Gedwongen seks met chantage

Aanbiedingen score+10
Aanbiedingen score+10

Hallo allemaal. Ik ben Sofie, ik ben 32 jaar en ik moet hier even wat van me af schrijven. Ik heb sinds een jaar regelmatig seks met de man van mijn zus. Dat is zo gekomen doordat hij me heeft gechanteerd. Ik heb hem een jaar geleden via Whatsapp per ongeluk een foto van mezelf gestuurd toen ik aan het sexchatten was met iemand die ik via internet had leren kennen. En omdat ik getrouwd ben vond hij dat wel een mooie manier om me te kunnen chanteren. Ik snapte pas dat ik het naar een verkeerde contactpersoon had gestuurd toen ik er maar geen antwoord op kreeg. Toen ik het me realiseerde verging even de hele wereld. En al helemaal toen ik zag naar wie ik het wel had gestuurd. Ik mag de man van mijn zus namelijk niet zo. Het is een beetje een viespeuk.

Dat hij dat echt is bleek wel een week later. Toen kreeg ik eindelijk antwoord. Hij wilde met me praten omdat hij de neiging had het aan mijn man te vertellen. Dat wilde ik natuurlijk voorkomen, dus sprak ik met hem af. Hij maakte meteen duidelijk wat hij wilde. Hij zei al een hele tijd op me te geilen maar dat hij ook wel wist dat ik hem niet al teveel mocht. Maar dat dit me vast niet zou beletten hem een gunst te verlenen, zodat het ons geheimpje bleef dat ik vreemdging met andere mannen. Hij wilde dus een keer seks met me en ik mocht een week nadenken over zijn voorstel.

Dat was een heel lange week. Een paar keer stond ik op het punt om mijn man te vertellen dat ik hem al tijdenlang met anderen bedroog, maar dat zou onze relatie niet overleven. Dus hield ik me voor dat die ene keer neuken met iemand die je een eikel vindt nu ook weer niet zo erg was. Toch? Tenslotte was alleen zijn karakter verrot, lichamelijk zou ik me best tot hem aangetrokken kunnen voelen. Dus besloot ik op de dag zelf eindelijk dat het dan maar moest gebeuren, dan was ik er tenminste vanaf.

We hadden allebei een excuus verzonnen om die zaterdag een paar uur van huis te kunnen zijn. We ontmoetten elkaar in een hotel waar ze je naam niet hoeven te kennen en waar je een paar uurtjes discreet terecht kunt. We zwegen allebei tot we op de kamer waren. Ik hield mezelf voor dat het maar voor een keertje was en dat ik er die avond weer helemaal vanaf zou zijn. Dan zou ik het kunnen vergeten. En hoe we dan door alle verjaardagen zouden komen de aankomende jaren, dat moest dan nog maar blijken.

Gedwongen sex in bad

Toen we op de kamer waren zei hij “Wil je eerst samen in bad?” Ik schudde mijn hoofd en keek hem niet eens aan toen ik antwoordde “Ik wil het zo snel mogelijk weer achter me hebben.” Dat snapte hij blijkbaar dan ook weer wel. Dus trok hij zijn kleren uit en ik volgde zijn voorbeeld. We leken echt een hoer en haar klant. Geen enkele affectie, het ging er alleen om zijn lul in mijn kutje te krijgen en te zorgen dat hij klaarkwam zodat ik weer weg kon.

“Niet zo snel” zei hij. “Ik wil dat je voor me stript”. Godverdomme, moest ik er ook nog een hele show van maken? Maar ik zei niets, deed mijn rokje weer naar beneden en wachtte tot hij naakt op het bed was gaan liggen. “Ja nu” zei hij en ik begon me met frisse tegenzin langzaam voor hem uit te kleden. Ik bewoog mijn heupen wiegend heen en weer en trok stukje bij beetje mijn rokje naar beneden.

“Je bent een lekker wijf” zei hij nuchter en zijn lul voegde de daad bij het woord door langzaam omhoog te komen. Toen ik ook mijn shirtje omhoog had gedaan ging zijn pik nog strakker staan. Ik stond nu helemaal naakt voor hem en wist niet precies wat ik nu moest doen. “Kom me lekker pijpen” zei hij. Dus liep ik naar het bed, haalde diep adem en stak zijn gezwollen lans in mijn mond.

Zo pijpte ik hem een tijdje mechanisch en zonder enige inspiratie of vreugde. Ik deed dat wat met enige fantasie nog net pijpen genoemd kon worden. “Draai je om” zei hij na een tijdje. Dus draaide ik mijn billen naar hem toe, terwijl ik hem bleef pijpen. Zo kon hij mijn kont en kutje goed zien. “Benen wijd” beet hij me toe en weer deed ik wat me werg gezegd. Ik plaatste mijn knieen naast zijn middel zodat hij zo mijn kut in kon staren. Ik wist dat zijn uitzicht zeker niet verkeerd was nu. Ik had een kaal en strak kutje, met kleine roze lipjes. Ik was ook dol op mijn kontgaatje en zachte gladde billen.

Gedwongen sex maakte me geil

Hij begon met zijn vingers mijn kutje te inspecteren. “Hmmm dat kan er mee door” hoorde ik hem zeggen. Wat? Het kon ermee door, wat dacht die eikel wel niet. Ik was verdomme echt een stuk lekkerder dan mijn zus hoor, daarover geen twijfel! Meteen schaamde ik me voor die gedachte. Die arme zus van mij, die misschien vanavond alweer door hem geneukt zou worden niet wetende dat hij nu door mij gepijpt werd.

Ik voelde zijn vingers door mijn gleufje voelen. Ik had verwacht dat hij koud zou zijn, net zo koud als zijn karakter, maar hij was juist lekker warm. Zijn vingers waren zacht en sterk en hij bewoog ze sensueel en fragiel over mijn nog kurkdroge poes. Als hij niet zo’n chanterend stuk idioot was had ik het lekker kunnen vinden. Om mezelf af te leiden keek ik naar zijn lul. Die was groot, dik en sexy beaderd. Hij was ook keihard met een fluweelzachte eikel. Hij was eigenlijk wel lekker om te pijpen. En mijn kutje aaien deed hij ook heel fijn. Hij trok mijn billen naar zijn gezicht toe en gaf me een paar likjes over mijn lipjes.

Ik ontspande wat meer. Tja, nu we dit aan het doen waren kon ik er misschien maar beter van genieten ook toch? Dan werd het allemaal een stuk minder erg. Hij lag nu namelijk wel enorm lekker aan mijn kutje te likken. Ik ontspande me nog meer en moest toegeven dat dit waarschijnlijk wel de lekkerste befbeurt was die ik ooit had gehad. Hij wist precies hoe hij me likken moest om me kleddernat te krijgen. Hij plaagde mijn klitje af en toe met het puntje van zijn tong, om dan weer gretig het vocht uit mijn kutje te likken wat daardoor weer rijkelijk was begonnen te stromen.

Ik begon onwillekeurig te kreunen en schrok daar zelf van. Had ik zojuist de slet in mezelf ontdekt? Mijn God, dit sloeg toch nergens op! Ik vond hem een klootzak, werd zelfs door hem gechanteerd en nu liep ik me hier geiler te maken dan ik ooit was geweest! Was dit nu het Stockholm syndroom? Min of meer door chantage tot seks gedwongen worden en het dan nog lekker vinden ook!

Ik was inmiddels kletsnat. “Ga op mijn lul zitten” hoorde ik hem zeggen. Gedwee schoof ik naar voren over zijn buik en nam zijn lul in mijn poesje. Hij pakte mijn billen beet en bewoog die met mijn kont mee terwijl ik langzaam op en neer ging bewegen. Hij kletste om de zoveel tijd hard op mijn kont, iets waar ik normaal gesproken een hekel aan had maar in deze situatie paste het. Hij maakte de dienst uit en liet me dat voelen ook. Het maakte me nog veel geiler dan ik al was.

Terwijl ik zijn harde leuter steeds sneller in mijn soppende poes liet glijden probeerde ik niet meer te denken aan hoe we hier waren gekomen. Ik wilde voor dit moment er even niet aan denken. Wat nu op dit moment alleen maar telde was die lekkere grote snikkel om mezelf op te spietsen. Hij drong telkens mijn kutje heerlijk ver open en ik begon er plezier in te krijgen om nu juist hem te  gaan plagen. Soms haalde ik hem helemaal uit me en bleef dan even boven hem zweven, tot ik dan weer ruw naar beneden stuwde en zijn hele lul diep in me nam.

Ik voelde dat ik ging klaarkomen. Ik duwde me naar voren zodat zijn lul mijn G-spot met elke stoot raakte. Zo bleef ik lekker op hem rijden tot ik het voelde komen. Toen trok ik mezelf terug, duwde mijn kont richting zijn gezicht en begon te spuiten. Ik bedekte hem onder grote stralen kutvocht terwijl ik gromde van genot. Oh wat heerlijk was dat om te doen. Ik kwam geweldig hard klaar terwijl hij het vast afschuwelijk vond om zo door me nat gespoten te worden. Wraak en plezier in een, kon het nog beter?

Totdat ik om keek en hem met open mond mijn vocht zag opvangen. Hij likte langs zijn lippen. Hij leek het heerlijk te vinden. Hij kwam er zelf ook spontaan van klaar, want ineens voelde ik dikke klodders sperma over mijn tieten en mijn gezicht schieten. Ik proefde het en het smaakte zalig. Ach, wie nam ik ook in de maling, dit was de geilste seks die ik ooit had gehad en ik had op seksueel gebied zojuist mijn evenknie gevonden.

Sindsdien hebben we het heel vaak gedaan. Gewoon omdat het zo enorm geil is. Ik heb zelfs de foto’s al mogen deleten op zijn telefoon. Ik heb dus niks meer wat me verplicht om hem te blijven neuken, maar toch blijf ik terugkomen voor meer. Ik vind hem nog steeds een klootzak maar dat windt me nu mateloos op. En de seks… die is grenzeloos verslavend. Hoe kom ik hier ooit weer uit? En moet ik het bekennen aan mijn man? Ik ben ten einde raad!