weer. Ik doe het dus maar niet. Maar na minutenlang pijpen zonder ook maar de schijn dat hij snel zal gaan spuiten geef ik me toch maar gewonnen. Ik lik over mijn vinger en steek die tussen zijn billen door in zijn anus. “Oh ja zooo” kreunt hij zachtjes en ik voel dat er nu veel meer gebeurt. “Ja, oh ja , oooooh….” verzucht hij en ik voel hoe hij zijn condoom volspuit diep in mijn keel.

Nou, denk ik bij mezelf als ik na een paar minuten weer op mijn hoekje sta te kleumen, dat weet ik dan ook maar weer. Als een man niet snel genoeg klaarkomt steek ik voortaan gewoon ongevraagd een vinger in zijn hol.

      Seksverhalen
      Logo