Huisvrouw Anneke krijgt een beurt

Aanbiedingen score+11
Aanbiedingen score+11

Anneke is een huisvrouw van 38 jaar die al 16 jaar getrouwd is met haar man Ronald. Ronald stort zich al jaren voornamelijk op zijn werk en is vaak tot ’s avonds laat van huis. Anneke schikt zich dus al een tijdje met frisse tegenzin in haar rol van thuisblijfmoeder. Die rol staat haar steeds meer tegen en de liefde voor haar man is al een tijd geleden met de noorderzon vertrokken. Ze hebben dan ook al jaren geen seks meer gehad. Zou hij vreemdgaan, vraagt ze zich wel eens af. En op die momenten kan het haar niet eens zoveel schelen of dat nu wel of niet zo is. Als ze het maar niet te weten komt.

Uit angst om dicht te slibben heeft Anneke een abonnement op de sportschool genomen. Daar gaat ze nu drie keer per week heen, gewoon overdag wanneer de kinderen naar school zijn. Op maandag, woensdag en vrijdag om 10 uur heeft ze een sessie van een uur met haar persoonlijke trainer, David. David is een sportieve kerel die pakweg tien jaar jonger is dan haar en een enorm atletisch lichaam heeft, zonder dat hij eruit ziet als een bodybuilder. Anneke voelt zich altijd maar een plompe zak pudding als ze naast hem staat te zwoegen. Ze voelt zich dan verre van sexy, mede dankzij de niet al te charmante sportkleding. Toch ziet ze David soms iets langer dan nodig naar haar kont kijken als ze met haar squads bezig is, en valt hij soms stil op momenten dat hij haar staat te bekijken tijdens het sporten. Stiekem durft Anneke dus inmiddels wel te fantaseren over een slippertje met haar PT. ’s Nachts vingert ze zich stiekem bij die fantasie klaar als Ronald naast haar ligt te ronken.

Vandaag is het woensdag en het is weer tijd voor de work-out in de sportschool. Ze is vroeger dan normaal en moet dus even wachten tot David klaar is met zijn eerdere klant. Dat is een heel sportief ogende meid van begin 20. Anneke voelt een steek van jaloezie. Hoe durft die sexy blonde stoot haar David proberen af te pakken? Wat een slet is het ook, kijk haar eens met haar holle rug die gewichten omhoog duwen, alsof ze David ter plekke uitnodigt om haar van achteren in die veel te strakke kont te neuken. En ze ziet er al zo geweldig lekker uit, waarom heeft ze in godsnaam een personal trainer nodig?

Onredelijk chagrijnig begint Anneke met David aan haar eigen training. Ze zou graag vrolijker zijn, maar waarom moest haar fantasie nu verpest worden? Nu kan ze zichzelf toch niet meer voorhouden dat David haar stiekem wel lekker zou willen volblaffen? “Wat ben je stil vandaag” zegt David. Normaal gesproken wordt er namelijk druk gekletst en nu is er al een paar minuten niets gezegd. “Er is niks hoor” zegt Anneke en probeert een wat vrolijker gezicht op te zetten. Ze hurkt en plaatst haar handen op de halter en stoot zich omhoog. Demonstratief maakt ze haar rug hol en stoot haar billen naar achteren. David kijkt glazig naar haar pose en Anneke voelt een mix van schaamte en triomf. Een gekke combinatie.

“Dat ziet er prima uit” zegt David en komt achter haar staan. Hij legt zijn handen op haar heupen en ondersteunt haar rug terwijl ze het gewicht boven haar hoofd drukt. “Ja heel lekker” zegt hij afwezig. “Goed, ik bedoel goed” verbetert hij zich. Zo gaan ze verder tot het 11:00 uur is. “Dat was het voor vandaag” zegt David. “We hebben er alweer 6 weken op zitten. Zullen we even het verloop de komende tijd bespreken?”. Ze gaan naar de bar en bestellen een koffie.

Ze plannen hun nieuwe datums in. David zegt dat het rustig is met klanten momenteel. De zomervakantie komt eraan. “Maar ik train daarnaast natuurlijk mijn zus voor haar triatlon in augustus”, vervolgt hij. “Je zus?” vraagt Anneke. “Ja je hebt haar net kunnen zien, ze zat in het uur voor jou.” Anneke voelt zich meteen een stuk beter dan ze zich in tijden gevoeld heeft. “Ach, was dat je zus…”. David kijkt haar lachend aan. De opluchting is in haar ogen af te lezen.

“Anneke” vervolgt hij, “Ik weet dat je getrouwd bent maar als dat niet zo was had ik je allang mee uit gevraagd. Ik vind je een topvrouw en heb het elke training reuze naar mijn zin.” Anneke krijgt het meteen warm van zijn woorden. “Maar ik ben toch veel te oud voor je?” vraagt ze hem. “Ben je mal'” zegt hij, “Ik val juist op mooie vrouwen van rond jouw leeftijd. Mijn vorige vriendin was 35 en dat ben jij toch nog niet eens?” Hij zegt het waarschijnlijk om te vlijen denkt Anneke, maar wat maakt het haar ook uit.

Anneke krijgt ineens zin om haar hele verhaal uit de doeken te doen. Een ongelukkig huwelijk, geen spanning, meer, geen seks meer… het hele sobverhaal. “David, ik…” begint ze, maar bedenkt zich dan toch. Ze wil niet alles op het spel zetten. Ze zou toch bij Ronald blijven, voor de kinderen, dat weet ze nu al. Maar alleen seks, die ene lekkere beurt waar ze al zo lang naar hunkert. Waarom niet? Gewoon hier en nu. Bij de douches is genoeg privacy te vinden. “Kom even met me mee” zegt ze tegen David, die haar volgt naar de kleedruimtes. Niemand die ze ziet, het is rustig. Anneke opent een van de eenpersoons kleedhokjes. Ze gebaart David dat hij haar moet volgen. Zachtjes sluit ze de deur en draait hem op slot. Het is krap, maar het gaat. Ze staan al intiem tegen elkaar aan. “Is dit wat je wilt?” fluistert David in haar oor. “Dit is wat ik wil” zegt ze zachtjes. David pakt haar in zijn gespierde armen en zoent haar sensueel op haar mond.

Anneke duwt instinctief haar heupen naar voren zodat haar venusheuvel over zijn kruis schuurt. Haar hongerige kutje bepaalt alles nu. Zo geil is ze inmiddels, na jarenlang zo verwaarloosd te zijn geweest. Ze wil niets liever dan hem in zich voelen. Laat het voorspel maar zitten, ze is al kletsnat. David duwt zijn joggingbroek omlaag, zijn stijve penis ontblotend. Anneke trekt haar strakke sportbroekje en slipje uit. Ze trekt hem dan snel weer naar zich toe, tegen zijn warme harde lul aan. Romantisch is anders, dit is alleen maar pure geilheid.

Ze zoenen weer, met tong nu, heel diep en bijna dierlijk. Haar heupen beginnen weer als vanzelf te bewegen, gestuurd door haar verlangende kutje. Als vanzelf ontmoet haar natte grotje het geslachtsdeel van David. Soepel vinden en verstrengelen ze zich in elkaar. Ze voelt zijn eikel al voorbij de ingang van haar schede. Staand in deze houding wordt het lastiger dieper te neuken, vooral omdat David een stuk langer is dan haar en ook gezegend is met een flink formaat.

Anneke zet haar linkervoet op het krukje en leunt tegen de achterwand. Zo kan David zijn gezwollen lid omhoog stoten, diep haar hete gleufje in. Zijn gespierde lijf heeft daar geen enkele moeite mee en met lange intense slagen stoot hij zich hard omhoog in haar vochtige grot. Met elke omhooggaande beweging wordt ze een stukje opgetild, zoveel kracht zit er in zijn lichaam. Zachtjes hijgend kirt Anneke bij elke diepe stoot. Ze moet haar best doen om stil te blijven zodat ze niet betrapt zullen worden.

Ze pakt zijn blote billen met beide handen beet en voelt hoe hij zijn spieren aanspant terwijl hij haar ritmisch aan het neuken is. Hij houdt haar zo stevig tegen zich aangeklemd dat haar klitje over zijn venusheuvel wrijft en dat geeft haar alle stimulatie die ze nodig heeft om nu al aan een orgasme te beginnen. Met elke keer dat hij zijn kloppende pik diep in haar schacht ramt voelt ze zich dichter bij haar orgasme komen. Net zolang totdat het gevoel niet meer wegebt maar als een rollende golf door haar hele lijf trekt. Ze let erop zo min mogelijk geluid te maken maar toch ontspannen er wat hoge geluidjes uit het diepste van haar keel. Nu voelt ze ook hoe David zijn hele lijf aanspant en diep in haar klaarkomt. Hijgend zakken ze onderuit op de vloer van het kleedhokje.

Hoe lang het eigenlijk geduurd? Hooguit een paar minuten. Toch voelt het als de beurt van haar leven. Zo begeerd worden, zoveel pure passie en verlangen die er in een paar minuten uit zijn gekomen. Anneke voelt zich geweldig. Niet alleen intens bevredigd, maar ook alles wat daarbij hoort: gewild, sexy, vrouwelijk en simpelweg fantastisch. Vanaf die dag wordt standaard elke training gevolgd door een stomend hete sessie in een van de kleedhokjes. Geen haan kraait ernaar en Anneke voelt zich voor het eerst in jaren weer op en top vrouw. Ze doen van alles in de paar minuten in dat kleedhokje. Soms alleen maar een pijpbeurt en meestal een vluggertje zoals die eerste keer. Maar door die drie beurten per week is Anneke wel eindelijk weer vrolijk. Want zeg nu zelf, drie beurten per week is toch wel het minimum voor een beetje geile huisvrouw?

      Seksverhalen
      Logo